本页主题: 老婆生日快乐啊喵~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

hinotori
招财喵喵
级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

老婆生日快乐啊喵~~

生日快乐啊 m|1n x  
又到你生日啦,可惜我唔系你身边啊。 v ): V  
其实唔紧要噶,我就系身心里面噶咋。 4 | f}F  
好想亲口同你讲声生日快乐啊。 V.2[ F|P;3  
可惜我都系做唔到啊。 w~LU\Ct  
我知道我唔可以自私咁要你返黎,要你唔理其他也。 xqv[? ?  
我都知道一个系度噶感觉。 wDw<KU1UK  
我可能咩都做唔到不过你见到帖的时候我一定仲系度同你祈祷。 R&Ci/  
希望你可以得到安宁,希望你可以开心。希望你可以快乐。 LwQH6 !;[  
我都自私咁希望你会快D返黎我身边。 &D*8l?A/1f  
希望上帝听到我噶祷告啦。 Vhph`[dC{  
我知道我地仲要一齐度过几时个岁月,我记得指环噶意义。 z 6cYC,  
我记得我地噶约定。 $3#%aA!(#  
.CS v|:'1  
老婆我爱你啊喵~~老婆生日快乐啊喵~~~chu喵~ ~- <:+9m  
我系度啊喵~~~我会努力噶啦喵~~我要你以后有安逸噶生活我会努力左也噶喵~ ._,trb>o  
我要你成为世界上最幸福噶人喵~~ 61|B]ei/  
就当我黎个承诺系你今年噶生日礼物啦喵~~ [b;Uz|o  
CHU喵~
[ 此贴被芝麻糊在2009-07-01 07:07重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 芝麻糊 | 理由:
  • 谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2009-07-01 10:34 | [楼 主]
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

喵喵嫂 生日快樂
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-07-01 10:36 | 1 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

7哥仔你好快手啵喵~~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2009-07-01 10:38 | 2 楼
    honeylee1987
    级别: 普通人

多谢发贴的人[276]

真是肉麻噶姐 D0E"YEo\nv  
    7&;jje[ <g  
    >I8hFtAM  
                喵喵嫂 p *W ZY=Q  
                          生日快乐啊!
    顶端 Posted: 2009-07-01 17:30 | 3 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

喵喵嫂.生日快乐啊! tx&U"]  
    顶端 Posted: 2009-07-01 19:23 | 4 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

我代我老婆仔同你地讲声多谢啊喵~ "a`0w9Mm}  
    不过我老婆仲未翻啊喵~~~~ *~oDP@[S  
    应该仲系杜忙紧啊喵~~ OD@A+"  
    希望佢可以快D完成自己D事啦喵~~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2009-07-01 19:58 | 5 楼
    心褂褂ing.
    小濺人

多谢发贴的人[41]

喵仔..你老婆系边一个啊.?
    顶端 Posted: 2009-07-04 21:38 | 6 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

Quote:
    引用第6楼心褂褂ing.2009-07-04 13:38发表的: `2U/O .rV  
    喵仔..你老婆系边一个啊.?
    DppvUiQB!a  
    #^ [N4uV  
    他签名就有个:小微微老公仔。估计就是小微微啦。
    顶端 Posted: 2009-07-05 06:48 | 7 楼
    beautiful
    级别: 新人

多谢发贴的人[14]

唔系你老婆嘅我睇左都感觉温馨。
    顶端 Posted: 2009-07-16 19:55 | 8 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式