芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

指为心动

图片:
2009.7.1 `nn;E% n  
L/#^&*'B  
      前日,我将自己系情感区既所有帖都删晒。唔知道点解,或者睇返自己既心路历程,自己都觉得心酸。 d8e6}C2v  
enE8T3   
  今晚,系堂会,饮左d酒,高高地添,未饮之前鬼咁眼训,饮左之后好精神,而家又开始眼训啦,都系去冲凉训教算啦
[ 此贴被芝麻糊在2010-03-17 14:23重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:88 | 操作人: bennypower | 理由: 最爱第九张
  • 本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-07-01 08:24 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

和尚玩隱身呀

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-08-28 12:28 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第129楼芝麻糊2009-09-06 07:46发表的: cEIs9;  
    2009.9.6 }LY)FT4n  
    */OKg;IMi  
        堕落 5  FE&  
    _`. Q7  
      做左d非常唔应该做既嘢,问题系我唔觉得后悔,虽然好清楚咁知道,唔应该去做。唉,真系堕落啦
    NcX`*18  
    又搞咩呀你?

顶端 Posted: 2009-09-06 17:07 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

細佬梗係會大得快啦!你都傻既!

顶端 Posted: 2009-11-06 10:35 | 3 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第199楼芝麻糊2010-01-25 16:38发表的: !gcea?I  
    2010.01.25 KV! (   
    pwRCfR)"X  
        天生酷爱天马行空既我,越黎越发觉自己想创左个心 B h&dV%'  
    VI-6 t"l  
      歌仔都有得唱啦:想得这么理想,注定有劫数破坏甜梦一场~ dU2:H}  
    .......
    k\r^GB  
    你本來就係一個怕寂寞既人,又鐘意亂諗野, C#B|^A_  
    尤其是以前既不愉快事!  F##xVmR~  
    V{ fG~19  
    事情已過去啦,成日掛住口邊做乜, Hzz v 6k  
    咪搞到自己唔開心,依家最好架啦,有個女陪你, mNsd&Rk'  
    有咩咪同佢講囉,佢又唔會周圍講既!! EeGTBVms  
    m;0ZV%c*j  

顶端 Posted: 2010-01-26 01:28 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

我鐘意第四張,左下角,金色毛果隻多D!!

顶端 Posted: 2010-06-13 17:46 | 5 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式