本页主题: 教下我点做啊,各位哥哥 哈哈哈. 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

♂风♂
幻术师
级别: 高人

多谢发贴的人[255]

教下我点做啊,各位哥哥 哈哈哈.

我呢成日同条女吵,为D鸡毛蒜皮噶野吵.后黎我发现系大家噶生活方式太大唔同所以先会咁,晚上我通常12点多D就训噶啦,但据个阵先开始玩,跟住据宜家唔玩啦就一定要同我倾电话,倾倒据想训先收线,甘样落黎 晚晚我都要成2 3点先训得,据早上基本上训到11 12点先起身,我朝朝都要比阿爸阿妈叫醒,据地两个老人家唔比我呢d甘噶细路懒训噶,甘本人又对训觉噶渴求比较严重,搞到我唔知道点算好.如果我阿爸阿妈唔朝朝甘叫我 我都无所谓噶,但宜家甘样 我好似就夹系中间 唔知道点好,想自己改变唔得,据改变就更加难,觉得大家可能唔适合系埋一齐,又唔舍得......都唔知道点算好
顶端 Posted: 2009-08-22 00:53 | [楼 主]
累斗累
酒精能清醒
级别: 圣人

多谢发贴的人[1762]

不想散就 qRC-+k:  
起码做到自己起身不要爸妈叫 [Vzp D 4  
就先解决一个问题 no ).70K  
f}qR'ognUu  
条女方面比悟到答案你
我发现饮佐酒会比没饮酒清醒
顶端 Posted: 2009-08-22 01:58 | 1 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

你唔駛返工返學架?!?如果唔駛一日廿四小時自己分配下囉!! <B"M} Y>_P  
如果唔陪佢傾電話會散!!!咁咪散囉...你都唔係咁想維繫哩段感情姐
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-08-22 04:29 | 2 楼
♂风♂
幻术师
级别: 高人

多谢发贴的人[255]

Quote:
引用第2楼gy77gy772009-08-21 20:29发表的: 7NG^I6WP-  
你唔駛返工返學架?!?如果唔駛一日廿四小時自己分配下囉!! `VJJ"v<L  
如果唔陪佢傾電話會散!!!咁咪散囉...你都唔係咁想維繫哩段感情姐
z^xrB$8 u  
cU`sA_f  
Nw 74T  
学生仔姐,放假林住休息下甘咯.......都唔知道点同据分配,我吃饭个阵 据就训觉,我吃完饭林住训个午觉补足下,点知道据就得闲黎稳我啦,稳一阵 跟住走鬼去吃饭,吃完又叫下你甘,中间隔d时间唔长又唔短,想训又训唔到,玩又卡主左....都唔知道点算好
顶端 Posted: 2009-08-22 06:29 | 3 楼
山风流水

多谢发贴的人[11417]

搵个正常人啦
也可以清心
可以清心也
以清心也可
清心也可以
心也可以清
顶端 Posted: 2009-08-22 07:24 | 4 楼
xjb
级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

无办法啦!惟有挥慧剑,XXX啦!
顶端 Posted: 2009-08-22 17:54 | 5 楼
Kelvin...^_^...
最緊要開心
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

top model...管她吧!!!睡覺就睡就好了
光榮家族
顶端 Posted: 2009-08-22 19:27 | 6 楼
傻哥
中流砥柱剑走偏锋
级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

你最起码都讲详细D啊,例如你地各个年龄,居住情况,家庭环境,个性各样先可以等蓝调D伙计分析噶
顶端 Posted: 2009-08-24 16:44 | 7 楼
kitty888
级别: 普通人

多谢发贴的人[139]

女仔係要扭下計噶。
顶端 Posted: 2009-08-24 18:59 | 8 楼
花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

家無女人,冷冷清清,家有女人,雞犬不寧,有又烦,冇又烦,针又點会两头利呢?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-08-24 20:09 | 9 楼
語無倫次
新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

女人嘛,唔到80岁唔好比饱饭距食 l\vvM>#S  
不过依家好多女强人,唔使我地比
顶端 Posted: 2009-08-24 20:23 | 10 楼
彩雲追月
不及閣主人
级别: 强人

多谢发贴的人[109]

柴米夫妻系甘嘅,惯咗咪冇事啰。
Life as if The Paradise were on This Earth.
顶端 Posted: 2009-08-25 02:05 | 11 楼
q241798
级别: *

多谢发贴的人[]

◆◇‘ 珴应该放下L 別纠缠在过去ろ
顶端 Posted: 2009-08-30 09:39 | Unknown 12 楼
wenly
宅神当道
级别: 新人

多谢发贴的人[3]

真系请你好好放低啰 {.W$<y (j7  
睇你仲要阿爸阿妈叫你起身,就知道你未生齐D毛啦,加上你有阿爸阿妈叫,佢就可以咁玩法,可想而知家庭环境几大出入。  F8q&v"  
第一,佢宁愿你唔够训都要你陪,好极有限 4<`x*8` ,  
第二,你到咗唔洗阿爸阿妈叫嘅年纪,咪叫埋条女去你屋企玩啰,几夜都得。依家都系听老人家讲早睡早起罢啦,费事第时唔够高,沟唔到女后悔死你啊 XxW~4<r  
第三,你都识讲,学生仔嗟,读书罢啦~! )^&,[Q=i  
第四,再唔系咪你有你训,佢有佢玩,留言啰,写信贴埋邮票都系一日来回嗟,哈哈哈
顶端 Posted: 2009-09-15 08:38 | 13 楼
蝦子餅
傻Ed

多谢发贴的人[43]

Quote:
引用第0楼♂风♂2009-08-21 16:53发表的: 6MfjB@  
我呢成日同条女吵,为D鸡毛蒜皮噶野吵.后黎我发现系大家噶生活方式太大唔同所以先会咁,晚上我通常12点多D就训噶啦,但据个阵先开始玩,跟住据宜家唔玩啦就一定要同我倾电话,倾倒据想训先收线,甘样落黎 晚晚我都要成2 3点先训得,据早上基本上训到11 12点先起身,我朝朝都要比阿爸阿妈叫醒,据地两个老人家唔比我呢d甘噶细路懒训噶,甘本人又对训觉噶渴求比较严重,搞到我唔知道点算好.如果我阿爸阿妈唔朝朝甘叫我 我都无所谓噶,但宜家甘样 我好似就夹系中间 唔知道点好,想自己改变唔得,据改变就更加难,觉得大家可能唔适合系埋一齐,又唔舍得......都唔知道点算好
xz dqE  
imdfin?=   
吃得鹹魚抵得渴哇...... S#{e@ C  
rj"oz"  
一系俾心機讀書..... o.5w>l!9K  
I: s#,! >  
二系繼續維持你現有既生活習慣....但系穩過個同你match到噶咯..... brN:Ypf-e  
BH0@WG7F  
細路女系甘架啦....同埋其實唔系淨系你GF有問題咯.... >^%]F[Wo  
9)p VDS  
你自己都有問題啊.....
顶端 Posted: 2009-09-15 21:58 | 14 楼
龍④爺
四爷

多谢发贴的人[564]

没计噶。女人是甘噶啦。依家D女人一般都好夜睡觉咖。2。3点钟啦。 )*N]Q  
褒电话粥好烦咖。不停甘褒啊褒。好倾个阵褒通宵都得。 >\hu1C|W  
你想睡觉个阵就话眼训想睡觉。 }<w/2<T[  
改变一下方式:每日倾多几次电话。每次倾半钟左右眯得咯。
顶端 Posted: 2009-09-23 07:02 | 15 楼
荷b仔
≮魚蛋幫≯快刀手
级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

细路仔噶爱情就好似玩泥沙 好简单噶啧 %'Ebm  
有咩话舍晤舍得 唔谙咪稳过个系喇
你的世界 我曾经路过
顶端 Posted: 2009-09-23 10:00 | 16 楼
kennywind
级别: 禁止发言

多谢发贴的人[73]

覺得唔適合,但又唔捨得,咁即系仲未咩咩咩啦!?咁快啲做翻啲該做嘅嘢,咁就捨得咖啦
顶端 Posted: 2009-09-23 18:28 | 17 楼
Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

得闲2个人未去7天连锁裸聊天光囖 k$?zh$  

顶端 Posted: 2009-10-05 18:50 | 18 楼
谭凯朋

多谢发贴的人[14]

唉..呢个世上系甘了...爱就一起..不爱就分了.
顶端 Posted: 2009-10-21 20:03 | 19 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式