本页主题: [愛情故事]7年的信任?? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

ぐo丫せ輝々
级别: 新人

多谢发贴的人[39]

[愛情故事]7年的信任??

我同你一齊咁耐,2.5K日了,3K都嚟緊啦,唔通我就真係無嘢值得你信任咩?? i7`/"5I  
其實我唔係唔同你講真話,倆個人一齊本來就應該互相信任噶嘛,我亦從來都無做過對唔住你嘅事.但係你呢?? /re0"!0y  
okay,以前過咗去嘅嘢就算了,我亦都唔想再講啦! ;eP. B/N  
好啦,你話我唔緊張你,我唔係唔緊張你喔~可能我有時真係掛住玩無理到你, dbfI!4  
其實我....真係好愛你,只係唔想箍得你咁緊,想俾翻D空間俾翻D自由你,但係你呢? 你有無俾空間我啊?? WU6F-{M"?  
K?=g IC:  
我們的信任去哪裏了?? `W u.wx  
還記得嗎?? 我們的計劃還記得嗎?? | |#+ ^p7G  
2009年的9月9日,你說有長長久久的意思,也希望我們的愛可以長長久久,說好要在那天去註冊的! D`PA@t  
&usum~@  
咁E家呢??你對我的信任在哪裏?? cFoeyI#v  
你呢幾日就成日話我喺出邊有第二個,我同你講無,你又唔信~咁你想我點啫??要點樣你先信我啫?? bJL,pe+u  
地一齊都咁耐啦,你就真係咁唔信任我嗎?? Rc~63![O.  
tS[@?qP  
我不是不緊張你,而是我對你的信任一直都在,但你呢??? 4x" je  
咁我們在一起在還是這樣不信任的話,在一起還有什麼意義????? !-8y;,P  
0~ cbB  
|L6 +e *  
VpB+|%@p  
.;3 7 e  
為什麼我說什麼你總要BAN我..... nc:K!7:  
難道我們就真的心平氣和的說話嗎??
[ 此贴被bennypower在2009-06-21 04:02重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 银纸:300 | 操作人: bennypower | 理由: 活動
  • 顶端 Posted: 2009-06-21 07:18 | [楼 主]
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

可能你的样子太不安全了.. sX&M+'h  
    )6?.; B  
    像我```很安全的..哈哈.

.....................
    顶端 Posted: 2009-06-21 07:37 | 1 楼
    ぐo丫せ輝々

多谢发贴的人[39]

我很安全的
    顶端 Posted: 2009-06-21 07:42 | 2 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

我都係第7年瀨野
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-06-21 07:48 | 3 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

Quote:
    引用第3楼gy77gy772009-06-20 23:48发表的: bT-G<h*M  
    我都係第7年瀨野
    wZa;cg.-q  
    你唔系中意男既咩? !BEOeq@2.  

顶端 Posted: 2009-06-21 07:50 | 4 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

真實還是假的?
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-06-21 18:46 | 5 楼
    ぐo丫せ輝々

多谢发贴的人[39]

絕對真是....是在本人身上發生的...
    顶端 Posted: 2009-06-22 17:52 | 6 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

可以我俾五到分你。 .;KupQ;*  
    b"FsT  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-06-23 15:07 | 7 楼
    龍④爺
    四爷
    级别: 普通人

多谢发贴的人[564]

7年了.你都察觉晤到她既转变。 j=AJs<  
    7年了.她都感觉晤到你既安全? ABHZ)OM  
    7年了.连基本既信任都没.再系眯一起都没意思啦。
    顶端 Posted: 2009-06-29 03:52 | 8 楼
    cing

多谢发贴的人[25373]

未结婚就有7年之痒

顶端 Posted: 2009-06-30 15:23 | 9 楼
    彩雲追月
    不及閣主人
    级别: 强人

多谢发贴的人[109]

相爱容易相处难,都系嗰句。
    Life as if The Paradise were on This Earth.
    顶端 Posted: 2009-07-26 03:15 | 10 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式