« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 雲南行...........步帮主脚印 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

雲南行...........步帮主脚印

描述:虎跳峽
图片:
[hide=51] 听帮主講得甘好玩,我又去咗雲南几日,又真係几好玩架 [/hide]
[ 此贴被花無缺和尚在2009-09-12 15:55重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 歡迎回歸呀~~^^~

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-06-28 16:14 | [楼 主]
    cing
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[25373]

11月去过,D景确实好靓,如果有时间响丽江古城住几日,仲正

顶端 Posted: 2009-06-28 16:36 | 1 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第1楼cing2009-06-27 20:36发表的: .Yn_*L+4*  
    11月去过,D景确实好靓,如果有时间响丽江古城住几日,仲正
    oD .Cs'  
    下次再去就去麗咕湖同西雙版納啦!正呀

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2009-06-28 17:10 | 2 楼
    迪新
    级别: 普通人

多谢发贴的人[277]

去过~~最正就喺丽江古城!!! m-#2n? z-  
    唔喺一般嘅有味道!!
    爱音乐!请举手!
    顶端 Posted: 2009-06-28 17:53 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

我認得d卓瑪呀~~~ 扎西特勒~~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-06-28 20:33 | 4 楼
    喜力

多谢发贴的人[653]

影相都有靚女相伴啊
    顶端 Posted: 2009-06-28 20:44 | 5 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

和尚大哥有冇食 过桥米线 三七汽锅鸡 牛肝菌吖 正啊
    顶端 Posted: 2009-06-28 22:55 | 6 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

和尚哥哥你后面好澎湃喔!!条河!!
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-06-28 23:00 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第4楼幸福瞬間2009-06-28 00:33发表的: p4Z(^+Aa  
    我認得d卓瑪呀~~~ 扎西特勒~~~
    r9?Mw06Wc5  
    ?主都有去呢度呀,有冇食乳?啊

顶端 Posted: 2009-06-29 01:52 | 8 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第6楼moonwalk2009-06-28 02:55发表的: 1< ?4\?j  
    和尚大哥有冇食 过桥米线 三七汽锅鸡 牛肝菌吖 正啊
    ,PD QzJY  
    雲南特產都有食,又點少得过桥米线同 田七汽锅鸡 牛肝菌吖

顶端 Posted: 2009-06-29 01:56 | 9 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[3777]

哗,d相使唔使咁大张啊,打开都有排打啊  Nz-&MS  
    'Pbr v  
    唔会真系得咁少相啊?我唔信
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-06-29 02:14 | 10 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

Quote:
    引用第10楼芝麻糊2009-06-28 18:14发表的: J . <F"r>  
    哗,d相使唔使咁大张啊,打开都有排打啊 ~.|_RdN  
    \b>] 8Un"  
    J[kTlHMD  
    XK vi=0B  
    是咯。。强烈要求加多D相.。。。。。。
    顶端 Posted: 2009-06-29 02:59 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第8楼花無缺和尚2009-06-28 05:52 PM发表的: (tO\)aS=  
    ,fRq5"?  
    ?主都有去呢度呀,有冇食乳?啊
    (V@HR9?W)  
    "w c<B4"  
    實有啦~~我哋冇食呀~~因為個領隊講咗一般般~~所以我哋都冇食喇~~ {c0`Um3&>  
    你有冇俾人請出去跳舞呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2009-06-29 04:32 | 12 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第7楼nike0241052009-06-28 03:00发表的: e';_Y>WQy  
    和尚哥哥你后面好澎湃喔!!条河!!
    B/C,.?Or  
    係呀,果度就係金沙江虎跳峽,我地帮主去過架!

顶端 Posted: 2009-06-29 05:59 | 13 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第10楼芝麻糊2009-06-28 06:14发表的: )}ROLe  
    哗,d相使唔使咁大张啊,打开都有排打啊 YbLW/E\T  
    L rPkxmR  
    /7LR;>Bj  
    甘就肯定唔止甘少啦,等我返上廣州同你影D再放上嚟啦!

顶端 Posted: 2009-06-29 06:03 | 14 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

我去云南果時仲未有香格里拉呀!  LIdF 0  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2009-06-29 06:09 | 15 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第12楼幸福瞬間2009-06-28 08:32发表的: bu"!jHPB  
    &"q=5e2  
    D,ln)["xm  
    實有啦~~我哋冇食呀~~因為個領隊講咗一般般~~所以我哋都冇食喇~~ Q3SS/eNP  
    你有冇俾人請出去跳請出去跳舞呀~~
    Y4(  
    估?到我地去玩嘅地方都会?約而同喔! ;UP$yM;  
    UY 2OZ& &  
    去到人地地方,就當然入鄉随俗啦,梗比人請出去跳舞玩下

顶端 Posted: 2009-06-29 06:13 | 16 楼
    Josselin
    冷淡人生
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

艷遇~~~ D少數民族靚女皮膚好好啵.....
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2009-06-29 06:45 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第15楼肥牛肉2009-06-28 10:09发表的: i7>tU=  
    我去云南果時仲未有香格里拉呀! bY0|N[ g  
    m%e68c  
    香格里拉以前个名叫中甸,2003年先叫香格里拉?

顶端 Posted: 2009-06-29 07:26 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第17楼Josselin2009-06-28 10:45发表的: 5[u]E~Fl}  
    艷遇~~~ D少數民族靚女皮膚好好啵.....
    9 |vLwQ  
    何來甘多艷遇吖!D少數民族靚女皮膚好粗好黑架?

顶端 Posted: 2009-06-29 07:36 | 19 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第18楼花無缺和尚2009-06-28 23:26发表的: fsWTF<Y  
    `lt"[K<  
    香格里拉以前个名叫中甸,2003年先叫香格里拉?
    H}bJ"(9$vC  
    ha...ha...我90年去嘅!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2009-06-29 07:41 | 20 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第20楼肥牛肉2009-06-28 11:41发表的: ^qD$z=z-  
    Y#P%6Fy  
    ha...ha...我90年去嘅!
    'u |c  
    如果你90年去就真係辛苦咯,以前交通边有現在甘發達呀!

顶端 Posted: 2009-06-29 07:47 | 21 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第13楼花無缺和尚2009-06-28 09:59 PM发表的: T !WT;A   
    F%D.zvKN  
    ^N{h3b8  
    ~;{; ,8!)  
    03年就去下虎跳~~今年3月就去咗中虎跳~~

顶端 Posted: 2009-06-29 09:56 | 22 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

Quote:
    引用第13楼花無缺和尚2009-06-28 21:59发表的: c>:wd@w  
    62o:,IcoG  
    hVAn>_(  
    !1 H# 6  
    W^LY'ypT  
    你同帮主就好咯~~云游四海~享受人间~~善幕中~~ o 5uph=Q{  
    3/e.38m|  
    ;d"F%M y  
    你话帮主肯赞助我去~~你话几好呢~~  
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-06-29 10:01 | 23 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

Quote:
    引用第2楼花無缺和尚2009-06-28 09:10发表的: Tc &z:  
    s6v ;  
    下次再去就去麗咕湖同西雙版納啦!正呀
    QIvVcfM^  
    O{G?;H$  
    一于咁話。
    顶端 Posted: 2009-06-29 12:15 | 24 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

Quote:
    引用第15楼肥牛肉2009-06-28 22:09发表的: n:\~'+$  
    我去云南果時仲未有香格里拉呀! FR4QUk  
    E=CsIK   
    咁,你味係好耐以前就去過囉。
    顶端 Posted: 2009-06-29 12:27 | 25 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第22楼幸福瞬間2009-06-28 13:56发表的: nE&@Q  
    ?{|q5n  
    UkT=W!cq  
    03年就去下虎跳~~今年3月就去咗中虎跳~~
    '}JhzKNj  
    甘現在我去呢个叫乜虎跳呢?

顶端 Posted: 2009-06-29 16:29 | 26 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第23楼nike0241052009-06-28 14:01发表的: ]Svt`0|}  
    ,p@y] cr  
    #*uL)2nR  
    .hP D$o  
    你同帮主就好咯~~云游四海~享受人间~~善幕中~~ ,j}6? Q  
    N P#w +Qw  
    .......
    eV"h0_ox  
    你都可以架,人生至緊要有目標,生活過得才有意義!

顶端 Posted: 2009-06-29 16:32 | 27 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第24楼721kn2009-06-28 16:15发表的: @* jz o  
    Z{Qu<vy_  
    }wjw:M  
    一于咁話。
    cLJ$M`e  
    妹妹准备幾時再去過呢?通知声一齐啦!

顶端 Posted: 2009-06-29 16:34 | 28 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

我都想旅遊啊.
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-06-29 19:04 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部