本页主题: 7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~ - 5好意思~威望設置左NO.8~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~ - 5好意思~威望設置左NO.8~~

上個月月底抽左兩日假去海島反.....非常熱.......榨油甘揸........ 6"h,0rR  
,QeJ; U  
P d相上黎比你的睇下~~ME同個同事同距DF一行六人......兩日一夜行程... z4qc)- {L  
xU1_L*tu '  
相機嘛...5系專業既~~而且相相整細左....
L@5j? N?F  
lZ'WFFWLE  
){nOM$W  
[!~= m  

rD\)ndPv  
搭船離開珠海....見到D屋屋系豬海架~~~ _o52#Q4   
yTxrbE  
kqH:H~sgD  

R_4eME2LB  
靠近東澳海島的海水養殖~~ &E]<dmR  
O"M2*qiH  
>\7M f@c  

P=[_W;->}  
呢個啊~~~海水黎架....淺灘.... K8 =jkU  
Sx0/Dm  
EED0U?  

:>|dE%/e$  
萬山半山腰海景........距地發達既地方..系半圓海灣甘葛......... `SH14A*  
y}F;~H~P  

Ke;eI+P[  
萬山碼頭........隔遠影架.. @!Z1*a.  
EKD?j  

/szwVA  
東澳既海水... [  *~2Ts  
`0_,>Z  

xZ]QT3U+  
東澳旅游景點一覽圖.. j S4\;  
7BS5Eq B=  

UhKd o  
額...仲系果片海.........
+8|9&v`  
[hide=8] kz*6%Cg*~  
出鏡最多果件蛋散系ME~~識我既都5洗講啦~~系米... ;u-[%(00S  

yW)r`xpY  

rJT YCe1*  

l*$~Y0  
[/hide]
oF~+L3&X  
WM;5/;bB  
PS:NO.4樓..繼續更新...
[ 此贴被錺_錺①在2010-08-04 21:54重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: bennypower | 理由: 芳仔你兇器都好厲害,海島邊殊來D水好清啊。好想去
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 嘩~~~好正呀~~~
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-08-04 21:21 | [楼 主]
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~

Quote:
    引用第1楼lingdze662010-08-04 21:36发表的: Ws2q/[\oz  
    睇哈先 0|GYtnd  
    咩情况
    _/>ktYo:  
    無,無啊...無情況...你咩都見5到...咩都見5到...........
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-08-04 21:37 | 1 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~

uQdeKp4(  
    我D相...未傳曬既播...
    .. FK BRJ5O  
    '6D"QDZB  
    <Sot{_"li  
    7FwtBO  
    k}LIMkEa4a  

EW$drY@  
    萬山...........................細碼頭..私人既..... O_ #++G  
    Y%}&eN$r  

T"\d,ug5[  
    "拿兜"葉既種子...可以食...不過好多渣...建議旅游有人話呢樣也好,而且可以煲湯水果陣...千奇5好上當....呢件嘢系人地買既...我的幾個湊熱鬧...掰左幾個...食到成嘴都系渣....我呸........... V lZ+x)E  

3Ei^WDJ  
    海螺...應該叫寄居蟹吧....有鉗架~~會夾人腳趾...只浮腫豬手系me既~ 5Sl"1HL  
    F2 YBkwI  
    3[#^$_96b  

tGOJ4 =  
    東澳南沙灣既粗沙...... j+!u=E  
    ?g1eW q&  
    IB|!51H  

9DBX.|  
    海水...好清...好干凈...哇哈哈哈... :{<|,3oNdR  
    %)i&|AV"  

,u@:(G  
    我的幾個既豬腳........最黑果只我既~~~ G)0 4'|W  
    8 n[(\f:  
    A^lm0[3q  

:U\* 4l  
    接我的返豬海既船船........... #~Xj=M%  
    Gd!_9S`68  
    3MX#}_7A  
    =U84*HAv  

uP4yJ/ ]  
    萬山PM4點幾既景色..果陣我的巖上島... Pjq'c+4.yL  
    .XpuD,^;@  
    [( xPX  

AXcmN  
    炒沙x" ( 呢個字5識寫..) Z7wl~Hk  
    @Mg&T$  
    dr#%~I  

7 @\i5  
    呢個...5講..自己睇圖.....
    .. [Zdrm:=]L  
    +M.BMS2A<l  
    b\^DQZmth  
    O<fy^[r:`  
    h_-4Q"fb(  
    jNbVp{%/S}  
    WBKf)A^S  
    [hide=8] !,$K;L  

+Zi+ /9Z(H  
    Sv=e|!3f[k  
    [/hide]
    [ 此贴被錺_錺①在2010-08-04 22:27重新编辑 ]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 我又要去呀~~
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-08-04 21:46 | 2 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:7.24-25 廣東珠海東澳、萬山海島“游”~~

Quote:
    引用第5楼┢┦aΡpy^___^2010-08-04 22:14发表的: LLx0X O@  
    芳芳姐,D水 清吾清啊,我同班F準備去啊
    ,3:f4e\<  
    SdH=1zBc  
    Quote:
    引用第6楼┢┦aΡpy^___^2010-08-04 22:16发表的: s$fM,l:!  
    仲有,最好搞幾張海灘上來俾我參考一下 我最鐘意玩水啊
    /H'- }C  
    ZF7@b/-me  
    Quote:
    引用第7楼┢┦aΡpy^___^2010-08-04 22:17发表的: A]bb*a1  
    仲有,D浪大吾大啊
    VzG|Xtco [  
    O,%UNjx9K  
    6P{bUom?  
    一次過滿足你三個愿望.....水好清.....浪5大喔~~~~ <'\Nv._2a  
    PZ]tl  
    額....我發覺...我滿足5到你三個愿望啦....我要關電腦去洗白白啦..你講低你問題啦...我..(聽日5系度)后日返黎答你....

顶端 Posted: 2010-08-04 22:25 | 3 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第37楼幸福瞬間2010-08-15 11:28发表的: YnpN -Y%g  
    點解我唔知珠海有d咁靚嘅地方架~~
    ANm@$xO*  
    因为距地系岛咯~~~~~离珠海市区成45分钟船程架~~搭去HK都系差不多时间咋~~

顶端 Posted: 2010-08-15 21:22 | 4 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第48楼saint文少2010-08-18 16:07发表的: s#7"ZN  
    外伶仃我也去过
    x}2nn)fdZ  
    好无玩啊???八黎听下啦,甘少字

顶端 Posted: 2010-08-18 18:04 | 5 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部