本页主题: 呢度永遠都係我的感情港灣~~~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

呢度永遠都係我的感情港灣~~~~

心若倦...淚也幹...這份深情難舍難了 z0@{5e$#Y  
OGDCC/  
曾經擁有天荒地老,已不見你暮暮與朝朝 QYm]&;EI  
oxs0)B  
這一份情永遠難了...願來生還能再度擁抱 K,ccM[hu|  
fyRSg B00$  
愛一個人...如何廝守到老...怎樣面對一切我不知道 Yy,i,c`r  
,KT[ }P7  
回憶過去痛苦的相思忘不了...為何你還來撥動我心跳 PWch9p0U  
KdBE[A-1^M  
愛你怎麼能了今夜的你應該明瞭...緣難了...情難了...
EWcqMD]4u  
}bU1wIW9I  
紅酒的催化~當你覺得最美最甜蜜的時候或許就係到咗近乎玩完嘅邊緣...當你發現其實自己係度勉強緊自己去接受一個人的時候,曾經的努力只不過係一種逝去的煙幕。結果只表明..假如你正在勉強,你畀任何人都辛苦。 G*oqhep  
\yQs[l%J  
阿拉覺得呢個係天下間最好笑的笑話,天下間最大笑話并唔係情侶間出現的第三者或伴侶的背叛,最殘酷最悲哀嘅莫過於難敵于自己嘅內心,特別係知道自己仲去傻傻咁去努力維繫的時候,此刻你的心畀背叛更難受...要認識問題的真諦要付出相當大的代價。 ~9[^abz  
RDX$Wy$@L  
不要跟自己作對,應該話唔好同自己內心果個自己作對。因為呢個自己永遠都畀外面呢個自己睇事情更加清楚。等一個人的時候係最幸福,而失去一個人的時候你會最痛苦。你不是失去一個人,而係永永遠遠失去咗一個心~一個值得自己等的心。 _TGv"c@V  
Q1cM{$}M  
港灣...係畀某些人去逃避嘅地方~我愛藍調,因為呢度冇人真正認識我,也冇人真正知道我內心究竟係點樣,我愛這種私隱~唔好嘗試去瞭解,需要的只係情緒的發洩,無論傷疤如何深,終有一日都會癒合。你覺得自己在感情路上進化緊嗎?
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2009-06-07 04:59 | [楼 主]
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

唔通大力仔比女飛
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-06-07 05:23 | 1 楼
Mc.大儍儍
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

超假 gm-m_cB<  

顶端 Posted: 2009-06-07 06:09 | 2 楼
junjun_sisi
级别: 新人

多谢发贴的人[9]

有d深奥wor~~~好似悲悲地咁,不过无迷~
顶端 Posted: 2009-06-07 08:18 | 3 楼
Kelvin...^_^...
最緊要開心
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

我愛藍調,因為呢度冇人真正認識我,也冇人真正知道我內心究竟係點樣,我愛這種私隱 ,r,~1oV<"  
'm;M+:l 6  
Qoj}]jve  
因爲這樣所以我也是愛上藍調。 {GaQV-t  
 n(mS  
光榮家族
顶端 Posted: 2009-06-07 12:39 | 4 楼
cruelbaby
孤独冰山
级别: 高人

多谢发贴的人[275]

Quote:
引用第4楼Kelvin...^_^...2009-06-07 04:39 AM发表的: H:DTvv8e{  
我愛藍調,因為呢度冇人真正認識我,也冇人真正知道我內心究竟係點樣,我愛這種私隱 ;~>E^0M  
%j[DG_  
]q2g[D o5  
因爲這樣所以我也是愛上藍調。 Dn#GoDMJ[  
mO UIGlv  
.......
!/},k"p6  
同感,所以先可以喺度乜都可以讲一餐,因为现实冇人知阿
顶端 Posted: 2009-06-07 18:01 | 5 楼
新鮮豬手
级别: 普通人

多谢发贴的人[23]

遊游蕩蕩,周圍貢。。。。。。
顶端 Posted: 2009-06-08 20:18 | 6 楼
edwin_1030
级别: 新人

多谢发贴的人[18]

顶!刚刚失恋~越看越伤心
顶端 Posted: 2009-06-09 23:43 | 7 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式