« 1 234» Pages: ( 1/4 total )
本页主题: 「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~2010~第4次去北京~ - ~肥咗好多嘅我~

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
唔知點解~~次次去親北京都係因為公事~今次係第4次~ b$hQB090  
不過都總算係最多私人時間嘅一次~ :^K|u^_>P  
之前雖然去咗故宮但係就冇去到天安門廣場~因為從側門入~ 5=eGiF;0\  
今次終於都可以去到廣場啦~點都要影張相留念嘅~ IsI\T8yfc  
不過~去咗北京4次~今次前後都只不過係3年時間~ ` 6PdMvF  
今日嘅北京~已經變到過於商業化~有d失望~ rc"yEI-``"  
記得上次入故宮時~除咗一d賣紀念品嘅點之外~都唔會有其他賣嘢嘅地方~ qSON3Iid  
仲唔可以食嘢~~但今次~~竟然喺故宮入邊有d流動嘅雪糕車喺度賣雪糕~~ 2!A/]:[F  
真係救命~~唔知過多幾年會唔會喺故宮入邊開埋酒樓食呢~
=73wngw  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: man@1668 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: man@1668 | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: 語無倫次 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 一串紅 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 發福不少的說~嘻嘻
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 刘纹虎 | 理由: 肥左又靓左,趁有时间啦啦声再去世博行下,然后返去做海盗
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-05-16 01:04 | [楼 主]
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

依然靚女!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2010-05-16 01:14 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第1楼肥牛肉2010-05-16 01:14 AM发表的: Ud)2Mq1#M  
    依然靚女!
    6cX Z3;a  
    #vzt6x@*  
    牛牛早晨~~ /kAbGjp0  
    我依家係肥靚妹啦~ B7( bNr  
    呢次去北京d朋友見到我都話: 你胖了很多喔~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2010-05-16 01:30 | 2 楼
    qyjie33
    级别: 强人

多谢发贴的人[226]

老板娘果然是靓女呀
    顶端 Posted: 2010-05-16 01:33 | 3 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

7仔的最爱 \f'=  

顶端 Posted: 2010-05-16 06:24 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

我最鐘意第八張果張相!!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2010-05-16 07:38 | 5 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

同意楼上的 "p[3^<~uQ  

顶端 Posted: 2010-05-16 08:06 | 6 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

多么怀念半年前的我
    光榮家族
    顶端 Posted: 2010-05-16 08:25 | 7 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

张张都咁靓啊
    顶端 Posted: 2010-05-16 09:16 | 8 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

真係发咗福喔 甘樣仲靚靚呀! @ eYD@!  
    有冇上長城做好漢呀?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-05-16 12:11 | 9 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第5楼小加菲2010-05-15 19:38发表的: K14v6d  
    DIgur}q)@  
    哦...........原來你中意只鴨!........................好滯架。我去北京全聚德试過,得个名咋!

顶端 Posted: 2010-05-16 12:18 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

阿虎~~冇時間去上海啦~~要趕住翻去做海盜呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2010-05-16 20:55 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼小加菲2010-05-16 07:38 AM发表的: Nl^u A  
    F6_e n z  
    rx@2Dmt6  
    你鍾意就俾你喇~~~~~~~ spWo{  
    pk6<wAs*?#  
    4h T!DS  
    |Z8Eu0RSb  
    (IIZvCek  
    p[}~Z|(  
    >[Tt'.S!?  
    D$VRE^k  
    Sa/]81 aG  
    Cv;#8Wj}  
    1/%5pb2\  
    BE!l{  
    6_K7!?YG7  
    5yjG\ ~  
    w"L]?#  
    Az/B/BLB  
    g*!1S  
    w8zr0z  
    tRNMiU  
    TgKSE1  
    f<y3/jl4  
    a3,A_M}M'  
    6#ktw) e  
    MjK<n[.  
    張相~~~

顶端 Posted: 2010-05-16 20:58 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼Kelvin...^_^...2010-05-16 08:25 AM发表的: 3,J{!  
    多么怀念半年前的我
    2'Raj'2S4  
    hsJGly5H  
    @9l$j Z~x  
    下次再去過囉~~

顶端 Posted: 2010-05-16 20:59 | 13 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第9楼花無缺和尚2010-05-16 12:11 PM发表的: JURg=r]LI  
    真係发咗福喔 甘樣仲靚靚呀! vzF6e eaD  
    有冇上長城做好漢呀?
    #c9MVQ_   
    X|L_}Q7  
    我唔要咁有福氣哇~~ !uA'0U?ky  
    冇呀~~遲咗起身錯過咗時間~~唯有下次再去了~

顶端 Posted: 2010-05-16 21:00 | 14 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第10楼花無缺和尚2010-05-16 12:18 PM发表的: #IeG/t(  
    kmt+E'^]  
    哦...........原來你中意只鴨!........................好滯架。我去北京全聚德试過,得个名咋!
    DLO#_t^v.  
    |T-Y tuy8  
    嗯~~真係好滯~~今次去咗全聚得朝陽區嘅勁松店~~3個人食咗600幾~

顶端 Posted: 2010-05-16 21:06 | 15 楼
    balan
    第十 比丘
    级别: 新人

多谢发贴的人[74]

靓女去到边都系靓女,呵呵
    顶端 Posted: 2010-05-16 21:12 | 16 楼
    jerry
    级别: 普通人

多谢发贴的人[1600]

变左好多,撞到都唔敢打招呼
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2010-05-16 22:05 | 17 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼jerry2010-05-16 10:05 PM发表的: oJI+c+e"  
    Nt[&rO3s  
    0b2;  
    我都知~~~~我真係肥咗好多~~

顶端 Posted: 2010-05-16 22:55 | 18 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第15楼幸福瞬間2010-05-16 21:06发表的: G U)NZ[e  
    5}_,rF?cX  
    ,Lw '3  
    嗯~~真係好滯~~今次去咗全聚得朝陽區嘅勁松店~~3個人食咗600幾~
    2V*<J:;wb  
    食啦!比心機食多D啦,肥死你呀! (' i_Xe  
    }$s._)a  
    等你唔帶埋我去啦!!哼............................

顶端 Posted: 2010-05-17 07:32 | 19 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼jerry2010-05-16 22:05发表的: ]F,v#6qi  
     LtBm }0  
    唔好話你,我撞倒都唔敢叫佢呀!!

顶端 Posted: 2010-05-17 07:33 | 20 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼幸福瞬間2010-05-16 22:55发表的: i6h , Aw3  
    gj Ue{cb5  
    }))JzrqAe  
    我都知~~~~我真係肥咗好多~~
    q9c:,k  
    你一年前都話緊減肥架喎,做乜搞到越減越肥呀!!

顶端 Posted: 2010-05-17 07:35 | 21 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

我都係钟意第八幅~
    欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
    顶端 Posted: 2010-05-17 10:45 | 22 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第14楼幸福瞬間2010-05-16 09:00发表的: v/BMzVi  
    n1xN: A  
    0g@ 8 x_3  
    我唔要咁有福氣哇~~ rSVU|O3m;  
    冇呀~~遲咗起身錯過咗時間~~唯有下次再去了~
    6 2r%q^r`i  
    你唔好話我聽,你去咗4次北京都未去過長城呀! ;Qc_Tf=,  
    u;Q'xuo3  
    下次真係有机会的話,我地一齐去啦.....................

顶端 Posted: 2010-05-17 11:24 | 23 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第15楼幸福瞬間2010-05-16 09:06发表的: 3Q`F x  
    qsUlfv9L6  
    UJ_E&7,L  
    &LO<!WKQ  
    我覺得挾住鸭皮果件包仲好食 講真而家去北京D消費都几高架!

顶端 Posted: 2010-05-17 11:28 | 24 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第17楼jerry2010-05-16 10:05发表的: 'Lft\.C  
    \Clz#k8l1  
    而家你响街撞倒我都未必認倒我啦..................

顶端 Posted: 2010-05-17 11:31 | 25 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第19楼小加菲2010-05-16 19:32发表的: qn#\ro1H  
    [1'`KJ]  
    食啦!比心機食多D啦,肥死你呀! wHk4BWg-  
    2f>lgZ!  
    等你唔帶埋我去啦!!哼............................
    g6$X {  
    不如叫幫主带埋你返去南美做海盜啦.................

顶端 Posted: 2010-05-17 11:41 | 26 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第19楼小加菲2010-05-17 07:32发表的: RG[3LX/  
    4hg]/X"H#  
    食啦!比心機食多D啦,肥死你呀! JJq= {;  
    ,:G.V  
    ,2DKphh  
    带你你肯去了咩~~~~ {*As-Y:'F  
    07Yh  
    系窝~~我会好比心机减肥架拉~ D|,d_W  
    V{@<Z8sW#  
    加油减肥........ xZjD(e'  
    RS#)uC5/%  
    -<sn+-uE:  
    *f$mSI=  
    PS: 好大只国宝哇~~加菲你发拉~~卖返出去,可以狠赚一笔ar~~~~`
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-05-17 20:12 | 27 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

大眼妹喔
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2010-05-17 21:40 | 28 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」~2010~第4次去北京~

Quote:
    引用第27楼錺_錺①2010-05-17 20:12发表的: k'&BAC.K,  
    $`.7XD}  
    带你你肯去了咩~~~~ 'W3>lAPx!  
    *oL?R2#7  
    系窝~~我会好比心机减肥架拉~ m ,,-rC  
    28C/ ^4  
    .......
    [!,&A{.!  
    係呀!比心機D減啦你,小心越減越肥呀!! ) &+j#:  
    @D^y<7(  
    我發咩呀,你又知我依家變左國寶既!?

顶端 Posted: 2010-05-18 08:15 | 29 楼
    « 1 234» Pages: ( 1/4 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部