芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

指为心动

图片:
2009.7.1 kPt] [1jo  
w6PKr^  
      前日,我将自己系情感区既所有帖都删晒。唔知道点解,或者睇返自己既心路历程,自己都觉得心酸。 J#```cB  
G<5i %@  
  今晚,系堂会,饮左d酒,高高地添,未饮之前鬼咁眼训,饮左之后好精神,而家又开始眼训啦,都系去冲凉训教算啦
[ 此贴被芝麻糊在2010-03-17 14:23重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:88 | 操作人: bennypower | 理由: 最爱第九张
  • 本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-07-01 08:24 | [楼 主]
    蝦子餅
    傻Ed
    级别: 普通人

多谢发贴的人[43]

Quote:
    引用第141楼芝麻糊2009-09-16 00:22发表的: V@e0VV3yx%  
    2009.9.15 vE6/B"b  
    LW ntZ.  
        喇,真系唔好嫉妒啊,我唔系晒命呢,真系冇既呢。 (O /hu3  
    Gd:fWz(  
      由于13号果个寿星仔请食饭,我冇出席,所以今晚我同距食饭,先系补返数啦。食晚饭之后,我地一行四人走左去刘生既水晶店度睇水晶,我其实系有目的咁过去既。由于之前串黑曜石断左,所以我要买过串。 ;y4 "wBX  
    .......
    _pjpPSV6J  
    s:wLEj+  
    今日天氣狠好.....好曬.... m' z<d  
    <bIAq8  
    太陽出來鳥......
    顶端 Posted: 2009-09-16 18:49 | 1 楼
    蝦子餅
    傻Ed

多谢发贴的人[43]

你唔記得左你一直都差我一餐飯咩? J& {E  
    wQ4/eQ*  
    所以咪要請吃飯咯...
    顶端 Posted: 2009-09-16 20:20 | 2 楼
    蝦子餅
    傻Ed

多谢发贴的人[43]

Quote:
    引用第147楼芝麻糊2009-09-16 13:43发表的: M (I 2M  
    NfDg=[FN[  
    v34XcA  
    我点解会欠你一餐饭既呢?
    lN{-}f;TN  
    <_ddGg~  
    因為我生日果晚你無出現...... I:bi8D6  
    l9#M`x9  
    顶端 Posted: 2009-09-17 01:11 | 3 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式