本页主题: 朋友们,我唔知点算好,我想哭…… 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

ManHand
我是一个大苹果!
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1751]

朋友们,我唔知点算好,我想哭……

唉,我条女系校长室做文员既,但佢台电脑既网络都系属于我地管理,今日同事冇事做冇意中查下D网络流量监控,见到佢台机既记录,邮件……见到佢同前度联系,仲话“今年你话带我去英德玩噶,朋友关系都得噶!”“想起以前同你跑步真系好开心好开心”……我彻底冇言,应该点算好,今日系我同佢半年了,我应该继续扮傻仔唔知,定系同佢讲清楚分手……
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
    顶端 Posted: 2010-09-29 13:25 | [楼 主]
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

Quote:
    引用第0楼ManHand2010-09-29 13:25发表的: xK o l  
    仲话“今年你话带我去英德玩噶,朋友关系都得噶
    rXortK#\%  
    HOEjLwH  
    zAr@vBfC%  
    ;,z[|"y  
    英德系咪指英国同德国啊? T~*L [*F0  
    z3 zN^ZT  
    =K#12TRf  
    9)_fH6r  
    顶端 Posted: 2010-09-29 14:52 | 1 楼
    tsm2000

多谢发贴的人[4]

继续扮傻仔唔知,她都没表态
    顶端 Posted: 2010-09-29 20:10 | 2 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!

Quote:
    引用第2楼tsm20002010-09-29 20:10发表的: d#?.G3YmK  
    继续扮傻仔唔知,她都没表态
    )$h<9e  
    继续扮傻仔,但我又对唔住自己
    欢迎加入蓝调粤语NO.1,QQ群号码:385221309
    顶端 Posted: 2010-09-29 21:02 | 3 楼
    mhwing2

多谢发贴的人[0]

甘你米同佢滩下牌啰
    顶端 Posted: 2010-09-29 21:53 | 4 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

講清楚唔代表分手...鐘意嘅忍受唔到唔坦白!! h4j{44MT  
    好過第時鬧交爆出嚟重冇得返轉頭!! H;&^A5  
    DOr()X  
    如果佢係貪小便宜嘅要從新考慮...唔理您感受都去貪哩啲野...最唔知點講!!
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2010-09-30 22:11 | 5 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

有危先有機...最唔可以忍受嘅佢地又未至於!! ^'UJ&UfX  
    傾下都好嘅...搵到問題先睇下點解決囉!! ,]OL[m  
    :HDl-8]Lw  
    佢唔捨得嘅係個人,定係佢ex好有米...佢想出國去見識下?!? -I#]#i@gX  
    ]cz*k/*0  
    佢同ex幾耐?!經歷過幾多?!點分開?!有冇唔甘心?! U1+X!&OCp  
    ~S\Ee 2e>  
    您又唔係搵唔到...慳啲同佢近近地去下旅行先啦,只要佢唔再同ex有聯繫...而您地又開到花結到果,總有一日佢想去邊您都會同佢去到!!
    顶端 Posted: 2010-10-01 03:00 | 6 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

扮傻仔唔係個個得...好辛苦好多野諗...始終一天要面對 ?m)3n0Uh  
    只要唔好講得咁盡...應該解決到
    顶端 Posted: 2010-10-01 03:03 | 7 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!

Quote:
    引用第6楼gy77gy772010-10-01 03:00发表的: NJEubC?  
    有危先有機...最唔可以忍受嘅佢地又未至於!! *vx!twu1o  
    傾下都好嘅...搵到問題先睇下點解決囉!! `@8QQB  
    e 1W9Z $m  
    佢唔捨得嘅係個人,定係佢ex好有米...佢想出國去見識下?!? AE:IXP|c  
    'USol<  
    .......
    #6])\  
    VEolyPcsg&  
    我半年都出国咯,佢係度都唔知点搞好...
    顶端 Posted: 2010-10-01 10:06 | 8 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Quote:
    今年你话带我去英德玩噶,朋友关系都得噶
    +tbG^w %  
    | hsg= LX  
    ZK =`Y@  
    甘咩即系随时可以打友谊波?

.....................
    顶端 Posted: 2010-10-02 20:40 | 9 楼
    waterboy584
    淼淼大人
    级别: 高人

多谢发贴的人[168]

三口六面讲清楚
    顶端 Posted: 2010-10-02 22:52 | 10 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

呢个故事就教训你,爱距就要相信距,你点解要去睇距既野呢?如果唔睇,你就唔会甘啦。每个人心里面都有一个角落,系留俾另一个人架,最重要既系距而家同你一齐啊。 W@R\m=e2  
    ]L/h,bVI1  
    扮傻仔乜嘢都唔知?冇可能,欺人简单,自欺难啊。 huj 6Ysr  
    9i hB;m'C)  
    我曾经都偷睇过距既QQ记录,内容系我冇办法忍受既,距话不过系网络既野,不过系虚幻黎姐。唔得啊,情人眼里面系容唔到一粒沙架,更何况系一个人??!! #t.)4$  
    zZ rUS'8  
    我好明白你既感受,你同距唔会长久架,除非你可以放低,系你可以放低,唔系距可以放低啊。如果唔系,你只会一直俾呢条刺要心要肺,痛死你啊。就算系三口六面讲清楚,你都会介意,你都会嬲架,除非你根本就冇付出过啦
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2010-10-03 02:07 | 11 楼
    xjb

多谢发贴的人[3730]

所以话,有D野唔知好过知,知道左反而令自己难受! @'go?E)f  
    $)UMRG  
    都系果句啦:难得糊涂啊!
    顶端 Posted: 2010-10-03 11:35 | 12 楼
    ManHand
    我是一个大苹果!

Quote:
    引用第11楼芝麻糊2010-10-03 02:07发表的: ="~yD[S  
    呢个故事就教训你,爱距就要相信距,你点解要去睇距既野呢?如果唔睇,你就唔会甘啦。每个人心里面都有一个角落,系留俾另一个人架,最重要既系距而家同你一齐啊。 s8i@HO  
    (jR7D"I  
    扮傻仔乜嘢都唔知?冇可能,欺人简单,自欺难啊。 %9bf^LyD  
    "x;|li3;  
    我曾经都偷睇过距既QQ记录,内容系我冇办法忍受既,距话不过系网络既野,不过系虚幻黎姐。唔得啊,情人眼里面系容唔到一粒沙架,更何况系一个人??!! 3aD\J_  
    .......
    ]+C;C  
    N0]C?+  
    zk\YW'x|r  
    嗯,多谢你... dRl*rP/  
    我已经同佢讲咗了,讲咗分手,不过佢又叫我唔好分,叫我以后唔好提呢件事,我应承咗,但我做唔到,一有少少吵架,就会谂翻起呢件事。忘记?边有可能忘记到呢件事,当时一边睇,一边係度傻笑....半年,半年前呃我话唔会再同佢联系,但係,半年后,仲倾得咁开心....今日係佢生日,但我地都係因呢件事吵紧架...
    顶端 Posted: 2010-10-03 12:49 | 13 楼
    dccec

多谢发贴的人[2]

甘你米稳籍口问清楚咯··但是唔好话自己偷睇到哦·~
    顶端 Posted: 2010-10-03 15:01 | 14 楼
    day域

多谢发贴的人[2]

有D也唔知好过知····
    顶端 Posted: 2010-10-08 18:43 | 15 楼
    coolwing520

多谢发贴的人[2]

暂时再监视监视距先啦,唔好觉得有咩罪恶感,既然距已经同左你一齐,同前度联络就好应避忌D,如果发现距地有乜出位既问题就马上byebye啦!
    顶端 Posted: 2010-10-20 17:14 | 16 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式