« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 祝帮主生日..........繼續加州之旅 - 洛杉磯......大峽谷 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

祝帮主生日..........繼續加州之旅 - 洛杉磯......大峽谷

描述:LA湖人藍球主場館
图片:
描述:大峽谷馬蹄形觀望台
图片:
图片:
描述:直升機游大峽谷
图片:
图片:
[hide=8]     趁住帮主生日,再次献身藍調俱樂部,大家啊踩得開心D啦! [/hide]
[ 此贴被花無缺和尚在2010-10-04 19:22重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 戰神1號 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 真係好囉~~我都要努力搵錢去環遊世界~~
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-10-05 06:22 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:祝帮主生日..........繼續加州之旅

唉…真開心呀!你
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• 2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2010-10-05 07:20 | 1 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

得闲去下旅行确实唔错喵~~~~不过我日日都去旅行噶啦喵~~
    本帖最近评分记录:
  • 谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2010-10-05 07:22 | 2 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

仲有拉斯維加斯,同加勒比海巴哈馬群島之旅,睇下有冇人支持先再發,要人洗眼就唔好啦!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2010-10-05 07:27 | 3 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:祝帮主生日..........繼續加州之旅

Quote:
    引用第1楼小加菲2010-10-04 19:20发表的: !+v$)3u9  
    唉…真開心呀!你
    MQ8J<A Pf-  
    所以話,做和尚係要雲游四方,到处流浪架!

顶端 Posted: 2010-10-05 07:31 | 4 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第2楼hinotori2010-10-04 19:22发表的: oUlVI*~ND  
    得闲去下旅行确实唔错喵~~~~不过我日日都去旅行噶啦喵~~
    9G2FsM|,  
    喵哥甘早晨啊,你老婆仔呢?

顶端 Posted: 2010-10-05 07:32 | 5 楼
    waterboy584
    淼淼大人
    级别: 高人

多谢发贴的人[168]

去左好多地方啵,发埋其它D上黎睇下
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2010-10-05 09:48 | 6 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

生活好休闲好享受阿~~有得坐直升机仲正。几钱一次阿?
    本帖最近评分记录:
  • 爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2010-10-06 12:07 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第3楼花無缺和尚2010-10-05 07:27 AM发表的: %a7$QF]  
    仲有拉斯維加斯,同加勒比海巴哈馬群島之旅,睇下有冇人支持先再發,要人洗眼就唔好啦!
    ~}Pfu  
    FP>2C9:d  
    我實第一個支持嘅啵~~發啦發啦~我想睇呀~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-10-06 18:49 | 8 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

和尚兄得一種交通工具...直昇機是也!!! ;FEqe 49  
    頸追好番哂未...好番就去多d旅行...影多d相比我地睇下 ~>XxGjxe  
    eJX#@`K  
    大峽谷地標...飛嘗牙煙 .]K%G\*`:  
    不過一場去到...響受下大地在和尚腳下 ...也很過癮 3(UVg!t  
    %}T6]S)%u  
    瑪麗蓮夢露之峽谷 更加不能錯過 H;"4 C8K7  
    不過揸機的鬆啲...唔係好夠鬆啲...咁嘅彎境...攞哩個角度都有嘅 p K$`$H  
    梗係高抄架啦
    本帖最近评分记录:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2010-10-06 22:52 | 9 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第7楼v6hacker2010-10-06 00:07发表的: Mb=" Te>|  
    生活好休闲好享受阿~~有得坐直升机仲正。几钱一次阿?
    Ir]\|t  
    大峽谷游一轉175蚊,人人都可坐架。

顶端 Posted: 2010-10-07 11:06 | 10 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:祝帮主生日..........繼續加州之旅

Quote:
    引用第8楼幸福瞬間2010-10-06 06:49发表的: <-0]i_4sK  
    @ .KGfNu  
    F1hHe<)  
    我實第一個支持嘅啵~~發啦發啦~我想睇呀~
    ^C%<l( b  
    我知帮主幾時都甘支持和尚架啦...................

顶端 Posted: 2010-10-07 11:15 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第9楼gy77gy772010-10-06 10:52发表的: bjS {(  
    和尚兄得一種交通工具...直昇機是也!!!  LIdF 0  
    頸追好番哂未...好番就去多d旅行...影多d相比我地睇下 |Ds=)S" K  
    A(N4N  
    大峽谷地標...飛嘗牙煙 { "E\Jcjl\  
    不過一場去到...響受下大地在和尚腳下 ...也很過癮 &~w}_Fjk  
    .......
    }&3 ~|kP~O  
    7仔有心了,和尚之頸追好番哂9成啦,就算末好晒我都喜歡云游四方啦 |D.ND%K&  
    ;=UsAB]  
    大峽谷之馬蹄形观望台,胆少D都唔敢去,因為脚踏係透明見谷底架。

顶端 Posted: 2010-10-07 11:28 | 12 楼
    jay_pen
    肥兔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[634]

和尚哥哥好休闲啵,云游四海,广结善缘。好羡慕啊! 再放多d相上嚟俾我睇下啦。
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2010-10-07 14:11 | 13 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

和尚大哥实在太写意了 想请教一下究竟点样先可以达到唔使点工作又可以经常环游世界噶境界呢?
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2010-10-09 08:40 | 14 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第13楼jay_pen2010-10-07 02:11发表的: RdML3E  
    和尚哥哥好休闲啵,云游四海,广结善缘。好羡慕啊! 再放多d相上嚟俾我睇下啦。
    ?S$P9^ii'  
    和尚都無欲無求,只求做一日和尚撞一日鐘算咯,正式今日唔知明日事,过一日算一日係啦!

顶端 Posted: 2010-10-09 12:02 | 15 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第14楼moonwalk2010-10-08 20:40发表的: g'qa}/X  
    和尚大哥实在太写意了 想请教一下究竟点样先可以达到唔使点工作又可以经常环游世界噶境界呢?
    %-0t?/>  
    你只係见到我开心一面啫,其实我工作辛苦一面真係不為人道架,陰公..............

顶端 Posted: 2010-10-09 12:08 | 16 楼
    saint文少
    BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

求睡觉又有钱搵工作
    顶端 Posted: 2010-10-10 13:14 | 17 楼
    Josselin
    冷淡人生
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

几时遨游太空咁啊~~~
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2010-10-11 18:55 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第18楼Josselin2010-10-11 06:55发表的: BeoDKdAwY  
    几时遨游太空咁啊~~~
    l&Q`wR5e  
    甘要睇下你幾時得闲陪我去咯................

顶端 Posted: 2010-10-12 03:36 | 19 楼
    Josselin
    冷淡人生

Re:Re:Re:祝帮主生日..........繼續加州之旅

Quote:
    引用第19楼花無缺和尚2010-10-12 03:36发表的: LR.<&m%~.  
    CSq4x5!_7>  
    甘要睇下你幾時得闲陪我去咯................
    )g#T9tx2D  
    你几时得闲,我就几时得闲咯...........
    本帖最近评分记录:
  • 用“冷漠”来保護自己免受傷害
    顶端 Posted: 2010-10-12 12:31 | 20 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

我系旅游觀光團....
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-10-12 22:20 | 21 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:祝帮主生日..........繼續加州之旅

Quote:
    引用第20楼Josselin2010-10-12 00:31发表的: O/a4]r+_  
    yyRiP|hJ  
    你几时得闲,我就几时得闲咯...........
    i&66Fi1  
    系咪架,甘我要准备喇,你咪大只廣呀!

顶端 Posted: 2010-10-13 03:40 | 22 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第21楼錺_錺①2010-10-12 10:20发表的: H*&f:mfq  
    我系旅游觀光團....
    ;I 9&]   
    去緊天涯海角呀?

顶端 Posted: 2010-10-13 03:43 | 23 楼
    bobby.khlam
    级别: 新人

多谢发贴的人[8]

本帖最近评分记录:
  • 银纸:-10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 恶意灌水/純表情(扣到0分以下系统自动禁言)
  • 顶端 Posted: 2010-10-13 05:47 | 24 楼
    love200573
    级别: 普通人

多谢发贴的人[65]

真系有米 竟然做直升机 好似300+刀一次
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2010-10-13 06:05 | 25 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Quote:
    引用第23楼花無缺和尚2010-10-13 03:43发表的: .fFCC`&T  
    kr5">"7  
    去緊天涯海角呀?
    Uq,^Wy  
    我已归来,去天涯 ,不到海角!! (导游讲既~~)
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-10-13 09:46 | 26 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:祝帮主生日..........繼續加州之旅

Quote:
    引用第26楼錺_錺①2010-10-12 21:46发表的: D~fl J R  
    (sTpmQx,b  
    我已归来,去天涯 ,不到海角!! (导游讲既~~)
    KHu+9eX  
    記得快D放相上俱樂部我地睇下呀。熱切盼望中。

顶端 Posted: 2010-10-13 11:28 | 27 楼
    Josselin
    冷淡人生

Re:Re:Re:Re:Re:祝帮主生日..........繼續加州之旅

Quote:
    引用第22楼花無缺和尚2010-10-13 03:40发表的: M}-Rzc  
    2'\H\|  
    系咪架,甘我要准备喇,你咪大只廣呀!
    zOIDU  
    你要准备几耐先........
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    顶端 Posted: 2010-10-13 12:13 | 28 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:祝帮主生日..........繼續加州之旅

Quote:
    引用第28楼Josselin2010-10-13 00:13发表的: 1D7 `YKI9h  
    EU;9 *W<  
    你要准备几耐先........
    eHZws`W  
    甘你准备好未吖..............?

顶端 Posted: 2010-10-13 22:32 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部