«12 3 » Pages: ( 3/3 total )
本页主题: 好耐冇同大家见下面咯 - 暑假加州之旅.............三藩市 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

bobby.khlam
级别: 新人

多谢发贴的人[8]

Re:好耐冇同大家见下面咯

真的好耐冇見你了!大家都从維你先遊左!幸好又見你費話連篇?sorry!是彿話連篇先至?謝謝樓主!儍QQ又返來啦!
顶端 Posted: 2010-10-31 02:45 | 60 楼
kgwa

多谢发贴的人[9]

哗~条靓菜
顶端 Posted: 2010-11-02 11:44 | 61 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
引用第59楼花無缺和尚2010-10-31 02:25发表的: Q-5wI$=  
D(|$6J 0  
你甘即係話我地帮主落唔到香港啫?
+i =78  
乜佢落到黎咩?佢搞掂個證啦咩? BW 7[JD  
^5}3FvW  
就算落到咁又點呀,都唔關我事架!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2010-11-05 16:30 | 62 楼
花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:好耐冇同大家见下面咯

Quote:
引用第62楼小加菲2010-11-05 04:30发表的: {w++)N2sh  
T9 A5L"-6T  
乜佢落到黎咩?佢搞掂個證啦咩? 9'M_tMm5  
}1wuH  
就算落到咁又點呀,都唔關我事架!
V*~5*OwB  
甘又係,佢都冇用保鏢咯,落咗hk都唔關你事,或者關人地7仔事都似架,即係關人7事啊。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-11-13 14:14 | 63 楼
nike024105
嘾定~有得剩!
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[2069]

D环境点可以甘正架!!! I f(_$>  
By9/tB  
我都好想去行下~~ `*a,8M%  
m 78PQx H  
可惜我吾识英文!!!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2010-11-30 22:22 | 64 楼
    j-gan
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[9155]

和尚去做苦行僧?羡慕ing
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2010-11-30 22:37 | 65 楼
    ivwicf

多谢发贴的人[2]

酒肉穿肠过 佛祖心中留
    顶端 Posted: 2010-12-08 17:36 | 66 楼
    «12 3 » Pages: ( 3/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部