本页主题: 好烦恼.想大家话我知我系咪谂多咗 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

无名氏
级别: *

多谢发贴的人[41]

好烦恼.想大家话我知我系咪谂多咗

我同男友拍拖差唔多2年..09年春节后已经开始同居喇. Q?/qQ}nNw  
我地平时都好恩爱架..同好多同居恋人一样..日头就返工.夜晚就返屋企 r>cN,C  
&l?AC%a5  
但有样野我觉得好唔开心噶系.我好想揽住佢训.但佢唔中意啊.但我就系好想揽..我觉得恋人就要咁. ?,^ Aoy  
我地啱开始同居时喺冬天.果时训觉佢会揽到我好实.但渐渐发展成.---->净喺俾我揽佢.唔想侧身揽我.------->话我噶手压住佢个肚.佢唔舒服.改拖住手训------->到而家掂都唔比我掂喇..555555.佢会训前讲乖啦..我要返工架.. IA680^  
5%RiM|+  
我有问佢点解.佢话个人习惯啫.啱同居时佢揽我系因为惊唔揽我会乱谂.而家大家慢慢了解就好...我有时会理解.但我唔开心果时佢都喺咁..我就会谂唔明觉得跟住失眠..我会觉得佢系咪渐渐变得唔喺好爱我喇...但其他野都好正常.就系哩样 }va>jfy  
3 @%XR8ss  
本来我已经慢慢习惯喇.但就系今朝..令我觉得有D唔可接受..今朝佢醒早咗.但佢仲想继续训..我份人好烂训.训觉会一阵就变一个姿势嘅..唔觉意hai亲佢..我果时系深深嘅睡眠当中..佢就好大声咁话: 你无搞我啦..我仲想训觉架...吓醒咗我..我觉得不可思议啊..我觉得不如分开瞓啦以后.. C@{-$z)  
]8CgHT[^7  
佢系咪唔再爱我.如果唔系佢点解咁大反应啊...乜有D人真系人地掂掂佢佢就训唔着咩?.. 'b:e8m  
OZ, Xu&N  
[p:4]
顶端 Posted: 2009-10-23 12:38 | [楼 主]
Mc.大儍儍
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

甘洞房果阵会唔会甘呢? h{o,*QL  

顶端 Posted: 2009-10-23 13:22 | 1 楼
累斗累
酒精能清醒
级别: 圣人

多谢发贴的人[1762]

楼住你自己念拉
我发现饮佐酒会比没饮酒清醒
顶端 Posted: 2009-10-23 13:38 | 2 楼
jay_pen
肥兔仔
级别: 强人

多谢发贴的人[634]

当爱已成习惯。
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 芝麻糊 | 理由: 讲得好
  • 顶端 Posted: 2009-10-23 13:46 | 3 楼
    心褂褂ing.
    小濺人
    级别: 普通人

多谢发贴的人[41]

唉..我讨厌咁样..
    顶端 Posted: 2009-10-23 14:15 | 4 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

真正嘅感情系好奇妙,唔系话锡几下你或者陪你爽几晚就系感情,当遇到考验嘅时候,就知道边个最重要!!
    顶端 Posted: 2009-10-23 17:29 | 5 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

我一直都是甘。。完全唔习惯同人一起睡觉。 B^/Cx  
    @o@SU"[?_  
    大家分开被盖咯.....
    顶端 Posted: 2009-10-23 19:13 | 6 楼
    山风流水

多谢发贴的人[11417]

相见好、同住难
    也可以清心
    可以清心也
    以清心也可
    清心也可以
    心也可以清
    顶端 Posted: 2009-10-23 19:22 | 7 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

Quote:
    引用第3楼jay_pen2009-10-23 13:46发表的: [sPLu)q2  
    当爱已成习惯。
    rY6bc\?`x  
    Oh`Pf;.z%  
    :^QV,d<C  
    呢句好  
    顶端 Posted: 2009-10-23 20:21 | 8 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

可能朝早人会燥D,不过如果我男朋友甘样讲,我肯定会踢距落床 7,9zj1<  
    t&bE/i_T  
    #0qMYe>Y  
    = 6w(9O  
    至于揽唔揽噶问题,如果甘样黎判定钟唔钟意噶话 R&R{I/;i*.  
    LrV4^{9(  
    V SH64  
    CBx5:}t  
    某人已经系唔钟意我啦,所以我都唔钟意距
    顶端 Posted: 2009-10-23 20:37 | 9 楼
    心褂褂ing.
    小濺人

多谢发贴的人[41]

Quote:
    引用第5楼傻哥2009-10-23 17:29发表的: OEN'c0;5  
    真正嘅感情系好奇妙,唔系话锡几下你或者陪你爽几晚就系感情,当遇到考验嘅时候,就知道边个最重要!!
    ^UpwVKdP  
    j~9,Ct  
    或者啦~~多谢大家俾咁多睇法..
    顶端 Posted: 2009-10-23 23:04 | 10 楼
    tsm2000

多谢发贴的人[4]

一他不喜欢你,二他是机的
    顶端 Posted: 2009-10-24 17:57 | 11 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

陰9公囉
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2009-10-24 23:51 | 12 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

可能多谂左啊
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-10-25 05:23 | 13 楼
    佢得你都得

多谢发贴的人[144]

原因,可能系他对你无好奇感了。 vl}uHdeP9  
    尝试一下用温柔D浪漫D的方式或者气氛之下再训觉,或者有所帮助。
    最无用的男人,莫过于敢怒不敢言
    顶端 Posted: 2009-10-25 19:00 | 14 楼
    蝦子餅
    傻Ed

多谢发贴的人[43]

林多無謂..... 0:(@Y  
    vx_v/pD  
    如果你覺得有問題既米同距攤開黎講咯.... >p 7e6%  
    K G~fDb  
    況且.....甘既一件事...並唔可以代表到D乜野..... *lIK? "mo  
    f13%[RA9N  
    首先你有無清楚甘表達出自己既立場先.....喊系解決唔到問題既...
    顶端 Posted: 2009-10-27 13:39 | 15 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

Quote:
    引用第15楼蝦子餅2009-10-27 13:39发表的: yl%F}kBR  
    林多無謂..... S0~F$mP'  
    a-,BBM8|  
    如果你覺得有問題既米同距攤開黎講咯.... C/+8lA6NV  
    #I P<4"Hf  
    況且.....甘既一件事...並唔可以代表到D乜野..... SA|f1R2uS  
    .......
    16YJQ ue  
    &Fl^&&1C  
    @W^A%6"j  
    baby~~ .Tdl'y:..  
    3D k W  
    你系咪想讲呢四个字:庸人自扰~ \+g95|[/  
    cV5Lp4wY?  
    我发觉好多时,好多野真系自己谂出黎架咋,好同唔同,都未必系真实既 ?zNv7Bj  
    d*T;RBk  
    不过两个人一起,最紧要就系有新鲜感,谂d方法,搞搞新意思罗~~
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-11-02 23:51 | 16 楼
    kg21yesai
    务实既顺德人

多谢发贴的人[1]

巨可能有少少洁譬
    顶端 Posted: 2009-11-08 07:54 | 17 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

男人最紧要就系要够训....唔够训系好容易发脾气, /"Om-DK%  
    e4ajT  
    别想这么多啦
    欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
    顶端 Posted: 2009-11-08 09:14 | 18 楼
    merlin113

多谢发贴的人[93]

LZ ZV_Z)<  
    唔好理佢咁多 M>0=A  
    一于有被就扯走晒,自己卷住来盖 JMOQDo  
    等佢半夜冻啦,佢就会识得揽到你实一实架啦 *#frbV?;  
    比D教训佢~~~~~~~~ S0g5Ym ia  
    2[Q*?N  
    [cru+c+O:  
    哎~~~~~
    顶端 Posted: 2009-11-08 09:59 | 19 楼
    toomyou
    ?♡.TOMMY
    级别: 圣人

多谢发贴的人[291]

^_^..正常.!!!當愛變成習慣...
    顶端 Posted: 2009-11-09 02:48 | 20 楼
    無敵肥牛

多谢发贴的人[22]

無經驗...不知道呢
    顶端 Posted: 2009-11-22 23:33 | 21 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式