本页主题: 主题5知选咩,标题5知写咩[感叹一下] - 拜读左各位大大的一些文章,好似有D感触 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

daydreamzeus
级别: 新人

多谢发贴的人[6]

主题5知选咩,标题5知写咩[感叹一下] - 拜读左各位大大的一些文章,好似有D感触

睇左各位既文章,先发觉原来其实每个人都5多5少都会有一个或者几个属于自己既爱情故事,(请各位原谅我既迟钝,5好扔鸡蛋番茄之类既营养物品) tLfhW1"  
故事的内容,或者错综复杂,或者离奇曲折,或者平淡无奇,或者高潮迭起,或者。。。有好多个或者。。。 wT::b V{  
刻骨铭心的痛,刻骨铭心的恨,刻骨铭心的一切,最后,无奈也好,抱憾也好,含恨也好,好多人都系面对现实。 1d]F$ >  
要分清楚,其实5系好多类型,引用之前睇过既一段说话,好似系睇黄子华既栋笃笑睇到既,最初既出处就5想去查啦,距话,做人好简单,一系,过5到自己,过5到人,一系,过5到自己,过到人,一系,过到自己,过5到人,一系过到自己,过到人。或者爱情都系一样吧?
[ 此贴被芝麻糊在2009-10-30 09:34重新编辑 ]
顶端 Posted: 2009-10-30 00:20 | [楼 主]
山风流水
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11417]

Re:主题5知选咩,标题5知写咩[感叹一下]

唔系好明到底想讲乜
也可以清心
可以清心也
以清心也可
清心也可以
心也可以清
顶端 Posted: 2009-10-30 00:52 | 1 楼
山风流水

多谢发贴的人[11417]

仲有 v4< x 4  
PFIL)D |G  
子华讲嘅嘢 .~ W^P>t  
P3YG:*  
唔系好多人会明
也可以清心
可以清心也
以清心也可
清心也可以
心也可以清
顶端 Posted: 2009-10-30 00:53 | 2 楼

多谢发贴的人[6]

其实。。。我都5系好明我自己想表达D咩出黎。。。
顶端 Posted: 2009-10-30 00:59 | 3 楼
ManHand
我是一个大苹果!
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

首先要过到自己就得...然后再慢慢咁。。。过到人地
欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
顶端 Posted: 2009-10-30 08:15 | 4 楼
Kelvin...^_^...
最緊要開心

多谢发贴的人[4878]

像吹水贴多一点
光榮家族
顶端 Posted: 2009-10-30 16:34 | 5 楼

多谢发贴的人[6]

我都5想架...本来忽然间甘有mood,想写D野,写写下就好似变晒样咯...
顶端 Posted: 2009-10-30 21:04 | 6 楼
xjb

多谢发贴的人[3730]

呢张贴删得啦
顶端 Posted: 2009-10-31 20:04 | 7 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

心痛時候需心痛 zj`!ZY?fv  
濛瀧時候且濛瀧 1c+[S]7rY  
愛情就是難觸碰 H-0A&oG  
豈能筆墨所形容
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2009-10-31 23:16 | 8 楼
Kelvin...^_^...
最緊要開心

多谢发贴的人[4878]

Re:Re:主题5知选咩,标题5知写咩[感叹一下]

Quote:
引用第8楼gy77gy772009-10-31 07:16发表的: m_Z%[@L  
心痛時候需心痛 p?=rQte([  
濛瀧時候且濛瀧 pvP|.sw5G  
愛情就是難觸碰 *w59BO&M4  
豈能筆墨所形容
:kfl q  
 [L] ca*  
L5of(gQ5]  
很好很好,我喜欢首诗。
光榮家族
顶端 Posted: 2009-11-01 20:48 | 9 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式