本页主题: 深深地說一聲對不起 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

Kelvin...^_^...
最緊要開心
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

深深地說一聲對不起

有時候傷害了對方連自己都不知道, fG *1 A\t]  
z XI [f  
開個貼為佐講聲對晤住。 >"OwdAvX  
1q?b?.  
i am deeply deeply sorry that i made you cried, ;8| D4+  
$0-}|u]5U  
i feel so bad.
光榮家族
顶端 Posted: 2009-04-20 17:25 | [楼 主]
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

哦!!!! T? e(m  
( C~ u.  
你衰啦你,对边个唔住啊你?
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: Kelvin...^_^... | 理由:
  • 本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-04-20 18:16 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

晒氣啦,得罪左人又點會唔知呢?面對現實啦! Y2d(HD@  
    08MY=PC~R  
    如果你真係唔知,你又何需道歉呢?
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: Kelvin...^_^... | 理由:

• 2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-04-20 21:15 | 2 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

籃球7號咩樹呀
    本帖最近评分记录:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-04-21 08:59 | 3 楼
    cruelbaby
    孤独冰山
    级别: 高人

多谢发贴的人[275]

你呢句係想同边个讲嘎??乜你成日都得罪人多称呼人少的乜??
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2009-04-21 16:57 | 4 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

令到我冇曬心情, o@[oI\Vr!  
    z#*> u  
    不過大家都冇事啦。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-04-21 20:13 | 5 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

點都會尷尬嘅...
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-04-22 02:20 | 6 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式