« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

指为心动

图片:
2009.7.1 @j!,8JQEd  
` Fd \dn  
      前日,我将自己系情感区既所有帖都删晒。唔知道点解,或者睇返自己既心路历程,自己都觉得心酸。 5vx 4F f  
I,-n[k\J  
  今晚,系堂会,饮左d酒,高高地添,未饮之前鬼咁眼训,饮左之后好精神,而家又开始眼训啦,都系去冲凉训教算啦
[ 此贴被芝麻糊在2010-03-17 14:23重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:88 | 操作人: bennypower | 理由: 最爱第九张
  • 本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-07-01 08:24 | [楼 主]
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

終於搵番粗口妹本日記
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:25 | 操作人: 芝麻糊 | 理由:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-07-01 09:14 | 1 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第4楼芝麻糊2009-07-01 17:30发表的: QkHG`yW  
    今日有人问我,点解要删晒d帖,连日记都删埋。 QXL .4r%  
    P0hr=/h4  
    我同距讲,因为我要将过去既嘢全部截晒,连电话号码我都改埋,冇错,今日开始我用新既电话号码,咁样就应该乜嘢都系新架啦,新既日记啦,新既电话号码啦,新既一个月,新既一日,新既心情,新既自己,当然唔少得搵个新既目标啦~~
    O<,\ tZ'N  
    #6 [F&  
    陰9公囉...本日記變左水帖
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:15 | 操作人: 芝麻糊 | 理由: 唔好再加分俾我,我唔想又加返俾你,和波好唔好?
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-07-02 04:58 | 2 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:愿~

Quote:
    引用第5楼芝麻糊2009-07-01 20:30发表的: 9h)8Mq+M  
    最美一幕,还未闭幕,最宽的路,在尘世远方 E?KPez  
    VSV]6$~H  
    最好知已,永在身旁,听我讲,我从不说慌 9(z) ^ G  
    I2SH j6 -  
    我想相聚,随便再聚,我想欢乐,便随意去追 ;E.f%   
    .......
    CH| cK8q  
    5M5vxJ)Lh  
    哩只好聽喎 wxPl[)E  
    粗口妹妳唱歌好唔好聽架
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-07-02 04:59 | 3 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:愿~

Quote:
    引用第8楼芝麻糊2009-07-02 13:58发表的: `VUJW]wGu  
    *fv BB9raq  
    xaoR\H  
    @H~oOf  
    只歌好听,我唱唔好听
    `"yxmo*0  
    WQiRbbX  
    睇得出睇得出睇得出
    顶端 Posted: 2009-07-03 04:37 | 4 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:Re:Re:愿~

Quote:
    引用第10楼芝麻糊2009-07-02 17:27发表的: =2=rPZw9  
    qnWM  %k  
    6<QC|>p  
    N|>JLZ>  
    系林忆莲既“愿”啊 f_xvXf:  
    好旧架啦
    9% NobT  
    zn&ZXFgN  
    哩手好聽d LW.j)wB]  
    /je $+  
    至少還有你 Ml o,F1'?>  
    曲:Davy Chan 詞:林夕 唱:林憶蓮 :b %2qBv  
    !!V1#?0jw  
    我怕來不及 我要抱著你 C#yRop_d]o  
    直到感覺你的皺紋 有了歲月的痕跡 <Z.{q Zd  
    直到肯定你是真的 直到失去力氣 Aaq%'07ihW  
    為了你 我願意 1j op;{,^  
    *動也不能動 也要看著你 [+R_3'aK  
    直到感覺你的髮線(皺紋) 有了白雪的痕跡 2@ 9?~?r  
    直到視線變得模糊 直到不能呼吸 2\z|/ Q  
    讓我們 形影不離* o 7tUv"Rs  
    #如果 全世界我也可以放棄 _kMHF  
    至少還有你 值得我去珍惜 _xm<zy{`S  
    而你在這裡 就是生命的奇跡 MMpId Uhr  
    也許 全世界我也可以忘記 8]b;l; W5  
    就是不願意 失去你的消息 6_u!{  
    你掌心的痣 我總記得在那裡# cHT\sJo`l  
    Repeat*# U!uJ)mm  
    我們好不容易 我們身不由己 I%Yq86  
    我怕時間太快 不夠將你看仔細 )`'a1y|  
    我怕時間太慢 日夜擔心失去你  4uMMf  
    恨不得一夜之間白頭 永不分離 'Q :%s  
    Repeat* w2XHY>6];  
    在那裡
    顶端 Posted: 2009-07-03 04:42 | 5 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

重有一手 $t}W,?   
    L?j <KW  
    夢醒時分 _/}$X"4  
    作詞:李宗盛 作曲:李宗盛 編曲:李正帆  1hi, &h  
    % 33O)<?  
    你說你愛了不該愛的人 你的心中滿是傷痕 O#18a,o@  
    你說你犯了不該犯的錯 心中滿是悔恨 CdmpKkq#  
    w+*rbJ  
    你說你嚐盡了生活的苦 找不到可以相信的人 =>3,]hnep  
    你說你感到萬分沮喪 甚至開始懷疑人生 gzSm=6Qw0  
    y }R2ZO  
    早知道傷心總是難免的 你又何苦一往情深 u t4:LHF  
    因為愛情總是難捨難分 何必在意那一點點溫存 *aWh]x9TlU  
    要知道傷心總是難免的 在每一個夢醒時分 aZ\Z7(  
    有些事情你現在不必問 有些人你永遠不必等
    顶端 Posted: 2009-07-03 04:46 | 6 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第14楼芝麻糊2009-07-02 23:37发表的: G:lhrT{  
    樓上既你做咩啊? *?uUP  
    SC2LY  
    卡拉ok啊?
    StTxga|  
    nFGX2|d  
    塗鴉粗口妹本日記... 2~g-k 3  
    已經成為零狗年最受歡迎嘅on-Nine game
    顶端 Posted: 2009-07-03 08:04 | 7 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第16楼芝麻糊2009-07-04 09:49发表的: "oZ_1qi<  
    2009.7.4 :]Om4Q\-#  
    b 1Wz  
          记住,距唔要你,唔系你既损失,你冇左既不过系一个唔爱你既人,而距就失去左一个好爱距既人,距比你失去更多啊。 z4(\yx  
    tCR~z1  
      过返自己既日子啦,唔好再继续拉,求下你啦,唔想再见到而家既你,想点就点啦,唔好再委屈自己啦,好唔好啊? >Sk%78={R  
    .......
    M3]eqxLC  
    ,d_rK\J  
    識咁諗咪好囉
    顶端 Posted: 2009-07-05 05:33 | 8 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第19楼芝麻糊2009-07-04 22:57发表的: N z=P1&G'  
    46\!W(O~y  
    J n2QvUAZ&  
    \' A- Lp  
    可以是但随便求其既,就唔会咁多感慨啦
    0Db=/sJ>  
    0ZI}eZA j  
    七仔妳啱唔啱丫 有買襯手
    顶端 Posted: 2009-07-05 07:15 | 9 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第23楼芝麻糊2009-07-10 08:43发表的: eIlovq/X  
    2009.7.10 q?]K Z_a  
    ==%5Ci7qMy  
            真系冇阴功罗~~ YG0b*QBY~  
    b~YIaD[Z  
    U-,s/VQ?  
    .......
    ,->5 sJ{U  
    #NL'r99D/o  
    tBl (E  
    咁典扇呀???粗口妹 ^x^(Rk}|  
    有冇伸只飛毛腿出嚟...折車呀
    顶端 Posted: 2009-07-11 01:20 | 10 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第26楼芝麻糊2009-07-14 09:15发表的: m$pRA0s2`  
    契女又有新相啦,今次系生活照 *1_Ef).  
    7;Q4k"h  
    .......
    fu F{8-ua  
    u'DpZ  
    真係好可愛 8=0I4\  
    好想滅下佢塊面 @*UV|$~(Q  
    顶端 Posted: 2009-07-14 22:12 | 11 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

第三同第四張化妝得好好d穌根真嘅一樣 jPZpJ:  
    成個Man哂
    顶端 Posted: 2009-07-15 05:18 | 12 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第36楼芝麻糊2009-07-21 22:19发表的: u-mD"  
    2009.7.21  vP? T  
    _z 5W*..  
        唔制啊,我个野蛮契女唔认得我啦~~ hv\Dz*XTs0  
    Y| ch ;  
      过两日再去过,一定要同距玩到记住我为止
    ,j.bdlI#  
    x7G*xHJ  
    妳契女第一句識講嘅說話係:巫婆
    顶端 Posted: 2009-07-22 08:33 | 13 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

朝偉嘅歌仔嚟喎
    顶端 Posted: 2009-07-27 06:25 | 14 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第43楼芝麻糊2009-08-10 02:13发表的: ACZK]~Y'N*  
    2009.8.10 >!a- "  
    d%-/U!z?  
        一切都进入一个新既里程,希望系好事唔系坏事啦 a_?b <  
    X?n=UebO^  
      好耐冇返黎写嘢啦,以前系因为乜嘢都要自己去撑,而家系有商有量,有个咁既拍档其实我觉得100%系好事,希望前面既路系一片光明架啦
    \hBzP^*"n  
    ~dpf1fP  
    做女仔唔好太剛強-用左廿9幾年時間...證實左自己可以照顧到自己/可以獨立生活咪得囉!!人大左有個人係身邊依靠下係好事...做人做野下下撑到痕!!!好難相處或者合作架...太過神性不可侵犯好易變老姑婆架 5s`r&2 w  
    e3~{l~ Rb  
    見和尚兄都話妳係靚女...七仔真係好鬼好奇 hh*('n>[  
    ,c{ckm  
    睇妳個樣/寫嘅野再加上濃濃嘅小姐脾氣-應該暫時未有人要假如果咁好彩六十歲都重係狠狠咁痴住條糟隙不防考慮下我丫唔駛擔心我好似傻傻咁多情喎我出左名夠長..........................................情架
    顶端 Posted: 2009-08-10 13:04 | 15 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

好神秘嘅45樓喔
    顶端 Posted: 2009-08-11 10:22 | 16 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第48楼花無缺和尚2009-08-11 11:50发表的: F4= =a8  
    kmc"`Ogotw  
    7哥仔,比下面咪踩人去到甘盡好喔!
    :-JryiI  
    t&J A1|q  
    同佢玩下炸 U$& '>%#  
    好喇...唔刺激佢了
    顶端 Posted: 2009-08-11 21:59 | 17 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第54楼花無缺和尚2009-08-12 03:47发表的: b(;u2 8  
    &|#[.ti1  
    梗係知你同佢玩下啦,因住玩过火佢又唔啋你呀!
    2*z~ 'i  
    Xi[]8 o  
    粗口妹...冇啋我好耐了 {>msE }L  
    顶端 Posted: 2009-08-12 12:52 | 18 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第64楼芝麻糊2009-08-14 05:58发表的: Rq5'=L  
    5buW\_G)  
    >aO.a[AM  
    v4"Ukv  
    女人出名野蛮刁蛮架啦~
    m]>zdP+  
    h' !C  
    粗口妹出名野蛮刁蛮架啦
    顶端 Posted: 2009-08-15 22:29 | 19 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第73楼花無缺和尚2009-08-16 12:08发表的: @9HRGxJ=}  
    OVi < d  
    几時教下我啦?
    Ul_Zn  
    h2Nt@  
    我又要學
    顶端 Posted: 2009-08-18 22:35 | 20 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第79楼芝麻糊2009-08-19 11:38发表的: .Q !d[vL  
    浏览此贴需要威望
    Hp=BnN  
    qhxMO[f  
    懶神秘
    顶端 Posted: 2009-08-20 06:55 | 21 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第84楼芝麻糊2009-08-20 09:03发表的: `&D#P%  
    > k\pSV[  
    关你乜嘢事啊,我中意啊,吹咩 'r]6 GC8Z$  
    DH?n~qKpC  
    你啊,三个字咋,因住我扣你分啊 Nz2 VaZ  
    z;1dMQ,#  
    .......
    a*5KUj6/TL  
    D0jV}oz  
    妳又唔係雞蛋挑骨頭...唔會隨便玩針對嘅!!
    顶端 Posted: 2009-08-20 23:06 | 22 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

早晨呀 粗口姑娘
    顶端 Posted: 2009-08-21 14:49 | 23 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

7情淥肉係咪打邊爐呀
    顶端 Posted: 2009-08-21 21:47 | 24 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第95楼kitty8882009-08-24 23:55发表的: 8+[Vo_]  
    相見時難別亦難, !Sn|!:N4  
    春夢無痕百花殘 |qMG@  
    春蚕到死絲方盡 Bn]=T  
    腊鉅成灰泪始干。 i=#`7pt%'a  
    B$2b =\  
    明天会點沒有人知,珍惜眼前人啦,相信你都是性情中人,多愁善感是女子專利權。 vT Eq T  
    .......
    C}) D vh  
    o`c+eMwr(  
    多仇善敢是粗口妹嘅專利
    顶端 Posted: 2009-08-25 16:10 | 25 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第101楼傻哥2009-08-25 11:30发表的: :o8`2Z*g  
    {KHI(*r;  
    i-wRwl4aEF  
    veq3t$sj  
    咁要快D啦,你结婚,我第一个做人情
    gttsxOgktH  
    +H3~Infr4f  
    睇個勢我地可以慢慢儲
    顶端 Posted: 2009-08-26 02:21 | 26 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:每个中国人必须知道的国学常识

Quote:
    引用第104楼芝麻糊2009-08-25 22:20发表的: gg#9I(pX  
    我们年轻的一代能懂得多少中国的这些最基本的传统元素呢? i[KXkjr  
    w0g@ <( 3  
      当然也有不同的意见,如:1. 四大名楼应该是:岳阳岳阳楼、武昌黄鹤楼、南昌滕王阁、烟台蓬莱阁,没有大观楼;2. 乾坤坎離艮巽震兌 才是正确顺序,所谓天地水火,等等,不一一列出。 # QwX|x{  
    l!:bNMd  
      [五脏]心、肝、脾、肺、肾 5L c@=,/0  
    .......
    /}@F q  
     t/t6o&  
    估唔到粗口妹...識字嘅 }SWfP5D@  
    請問現袋籃調四大傻子是誰...
    顶端 Posted: 2009-08-26 23:07 | 27 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:每个中国人必须知道的国学常识

Quote:
    引用第106楼芝麻糊2009-08-26 16:10发表的: U=JK  
    z+.G>0M  
    sP^:*B0  
    o+hp#e  
    系咪Mc.三人组加傻哥?
    kKF=%J?X  
    {BlTLAKm  
    答對...不過冇獎
    顶端 Posted: 2009-08-27 00:18 | 28 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第111楼芝麻糊2009-08-28 03:38发表的: (zsmJe  
    2009.8.28 7Q{&L#;  
    !Dc?9W!b  
    P\ P=1NM  
        失眠,点算
    EUt2 S_2P  
    *H/)S5  
    做啲劇烈運動 a`yCPnB(  
    包妳 .........訓得著
    顶端 Posted: 2009-08-29 03:48 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式