« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 好耐冇同大家见下面咯 - 暑假加州之旅.............三藩市 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

好耐冇同大家见下面咯 - 暑假加州之旅.............三藩市

描述:三藩市金門大橋
图片:
描述:漁人碼头之海狗
图片:
描述:漁人碼头之生果檔.我地帮主之最愛.............士多啤梨
图片:
描述:電車路上山
图片:
描述:唐人街入口
图片:
图片:
[hide=8]   比下面,咪踩甘大力啊! [/hide]
[ 此贴被花無缺和尚在2010-10-01 15:26重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: evolution128 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 我D士多啤梨呀~~~^0^~~~

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-10-02 02:07 | [楼 主]
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:好耐冇同大家见下面咯

睇住甘多先,跟住有羅省,拉斯維加斯,大俠谷,加勒比海巴哈馬群島游輪之旅,好忙呀!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2010-10-02 03:11 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

嘩…和尚呢期好食好住好玩啦,發福左喎!!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• 2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2010-10-02 07:22 | 2 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

...唔系要吃斋既咩.? fIatp  
                  {!{T,_ J  

本帖最近评分记录:

• 顶端 Posted: 2010-10-02 12:28 | 3 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

和尚,我比较喜欢远一点的地方。 感觉新鲜! i12G\Ye  
    ]^{5`  
    不太喜欢国内。
    本帖最近评分记录:
  • 光榮家族
    顶端 Posted: 2010-10-02 12:48 | 4 楼
    ┢┦aΡpy^___^
    Alex
    级别: 高人

多谢发贴的人[217]

比下面,咪踩甘大力啊!   !4t%\N6Ib  
    @:!%Z`  
    我踩S你
    本帖最近评分记录:
  • I'm cantonese,Only spoken cantonese!
    顶端 Posted: 2010-10-02 14:30 | 5 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

好大粒好新鮮嘅士多啤梨呀~~~~ J=n^&y  
    Mmmm~~~~我要食呀~~ -**fT?n  
    唔怪之得啦~~原來你去咗環遊美洲~~真係羨慕C我啦~~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-10-03 14:59 | 6 楼
    waterboy584
    淼淼大人

多谢发贴的人[168]

D相到都无和尚本人
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2010-10-03 15:28 | 7 楼
    king1
    级别: 新人

多谢发贴的人[10]

我去邊度攞威望8?...
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2010-10-03 18:15 | 8 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第8楼king12010-10-03 18:15发表的: h'G8@j;  
    我去邊度攞威望8?...
    ^kpu9H  
    储钱买啦~~500蚊一点啊~~
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-10-03 20:47 | 9 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

和尚哥哥,你肥左啊~~~(*^__^*) 嘻嘻……
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-10-03 20:47 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第7楼waterboy5842010-10-03 03:28 PM发表的: Ie?C<(8Ul  
    D相到都无和尚本人
    izi=`;=D^  
    ),)]gw71QW  
    有~~你夠威望就睇到~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-10-03 22:25 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

好忙呀,迟D先回帖各位.多谢捧場

顶端 Posted: 2010-10-03 22:56 | 12 楼
    waterboy584
    淼淼大人

多谢发贴的人[168]

Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第11楼幸福瞬間2010-10-03 22:25发表的: :d-+Z%Y  
    V Z;ASA?;  
    8hi|F\$_h  
    有~~你夠威望就睇到~
    P-VK=Y1q  
    我够威望架
    顶端 Posted: 2010-10-03 23:00 | 13 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

好有米嘅人~~~~除左羡慕还系羡慕
    本帖最近评分记录:
  • 爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2010-10-03 23:24 | 14 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第2楼小加菲2010-10-01 19:22发表的: VC\43A,9  
    嘩…和尚呢期好食好住好玩啦,發福左喎!!
    vW 0m%  
    和尚清心寡慾,自然就發福咗,幾惊返hk你唔認得我架!

顶端 Posted: 2010-10-04 03:09 | 15 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第3楼Mc.大儍儍2010-10-02 00:28发表的: C".&m  
    ...唔系要吃斋既咩.? {n=)<w  
                  .0S.7w3dZo  

0ejx; Mum  
    和尚齊咗好耐啦,你咪打爛我齊砵呀! 幾時介绍棵靓莱食下呢?

顶端 Posted: 2010-10-04 03:13 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第4楼Kelvin...^_^...2010-10-02 00:48发表的: &i4*tE3],  
    和尚,我比较喜欢远一点的地方。 感觉新鲜! /Ou`$2H87  
    ngj=w;7~+  
    不太喜欢国内。
    wIz<Y{HA=  
    对我來講,由東去到西,都算远喇,係呢,幾時见倒你盧山真面呢? jzSh|a9_  
    Tk9u+;=6$  
    你甘講,人地唔知你生活在usa,以為你不太喜欢国内添,国內...........中国也。

顶端 Posted: 2010-10-04 03:19 | 17 楼
    bobby.khlam
    级别: 新人

多谢发贴的人[8]

大師哥哥!暑假咁久‧有冇帶着假髮去叫雞呀!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:-5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 請重人自重~!!!
  • 顶端 Posted: 2010-10-04 03:21 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第6楼幸福瞬間2010-10-03 02:59发表的: L| .q19b*  
    好大粒好新鮮嘅士多啤梨呀~~~~ W~ (@*H  
    Mmmm~~~~我要食呀~~ ?TA%P6Lw  
    唔怪之得啦~~原來你去咗環遊美洲~~真係羨慕C我啦~~
    r:lv[/ D  
    我一见到D士多啤梨甘靓甘大粒,就即刻掛住帮主喇,即刻拍低比你啦,好鬼甜,好好味架! 我帮你食咗好多喇。 一合美金9.99咋。

顶端 Posted: 2010-10-04 03:25 | 19 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第7楼waterboy5842010-10-03 03:28发表的: mW~t/$Y$  
    D相到都无和尚本人
    2u9O +]EP  
    和尚会隐形吖嘛!

顶端 Posted: 2010-10-04 03:27 | 20 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第10楼錺_錺①2010-10-03 08:47发表的: Mx? ]7tI  
    和尚哥哥,你肥左啊~~~(*^__^*) 嘻嘻……
    xS.Rpx/8  
    芳仔真係乖咯,剩係話我肥咗,好在冇話我巢晒皮啫................

顶端 Posted: 2010-10-04 03:31 | 21 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第14楼v6hacker2010-10-03 11:24发表的: Arvxl(R\4  
    好有米嘅人~~~~除左羡慕还系羡慕
    < 3?T^/8  
    你以后大把机会架,讀好书,畢業后就前程萬里喇,比D心机啦。

顶端 Posted: 2010-10-04 03:38 | 22 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第15楼花無缺和尚2010-10-04 03:09发表的: PT2b^PP  
    HbQv u@  
    和尚清心寡慾,自然就發福咗,幾惊返hk你唔認得我架!
    mX@Un9k  
    你放心,你化左灰我都會認得你既!

2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2010-10-04 08:36 | 23 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼bobby.khlam2010-10-04 03:21发表的: !*46@sb:  
    大師哥哥!暑假咁久‧有冇帶着假髮去叫雞呀!
    ! ;Mh5*-  
    專重別人,專重自己

顶端 Posted: 2010-10-04 08:37 | 24 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第21楼花無缺和尚2010-10-04 03:31发表的: &`rV{%N"  
    y)3(  
    芳仔真係乖咯,剩係話我肥咗,好在冇話我巢晒皮啫................
    mB(*)PwZ  
    至於巢唔巢你自己知啦,重使乜人講呀

顶端 Posted: 2010-10-04 08:38 | 25 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第23楼小加菲2010-10-03 20:36发表的: TGLkw XOkT  
    'Rfvr7G/?  
    你放心,你化左灰我都會認得你既!
    PiB)pUYj  
    死咯,因乜事令你对和尚甘刻骨銘心啫.衰鬼.......................!

顶端 Posted: 2010-10-04 10:44 | 26 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第25楼小加菲2010-10-03 20:38发表的: :kZ2N67  
    V`69%35*@  
    至於巢唔巢你自己知啦,重使乜人講呀
    $#4z >~0  
    年紀大咯,身体機能开始变化,事实上局部己经巢皮喇!

顶端 Posted: 2010-10-04 10:50 | 27 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第21楼花無缺和尚2010-10-04 03:31发表的: f| N(~  
    g8kw|BgnL  
    =r0!-[XCa  
    好伤心啊,我既海南之旅5成团啊,好伤心啊...........
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-10-04 14:12 | 28 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
    引用第26楼花無缺和尚2010-10-04 10:44发表的: [2\`Wh:%P  
    BK /;H G  
    死咯,因乜事令你对和尚甘刻骨銘心啫.衰鬼.......................!
    RmNF]" 3%  
    唔係!我即係話我不能忘記你姐
    [ 此贴被小加菲在2010-10-04 17:01重新编辑 ]

顶端 Posted: 2010-10-04 15:52 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部