« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: ~廣州某天台嘅日全食~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

~廣州某天台嘅日全食~

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
因為地理環境問題~~~百年一遇嘅日全食就睇唔到喇~~ O8 5)^  
食嚟食去都食唔完~~唉~~~500年後再睇過了~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: nike024105 | 理由: 我现场都睇0吾到,呢度补番有得睇!
  • 银纸:20 | 操作人: icmanliu | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-07-22 18:48 | [楼 主]
    蕃茄+沙糖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4434]

广州睇唔到日全食咖 #WDpiV7B  
    5' t9/8i  
    梗係食唔完啦 ,,EG"Um6  
    "{S4YA  
    傻猪猪嚟嘅
    顶端 Posted: 2009-07-22 18:50 | 1 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[3777]

哗,睇得好清楚甘啵
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-07-22 18:51 | 2 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第1楼武仁芝2009-07-22 10:50 AM发表的: BNJG-b|g^  
    广州睇唔到日全食咖 *D7oHwDU  
    D* HK[_5  
    梗係食唔完啦 )B @&q.2B=  
    N0 t26| A  
    傻猪猪嚟嘅
    (hY^E(D  
    3U?^49bJ  
    係囉~~~睇咗20分鐘~~對眼已經頂唔順返咗落樓了~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2009-07-22 18:53 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼芝麻糊2009-07-22 10:51 AM发表的: P_@ty~u  
    哗,睇得好清楚甘啵
    R?*-ZI[>w  
    ?N%5c%oF  
    清清哋咁啦~~不過就有好大舊黑雲囉~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2009-07-22 18:54 | 4 楼
    waybar
    时代见证CLUB
    级别: 新人

多谢发贴的人[1801]

我还特登早点开车出去感受,但什么也感受不了,还好,有ANNIE的相望下
    顶端 Posted: 2009-07-22 18:55 | 5 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼waybar2009-07-22 10:55 AM发表的: odq3@ ziO  
    我还特登早点开车出去感受,但什么也感受不了,还好,有ANNIE的相望下
    (WS<6j[q  
    'seuO!5  
    你去咗邊度感受呀~~ -(.\> F  
    梗係啦~~你都唔帶埋我去~~

顶端 Posted: 2009-07-22 18:57 | 6 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

隻狗飽得滯咪食唔哂囉!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2009-07-22 19:04 | 7 楼
    喜力

多谢发贴的人[653]

咁大舊雲檔都俾你影到,真喺好勁啊...
    顶端 Posted: 2009-07-22 19:04 | 8 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

个天忽然黑咗十另分钟 充其量都係日偏食咋窝
    顶端 Posted: 2009-07-22 19:18 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼肥牛肉2009-07-22 11:04 AM发表的: p V))g e\  
    隻狗飽得滯咪食唔哂囉!
    0CO6-&F9n  
    cB[.ET$  
    Er~~~~~~即係咩呀~~

顶端 Posted: 2009-07-22 19:20 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第8楼喜力2009-07-22 11:04 AM发表的: pf`li]j'V  
    咁大舊雲檔都俾你影到,真喺好勁啊...
    g)iSC?H  
    .tb~f@xL  
    其實舊雲都有d作用囉~~擋咗少少~~冇咁曬就影到了~~

顶端 Posted: 2009-07-22 19:22 | 11 楼
    宾宾囝囝
    孤獨dё釾涮
    级别: 仙人

多谢发贴的人[496]

系啊系啊,我系东莞睇到嘅同annie嘅差唔多,不过无用相机拍低啊。。。
    顶端 Posted: 2009-07-22 19:22 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第9楼moonwalk2009-07-22 11:18 AM发表的: 6v1#i  
    个天忽然黑咗十另分钟 充其量都係日偏食咋窝
    g%=\Wiit]  
    j4}aK2[<  
    嗯嗯~~~廣州~~只得日偏食~~

顶端 Posted: 2009-07-22 19:22 | 13 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第12楼宾宾囝囝2009-07-22 11:22 AM发表的: U.6hLFcE  
    系啊系啊,我系东莞睇到嘅同annie嘅差唔多,不过无用相机拍低啊。。。
    >v<}$v6D~  
    #t(?8!F  
    你見唔見到個紅色太陽呀~~

顶端 Posted: 2009-07-22 19:24 | 14 楼
    喜力

多谢发贴的人[653]

其實都食咗唔少啦.喺中山睇到嘅都無食咁多
    顶端 Posted: 2009-07-22 19:26 | 15 楼
    andychan23

多谢发贴的人[7]

真系犀利啊!!影得甘清楚!!! 无专业工具剩系用小孔成像黎睇细到几乎睇误到!!好彩都睇到D
    顶端 Posted: 2009-07-22 19:27 | 16 楼
    喜力

多谢发贴的人[653]

图片:
    图片:
    中山影到只喺食咗咁少咋
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2009-07-22 19:29 | 17 楼
    andychan23

多谢发贴的人[7]

光灿灿甘!睇都辛苦啊 !! Dn_"B0$lk  
    顶端 Posted: 2009-07-22 19:30 | 18 楼
    wildduck
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[11830]

我就肉眼看了一下咯,然后上午开了一个上午的会....5555. DH:GI1Yu>I  
    500年后,不知道啥环境咯.
    顶端 Posted: 2009-07-22 19:47 | 19 楼
    milkbob
    研究生

多谢发贴的人[56]

准确黎讲系370年
    命运
    顶端 Posted: 2009-07-22 20:27 | 20 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

图片:
    我都整張先!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2009-07-22 20:37 | 21 楼
    wuluoyi
    容祖儿

多谢发贴的人[23]

广州次次有甘噶现象都会好多云噶 上次下午噶日吃都系甘
    顶端 Posted: 2009-07-22 20:37 | 22 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

今朝早我又睇到小小
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2009-07-22 21:29 | 23 楼
    KCR1668

多谢发贴的人[347]

真係遺憾。幾百年一遇嘅日全食居然冇我份,睇唔到。不過好多謝Annie,喜力同肥牛牛影到相嚟同我哋分享。
    [ 此贴被mymassey在2009-07-23 07:33重新编辑 ]
    顶端 Posted: 2009-07-22 23:09 | 24 楼
    waybar
    时代见证CLUB

多谢发贴的人[1801]

Quote:
    引用第6楼幸福瞬間2009-07-22 10:57发表的: )<4_:  
    \ u+xa{b|  
    aaWJ* >rJ  
    你去咗邊度感受呀~~ UFn8kBk  
    梗係啦~~你都唔帶埋我去~~
    M~6@20$oW  
    FZpKFsPx  
    一个人沿着上班的路途慢慢开着感受,结果什么都感受不出
    顶端 Posted: 2009-07-23 00:15 | 25 楼
    彩雲追月
    不及閣主人
    级别: 强人

多谢发贴的人[109]

有雲层未免美中不足。
    Life as if The Paradise were on This Earth.
    顶端 Posted: 2009-07-23 00:16 | 26 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

无得睇架了~~广州就算年年有都睇吾到吖!
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2009-07-23 02:46 | 27 楼
    kill

多谢发贴的人[8379]

感觉好似係睇咁云一样哦~不过都唔错了 3-wD^4)O,  
    好过冇的睇
    顶端 Posted: 2009-07-23 03:48 | 28 楼
    icmanliu
    ^^曼聯鬼^^

多谢发贴的人[1775]

影得幾正咁喔~~~~~~~~~
    ^^生係曼聯人~~~死係紅魔鬼^^
    顶端 Posted: 2009-07-23 06:29 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 短片视频&贴图