本页主题: 大家帮手霖霖啊!唔该晒~~ - 尤其系女仔帮帮手霖吓啊~~~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

ly_1005
级别: 新人

多谢发贴的人[11]

大家帮手霖霖啊!唔该晒~~ - 尤其系女仔帮帮手霖吓啊~~~~

如果一个女仔成日同一个男仔发短信,并成日叫你陪距系公司吹水,但好少出街,当个男仔耐D唔稳个女仔噶话,个女仔就会主动发短信俾个男仔!想请教各位个女仔究竟系度霖紧咩?假如个男仔向个女仔表白噶话,个男仔有无机会成功呢??
顶端 Posted: 2009-04-21 05:28 | [楼 主]
Kelvin...^_^...
最緊要開心
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

Re:大家帮手霖霖啊!唔该晒~~

老友,你冇感覺咩?我都唔知咩内容。
光榮家族
顶端 Posted: 2009-04-21 15:56 | 1 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

系罗,发d乜嘢内容既姐? -&87nR(eW  
WU oGIT'  
我读书果时都试过甘样,有个男仔同我好好既,距甚至话系因为我所以先会日日返学,距以前成日都旷课,但系距成绩好好。结果我两个都冇事发生啵,所以距发乜嘢内容俾你系好重要既,讲黎听下啦
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2009-04-21 16:06 | 2 楼
cruelbaby
孤独冰山
级别: 高人

多谢发贴的人[275]

我只可以话呢个女仔开始对你有感觉。你地通常短信的内容如果我冇估错的话都係一啲好平常的无聊说话。其实唔可以话无聊,不过内容係一啲好好的知己朋友会讲的说话。呢个女仔几紧张你。每次你唔联络佢的时候,佢会挂住你跟住就揾你,问你发生乜事。我的直觉就话呢刻佢暗示对你开始有好感,当然都要睇你的感觉拉
顶端 Posted: 2009-04-21 16:53 | 3 楼
ly_1005

多谢发贴的人[11]

Re:Re:大家帮手霖霖啊!唔该晒~~

Quote:
引用第2楼点虫虫2009-04-21 08:06发表的: yK"OZ2Mv  
系罗,发d乜嘢内容既姐? ,}&E=5MF\  
U].u) g$  
我读书果时都试过甘样,有个男仔同我好好既,距甚至话系因为我所以先会日日返学,距以前成日都旷课,但系距成绩好好。结果我两个都冇事发生啵,所以距发乜嘢内容俾你系好重要既,讲黎听下啦
=m@5$  
其实都唔系D咩肉麻噶内容,只系平时倾计果D咯,比如距俾上司闹,或者受到咩委屈就会同我讲感咯!!
顶端 Posted: 2009-04-22 00:06 | 4 楼
ly_1005

多谢发贴的人[11]

Quote:
引用第3楼cruelbaby2009-04-21 08:53发表的: Meh?FW||5  
我只可以话呢个女仔开始对你有感觉。你地通常短信的内容如果我冇估错的话都係一啲好平常的无聊说话。其实唔可以话无聊,不过内容係一啲好好的知己朋友会讲的说话。呢个女仔几紧张你。每次你唔联络佢的时候,佢会挂住你跟住就揾你,问你发生乜事。我的直觉就话呢刻佢暗示对你开始有好感,当然都要睇你的感觉拉
v |/IN  
其实我对距都有D FEEL噶啦,不过我惊我自己霖得太多,如果一对距表白,距唔接受,大家以后好尴尬感咯!!所以米保持沉默咯!
顶端 Posted: 2009-04-22 00:09 | 5 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:大家帮手霖霖啊!唔该晒~~

Quote:
引用第4楼ly_10052009-04-21 16:06发表的: :>lica_  
z;x `dOP  
其实都唔系D咩肉麻噶内容,只系平时倾计果D咯,比如距俾上司闹,或者受到咩委屈就会同我讲感咯!!
YgaJ*%\  
vCwDE~  
*?oQ6g(Nz  
距对你有依赖性,不如你试探吓距口风啊
顶端 Posted: 2009-04-22 00:56 | 6 楼
ly_1005

多谢发贴的人[11]

Re:Re:Re:Re:大家帮手霖霖啊!唔该晒~~

Quote:
引用第6楼点虫虫2009-04-21 16:56发表的: bl\44VK2'  
Xj$J}A@  
q 9qmz[  
kETA3(h'  
#I@]8U#,":  
点开口呢??点探距口风啊??教教我啊~~~~
顶端 Posted: 2009-04-22 01:22 | 7 楼
bennypower
齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

阿蟲版主夠成日同我傾計了~距都唔會對我起痰~先搞清楚問題先了咪誤會好冇面
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2009-04-22 02:15 | 8 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:大家帮手霖霖啊!唔该晒~~

Quote:
引用第7楼ly_10052009-04-21 17:22发表的: )SA$hwR  
6j"(/X|Ex5  
点开口呢??点探距口风啊??教教我啊~~~~
9^a>U(,  
|B`-chK  
'EZ[aY!);  
搵个机会同距讲,如果你系我女朋友就好啦 puqLXDjA/  
X8Sk  
睇下距有乜嘢反应罗
顶端 Posted: 2009-04-22 03:24 | 9 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
引用第8楼bennypower2009-04-21 18:15发表的: !5B9:p~-  
阿蟲版主夠成日同我傾計了~距都唔會對我起痰~先搞清楚問題先了咪誤會好冇面
2M&4]d  
?>%u[g   
keJec`q=X  
喇,好似benben甘讲,其实都系属于一种试探,如果我系中意距既,我就会乘机讲距听,我霖距啦,所以试探吓都系一个办法黎既
顶端 Posted: 2009-04-22 03:26 | 10 楼
ly_1005

多谢发贴的人[11]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:大家帮手霖霖啊!唔该晒~~

Quote:
引用第9楼点虫虫2009-04-21 19:24发表的: 6\TstY3  
Hzj*X}X#K  
N"T8 Pt  
Q? "[zX1  
搵个机会同距讲,如果你系我女朋友就好啦 u^]yz&9V  
tLvli>y@  
.......
.R gfP'M  
好,我一于去试试!!唔该晒你先!!有咩后续再汇报~~~
顶端 Posted: 2009-04-22 03:33 | 11 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:大家帮手霖霖啊!唔该晒~~

Quote:
引用第11楼ly_10052009-04-21 19:33发表的: bv+e'$U3  
I L\mFjZ'  
好,我一于去试试!!唔该晒你先!!有咩后续再汇报~~~
i&HV8&KygN  
?+|tPjg $  
^=W&p%Y(!  
俾心机啦,撑你啊
顶端 Posted: 2009-04-22 03:35 | 12 楼
hinotori
招财喵喵
级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

暧昧咯喵~~~~大把MM咁烦我啦喵~~~~~都唔会系有也多噶啦喵~~
谁能阻止得了少年武士赴死
顶端 Posted: 2009-04-22 04:41 | 13 楼
龍④爺
四爷
级别: 普通人

多谢发贴的人[564]

Quote:
引用第13楼hinotori2009-04-21 20:41发表的: {S}@P~H =  
暧昧咯喵~~~~大把MM咁烦我啦喵~~~~~都唔会系有也多噶啦喵~~
E+)Go-rS(  
d J!o/y6  
是啦是啦..之威是你啦..又系树晒了.
顶端 Posted: 2009-05-15 03:45 | 14 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

最緊要個男仔(即係你)對佢有冇意思...有咪試下囉
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-05-15 09:17 | 15 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

幻觉黎噶啫..

.....................
顶端 Posted: 2009-05-17 22:20 | 16 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
引用第16楼Mc.大醜醜2009-05-17 14:20发表的: JF*g!sV%  
幻觉黎噶啫..
F[ EblJ  
m GhJn  
 J31M:<  
过来人啊?
顶端 Posted: 2009-05-18 03:40 | 17 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Re:Re:Re:大家帮手霖霖啊!唔该晒~~

Quote:
引用第17楼芝麻糊2009-05-17 19:40发表的: HY4E  
LUNs|\&  
X-1Vp_(,TP  
f_!`~`04  
过来人啊?
7V{"!V5  
E`fssd~  
-FN6sNvIh  
惯噶喇喇`

.....................
顶端 Posted: 2009-05-18 05:47 | 18 楼
okongo
啊康

多谢发贴的人[3]

【www.canton8.com不良信息过滤】!稳距出来同距讲你自己钟意距就德啦,系你自己系度简单复习化姐,如果人地话吾钟意你,米无面一次咯,甘做有咩问题啊!讲德出就受德起
顶端 Posted: 2009-05-19 06:14 | 19 楼
兮兮兮

多谢发贴的人[3]

仲有無下文啊。 !paN`Fz\a  
衣個個案同我好似啊, s6uF5]M;2  
只是換成發短信的系男仔 t4f (Y,v  
KjFZ  
同個女仔短左幾個月,之前距都有復的,不過唔知點解,突然間就無曬反應了……
顶端 Posted: 2009-05-29 06:31 | 20 楼
xjb

多谢发贴的人[3730]

Re:Re:Re:Re:大家帮手霖霖啊!唔该晒~~

Quote:
引用第6楼芝麻糊2009-04-21 16:56发表的: `%$8cZ-kr  
-h>Z,-DE6  
h7bPAW=(  
EfFz7j&X  
Oq*n9V  
}czsa_  
L/Hv4={  
试探口风呢招已经过时啦!等我醒条贱招过你:稳晚约距出黎蒲,趁饮D几杯落肚,借D酒意,咀落距度,如果距5反抗,你就得米啦.如果距反抗,你就诈懵,话自己饮大左姐,同距道个歉,当无事发生,以后5好再提呢件事! 9wAA. -"  
} sf YCz  
甘你话我呢招试下距D口水系咪好过试探口风呢?
顶端 Posted: 2009-06-06 21:03 | 21 楼
傻哥
中流砥柱剑走偏锋
级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

你系中意佢,佢唔发信息比你,你都会中意噶,高手
顶端 Posted: 2009-06-07 16:54 | 22 楼
wiky711

多谢发贴的人[32]

不如试下约下距出街啊或者其他~~看看接触能不能再进一步亲近,如果个女仔肯一步一步咁同你亲近,证明都9成对你有feel啦,到果时你未试下单刀直入同距表白咯
顶端 Posted: 2009-06-10 02:10 | 23 楼
宾宾囝囝
孤獨dё釾涮
级别: 仙人

多谢发贴的人[496]

Re:Re:Re:Re:Re:大家帮手霖霖啊!唔该晒~~

Quote:
引用第21楼xjb2009-06-06 13:03发表的: }#6xFTH  
} Gr&w-v  
C',6%6P  
TGf;_)El  
试探口风呢招已经过时啦!等我醒条贱招过你:稳晚约距出黎蒲,趁饮D几杯落肚,借D酒意,咀落距度,如果距5反抗,你就得米啦.如果距反抗,你就诈懵,话自己饮大左姐,同距道个歉,当无事发生,以后5好再提呢件事! X FQNr`  
L+.H z&*@  
.......
Iyyo3awc  
(~&w-w3  
b/u8} J  
哇哇哇,大学果时,呢一招我都试过噶,真系得噶。。。  &tj0M.-  
6aY>lkp  
呵呵。。。 |g v{z"  
r+S;B[Vd  
支持支持。。。
顶端 Posted: 2009-06-11 19:10 | 24 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式