« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 芳仔入來睇相吧~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

芳仔入來睇相吧~

图片:
應承咗芳仔發相上來,見今日得閒就發發近照。芳仔等緊你發相比我睇
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 吖細 | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 嘩~~型仔到呀~~~
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2009-12-01 18:33 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

淨係叫芳仔,咁我放抵個thx走人

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-12-01 18:59 | 1 楼
    山风流水
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11417]

扮忧郁文艺青年咩
    也可以清心
    可以清心也
    以清心也可
    清心也可以
    心也可以清
    顶端 Posted: 2009-12-01 19:43 | 2 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第2楼山风流水2009-12-01 19:43发表的: Uy<n7*H  
    扮忧郁文艺青年咩
    lz4M)pL^  
    3Qd%`k  
    我D朋友話係D心力不夠的人扶牆...柯尿吖~哎
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

顶端 Posted: 2009-12-01 21:10 | 3 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第1楼小加菲2009-12-01 18:59发表的: >g,i"Kg  
    淨係叫芳仔,咁我放抵個thx走人
    !H(V%B%  
    pE 6r7  
    點會姐~不過芳仔想睇下近照我又記得咪發下咯

顶端 Posted: 2009-12-01 21:11 | 4 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

点解唔影埋只脚``我想睇下adidas``有无换阿
    欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
    顶端 Posted: 2009-12-01 22:38 | 5 楼
    火炉
    从逆境中走出来
    级别: 圣人

多谢发贴的人[385]

哈哈~第一张好招积~
    顶端 Posted: 2009-12-01 22:51 | 6 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

专業摄影师一个

顶端 Posted: 2009-12-02 08:56 | 7 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

趴埋墙仲系度偷笑
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2009-12-02 08:59 | 8 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

那那那....分分钟你D头发仲多and长过我啊~~~~ dY`P  
    yv\ j&B|  
    E51S#T  
    see完我张相了吧·~·甘我就5上传到呢度葛啦·~~~~
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2009-12-02 09:02 | 9 楼
    wildduck

多谢发贴的人[11830]

Vw5Pgtx  
    /@@?0xjX  
    ;$FMOMR  
    CmdPa!4)  
    顶端 Posted: 2009-12-02 09:04 | 10 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

好嘢 有嘢睇   尼康和佳能齐上 专业龙友 厉害
    顶端 Posted: 2009-12-02 10:46 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

肥benny幾時娶芳仔过門呀?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-12-02 11:57 | 12 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

图片:
    Quote:
    引用第5楼zh7oen2009-12-01 22:38发表的: FH7l6b,^  
    点解唔影埋只脚``我想睇下adidas``有无换阿
    wa$Q8/  
    p`}G" DM  
    換咗對,AD鞋底爛咗,鬱悶

顶端 Posted: 2009-12-02 16:41 | 13 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第6楼火炉2009-12-01 22:51发表的: C}cYG  
    哈哈~第一张好招积~
    7;H P_oAu  
    =@ "'aCU/  
    好多人都敢講~

顶端 Posted: 2009-12-02 16:41 | 14 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第8楼荷b仔2009-12-02 08:59发表的: SoJ'y6  
    趴埋墙仲系度偷笑
    ?&GV~DYxA  
    ck\gazo~q  
    冧緊邪嘢嘛~

顶端 Posted: 2009-12-02 16:42 | 15 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第9楼錺_錺①2009-12-02 09:02发表的: Af{K#R8!  
    那那那....分分钟你D头发仲多and长过我啊~~~~ |FrZ,(\  
    gg%9EJpP  
    @2Ca]2,4  
    @&LtIN#  
    qGPIKu  
    都係長頭髮殺食D

顶端 Posted: 2009-12-02 16:42 | 16 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第11楼moonwalk2009-12-02 10:46发表的: #:6gFfk0<  
    好嘢 有嘢睇   尼康和佳能齐上 专业龙友 厉害
    ?g\SF}2  
    /WX 0}mWu  
    換鏡頭很麻煩。但條頸好鬼重

顶端 Posted: 2009-12-02 16:43 | 17 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第12楼花無缺和尚2009-12-02 11:57发表的: 3S_H hvB  
    hXE_OXZ  
    GE0,d  
    和尚GG小心芳仔捏死U啊

顶端 Posted: 2009-12-02 16:44 | 18 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

ben ben 下次用你身上嗰两部机帮芳芳影翻辑写真比大家欣赏下啦
    顶端 Posted: 2009-12-02 20:26 | 19 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心

多谢发贴的人[4878]

我想要部相机 QE8aYPSFf  
    0R0j7\ {  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-12-02 22:40 | 20 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第20楼Kelvin...^_^...2009-12-02 22:40发表的: 9mT;> mE  
    我想要部相机 /4R|QD  
    -0{"QhdE%  
    {'QA0K  
    7Qc 4Oz:t  
    去買反部耍下吧

顶端 Posted: 2009-12-02 22:46 | 21 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第18楼bennypower2009-12-02 04:44发表的: v/4Bt2J  
    tyH*epa nw  
    \.R+|`{tf  
    和尚GG小心芳仔捏死U啊
    \*5_gPj!d  
    又點会呢,芳仔甘温文尔雅,知書達禮,人见人愛,車見車載,邊會甘对我呢。

顶端 Posted: 2009-12-03 12:21 | 22 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第9楼錺_錺①2009-12-01 21:02发表的: )_bR"!Z  
    那那那....分分钟你D头发仲多and长过我啊~~~~ +~6gP!  
    QT5,_+ho  
    eQ}o;vJ N  
    #8!xIy  
    哦.............芳仔大细超喔,快D上传你D靚靚相我地睇啦?

顶端 Posted: 2009-12-03 12:25 | 23 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第23楼花無缺和尚2009-12-03 12:25发表的:  'g8~uP  
    26Y Y1T\B)  
    哦.............芳仔大细超喔,快D上传你D靚靚相我地睇啦?
    pq"3)+3:  
    cG|ihG5)  
    芳仔张相片发型成熟咗好多吖

顶端 Posted: 2009-12-03 13:50 | 24 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第16楼bennypower2009-12-02 16:42发表的: l@ +]XyLj  
    5B [kZ?>  
    S7cxEOfAu  
    都係長頭髮殺食D
    Hq.ys>_  
    甘我又淡定有得剩啊~~~反正头发系会长既·~~· 怕咩·~~ $7{|  
    VU1 ;ZJ E  
    6vVx>hFJ47  
    不过,条颈好凉就真啊
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2009-12-04 09:47 | 25 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第12楼花無缺和尚2009-12-02 11:57发表的: rs$sAa*f  
    n>F1G MX  
    呢个问题问得好啊~~~等我解答下你拉`~~  =(kwMJ  
    B;A^5~b  
    不过你下次就5可以再问葛播~~~ 你应承我先拉`~~~`
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2009-12-04 09:48 | 26 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第23楼花無缺和尚2009-12-03 12:25发表的: >Z k$q~'+  
    ,5" vzGLJ  
    rf"%D<bb  
    由于5系单人照,为估计众多人头既肖像权....... k36%n *4  
    S_cba(0-|\  
    eiB5 8b3  
    所以5摆上黎拉`~~费时比人拆我骨啊`~~ 3R%'<MV|  
    24_F`" :-=  
    {l= !  
    V.Pb AN  
    你会体谅我既呵`~~~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2009-12-04 09:51 | 27 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第26楼錺_錺①2009-12-03 21:48发表的:  Ex35  
    9,y*kC  
    呢个问题问得好啊~~~等我解答下你拉`~~ /X)fWO S6  
    R*I{?+  
    不过你下次就5可以再问葛播~~~ 你应承我先拉`~~~`
    `i0RLGze  
    佢娶咗你过門我仲有乜問啫 至多咪问幾時有...............都係唔好問咯

顶端 Posted: 2009-12-06 04:57 | 28 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第27楼錺_錺①2009-12-03 21:51发表的: Pb=J4Lvz(d  
    (</cu$w>H)  
    由于5系单人照,为估计众多人头既肖像权....... Dt\F]\6sd  
    hH8:7i  
    j E_a  ++  
    所以5摆上黎拉`~~费时比人拆我骨啊`~~ @%@uZqQ4  
    .......
    )y-y-B=+T  
    甘你咪嗱嗱冧影番張单人玉照上黎及及啦!

顶端 Posted: 2009-12-06 04:59 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部