« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 「Lady」~~公司隻傻貓 & Me~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」~~公司隻傻貓 & Me~~

图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
描述:上個星期影嘅~20111206
图片:
前幾日翻到HK總公司~見到隻貓貓喺大老闆office~ um&N|5lHb  
5:ir il  
我仲問大老闆~~乜隻貓有咗BB咩~~ )I1LBvfQ  
Y]Su<t gX?  
大老闆答:"佢係男仔嚟架~~嗰個係肚腩嚟嘅~" vk{4:^6.TV  
我即係O曬咀~跟住再問大老闆娘隻貓叫咩名~ kZUuRB~om  
大老闆娘答:"佢呀~~咪叫傻貓囉~~" ;1(OC-2>d  
不過隻嘢真係好鬼C得意~~呵呵~~所以幫佢影咗幾張相~ {[r'+=}l\S  
P.S.附加一張我嘅近照~~肥咗好多所以好少影相了~~ O~'1)k>  
    合煙勳三文魚係一個friend喺加拿大帶俾我嘅手信~~超正~& Thank U~
[ 此贴被幸福瞬間在2010-12-16 08:52 PM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: toomyou | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2010-11-13 00:00 | [楼 主]
    lx_jason
    级别: 新人

多谢发贴的人[13]

KAWAII LE ...
    顶端 Posted: 2010-11-13 00:29 | 1 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

煙三文魚,正呀! 2=V~n)'a  
    不過呢期帶食物入境好Q麻烦!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2010-11-13 00:45 | 2 楼
    qyjie33
    级别: 强人

多谢发贴的人[226]

靓女系南美回来了,没见了一排又靓女了
    顶端 Posted: 2010-11-13 00:48 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼肥牛肉2010-11-13 12:45 AM发表的: $eiW2@  
    煙三文魚,正呀! !=bGU=^  
    不過呢期帶食物入境好Q麻烦!
    ;}KT 3Q<^  
    [MXyOE  
    嗯嗯~~係呀~~超正~~ 5hj _YqQ7  
    係咩~~咩都唔入得又唔出得~~煩死~~ VKMgcfbHr/  
    好彩我過關時冇俾人check喳~~可以安全保住盒三文魚~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2010-11-13 01:27 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼qyjie332010-11-13 12:48 AM发表的: }Uue}VOA  
    靓女系南美回来了,没见了一排又靓女了
    Z9q1z~qSQ  
    ac%x\e$  
    係呀~~都翻咗一段時間啦~~ L ARMZoyi  
    唉~~係肥咗好多囉我~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2010-11-13 01:29 | 5 楼
    wildduck
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[11830]

靓猫加靓女
    顶端 Posted: 2010-11-13 01:33 | 6 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼wildduck2010-11-13 01:33 AM发表的:  y7vA[us  
    靓猫加靓女
    >Z>s R0s7  
    xbz O' C  
    Thank U~~仲以為你會話~~傻貓加傻妹添~~

顶端 Posted: 2010-11-13 01:38 | 7 楼
    waybar
    时代见证CLUB

多谢发贴的人[1801]

吾觉得肥左好多,出来见下就知道了,欢迎回到肥人的行列
    顶端 Posted: 2010-11-13 02:27 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第8楼waybar2010-11-13 02:27 AM发表的: 1[!7xA0j  
    吾觉得肥左好多,出来见下就知道了,欢迎回到肥人的行列
    &aPR"X  
    ;Kh?iq n^  
    出到嚟你就好覺嘅啦~~ qfqL"G  
    我要變翻瘦呀~~

顶端 Posted: 2010-11-13 02:32 | 9 楼
    bobby.khlam

多谢发贴的人[8]

支持!支持!
    顶端 Posted: 2010-11-13 07:07 | 10 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

隻貓有三文鱼食,想唔肥都难啦!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2010-11-13 13:57 | 11 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

肥肥白白冬暖夏凉 Y#+Ws0wN  

顶端 Posted: 2010-11-14 08:05 | 12 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Quote:
    引用第0楼幸福瞬間2010-11-13 00:00发表的:  \< dg  
    前幾日翻到HK總公司~見到隻貓貓喺大老闆office~ j<`3xd'  
    `VvQems  
    我仲問大老闆~~乜隻貓有咗BB咩~~ X|D-[|P  
    7SNdC8GZ~  
    大老闆答:"佢係男仔嚟架~~嗰個係肚腩嚟嘅~" lBm`W]3T  
    .......
    3,2$Ny3N  
    睇落隻貓都幾似你喎!! w'XN<RWA  
    j\zlp  
    努力加油,我支持你架……… Z9|A"[b  
    Vbe@S?u-  
    j@Pd" Z9  
    n5;@}Rai  
     <4< y  
    $G{j[iLY  
    !%$,S=_F  
    (nXnP{yb  
    B/o8r4[80  
    C+"c^9[  
    PgA1:i&'  
    Vw.)T/B_D  
    G B"Orm.  
    $M/1pZ  
    8 nL9#b  
    4jGN:*kZ  
    dQ _4aO  
    _l1"X^Aa  
    pzaU'y#PM  
    2.=u '  
    m)  rVzL  
    wwQ2\2w>Hm  
    繼續肥

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2010-11-15 15:01 | 13 楼
    kinghdd
    砖头文

多谢发贴的人[2]

只猫好似都几肥下噶。
    顶端 Posted: 2010-11-16 11:01 | 14 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

第一张相影得只猫几苗条吖
    顶端 Posted: 2010-11-17 08:54 | 15 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

我想要只貓....同埋盒魚....
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2010-11-20 12:54 | 16 楼
    huanggd
    贤圣
    级别: 高人

多谢发贴的人[110]

只猫猫好得意
    顶端 Posted: 2010-11-20 13:26 | 17 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第16楼錺_錺①2010-11-20 12:54发表的: {.p;V  
    我想要只貓....同埋盒魚....
    ],[<^=|  
    下…你要貓魚呀!!

顶端 Posted: 2010-11-21 17:32 | 18 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

只猫唔算肥喇,不过你就肥左多少,哈哈,有D唔同样
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2010-11-22 23:15 | 19 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心

多谢发贴的人[4878]

HK總公司, 你do咩嘉?
    光榮家族
    顶端 Posted: 2010-11-24 22:56 | 20 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼Kelvin...^_^...2010-11-24 22:56发表的: S ~h*U2  
    \}W3\To_  
    偷運人蛇、反賣人口!!

顶端 Posted: 2010-11-26 10:26 | 21 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心

多谢发贴的人[4878]

Quote:
    引用第21楼小加菲2010-11-25 18:26发表的: kh=<M{-t  
    -P|claO0  
    偷運人蛇、反賣人口!!
    W^xO/xu1 /  
    [xrsa!$   
    7}~w9jK"F  
    又想嫁祸俾annie。。。 IvkYM`%  
    "M-';;  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2010-11-28 14:35 | 22 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第22楼Kelvin...^_^...2010-11-28 14:35发表的: VY8cy2  
    T* 0;3&sA  
    /t7f5mA  
    /J_ ],KdU  
    又想嫁祸俾annie。。。 P;z\vq<h  
    RC1bTM  
    .......
    82EvlmD  
    無呢裸咁既樹,你唔信你自己問下佢!!

顶端 Posted: 2010-11-29 09:10 | 23 楼
    yongxiang
    一切皆有可能!

多谢发贴的人[6]

靓女加靓猫,撑你!
    顶端 Posted: 2010-11-29 22:46 | 24 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

哇~~~只猫真系几过引喔!!!
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2010-11-30 22:16 | 25 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼Kelvin...^_^...2010-11-24 22:56发表的: 0F- +)S?M[  
    &)tv4L&  
    佢路過都唔答你喎!

顶端 Posted: 2010-12-02 08:50 | 26 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

我都想试下啊,你吾系俾只猫食吖嘛?

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2010-12-13 07:37 | 27 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

貓比人肥;人比貓嬌
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2010-12-14 22:13 | 28 楼
    jerrycheng

多谢发贴的人[1]

好鬼无爱心,踩住人地条尾!!
    顶端 Posted: 2010-12-22 04:13 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部