本页主题: 「Man」次次发都体吾到既 - 发一张试下先 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

jiejielqiqi
级别: 普通人

多谢发贴的人[28]

「Man」次次发都体吾到既 - 发一张试下先

[ 此贴被幸福瞬間在2010-09-15 02:48 PM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: Facebook嘅link喺國內係開唔到嘅~你以為直接上傳就可以了~
  • 银纸:1 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 請用附件方式重新上傳一次~!!Thank u~!
  • 真正的爱情并没有终点,只有起点
    顶端 Posted: 2010-09-02 01:31 | [楼 主]
    werefast4
    一碌嘢`
    级别: 新人

多谢发贴的人[0]

Re:「Man」次次发都体吾到既

其实今次又唔得囖
    顶端 Posted: 2010-09-02 22:21 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

图片:
    哈哈…睇下得唔得

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2010-09-03 14:01 | 2 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Quote:
    引用第2楼小加菲2010-09-03 14:01发表的: 8T8pAs0 p  
    哈哈…睇下得唔得
    u^}7Vs .  
    噢~~得左~~~~~``` 你好犀利啊...
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-09-03 21:36 | 3 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼錺_錺①2010-09-03 21:36发表的: 4 ?9soc  
    mr:kn0  
    噢~~得左~~~~~``` 你好犀利啊...
    T^/Gj|N*  
    殊…知道就好啦,咪咁大聲呀! gGtep*k  
    9F2w.(m  

顶端 Posted: 2010-09-04 07:48 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

annie佢D錢比我得啦!我幫佢發左啦!!!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 至醒係你啦~~^^~~

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2010-09-04 07:50 | 5 楼
    jiejielqiqi
    级别: 普通人

多谢发贴的人[28]

究竟点整嘎~~点解我吾得既
    真正的爱情并没有终点,只有起点
    顶端 Posted: 2010-09-10 01:26 | 6 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

系边度影咖?世博?
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2010-09-11 13:15 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:「Man」次次发都体吾到既

Quote:
    引用第5楼小加菲2010-09-04 07:50 AM发表的: 9Th32}H  
    annie佢D錢比我得啦!我幫佢發左啦!!!
    7U{b+=,wK  
    lry& )G=5  
    俾d獎勵你喇~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-09-15 14:54 | 8 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:「Man」次次发都体吾到既

Quote:
    引用第8楼幸福瞬間2010-09-15 14:54发表的: w}U5dM`  
    .kB3jfw0,  
    ?G>5 D`V  
    俾d獎勵你喇~
    G3_mWppH  
    點係呀!多謝喎!

顶端 Posted: 2010-09-15 14:59 | 9 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

我睇到facebook,下次叫我帮你麻。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2010-09-16 08:33 | 10 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:「Man」次次发都体吾到既

Quote:
    引用第10楼Kelvin...^_^...2010-09-16 08:33发表的: ~gi( 1<#  
    我睇到facebook,下次叫我帮你麻。
    Q 5Ghki  
    你咪做馬後面果隻啦!

顶端 Posted: 2010-09-16 08:57 | 11 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部