« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: [分享]幸福瞬間嚟報到啦~~!! - 第一次報到失敗~希望今次冇事啦~~!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

[分享]幸福瞬間嚟報到啦~~!! - 第一次報到失敗~希望今次冇事啦~~!!

Hello~~你哋好呀~~ p Ohjq#}  
我.....幸福瞬間又嚟報到啦~~!!多多指教~!! +x ~p&,w?  
>\3N#S"PF  
[ 此贴被幸福瞬間在2006-11-07 02:00 PM重新编辑过 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:70 | 操作人: lld | 理由: 你可以在1楼再试下放多几张嘎
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2006-10-18 12:27 | [楼 主]
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:[分享]幸福瞬間嚟報到啦~~!!

遲d再發d相俾大家睇~!
    [ 此贴被幸福瞬間在2006-11-07 02:02 PM重新编辑过 ]
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2006-10-18 12:42 | 1 楼
    吾好甘傻啦
    老婆的老公
    级别: 圣人

多谢发贴的人[180]

支持哦~都话蓝调多靓女MM噶啦~
    顶端 Posted: 2006-10-18 14:26 | 2 楼
    rock709394
    级别: 神人

多谢发贴的人[1998]

咦喂~`又个靓女呢~`!!
    時光將新變舊…
    顶端 Posted: 2006-10-18 14:30 | 3 楼
    perrytak
    级别: 普通人

多谢发贴的人[5611]

Quote:
    下面引用第 1 楼幸福瞬間2006-10-18 12:42发表的“Re:[分享]幸福瞬間嚟報到啦~~!!”: \sUk71L` j  
    暈~~~~~整咗成晚...終於有張相係upload到啦~~ :2qUel\PEC  
    Thank u~!!!!
    Zi0B$3iOb  
    Dd(#   
    VeJ M=s.y7  
    Z`?Z1SBt  
    ww_gG5Fc$  
    圖片應該可以正常upload,你是否用錯檔案格式.如BMP甘會顯示字节過大. <0Mc\wy  
    只要轉做 JPEG就實可以.
    顶端 Posted: 2006-10-18 14:37 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    下面引用第 4 楼perrytak2006-10-18 14:37发表的“”: -FAAP&LG  
    lHV&8fny  
    QWo_Zg0"  
    | JmEI9n2  
    Zd~l_V f  
    3Ishe"  
    .......
    n^svRM]eQ  
    ),G?f {`!  
    唔關事啦~~都唔知係咩error...之前就係upload唔到...我d相全部都係JPEG嚟架~! jkPye{j  
    個file仲好細tim~~好唔容易up咗一張~~已經係奇蹟~!!證明同藍調仲係有緣~ Q\P?[i]  
    唯有下次再upload過啦~~ ^`W8>czi  
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2006-10-18 15:07 | 5 楼
    perrytak

多谢发贴的人[5611]

或清除论坛cookie試試.如還是依舊唔得又查唔到error原因 P,$|.p d'  
    k *a?Ey$  
    唯有利用空間上傳再用img連接.千奇唔好放棄否則就是大家損失.
    [ 此贴被perrytak在2006-10-18 16:04重新编辑过 ]
    顶端 Posted: 2006-10-18 16:00 | 6 楼
    tango222
    傷魚
    级别: 新人

多谢发贴的人[23]

我之前试过咁,后黎重登陆就无事啦!
    顶端 Posted: 2006-10-18 16:01 | 7 楼
    ayay
    级别: 新人

多谢发贴的人[113]

幸福瞬間, 你都几靓女啊. 大家一起支持蓝调.
    顶端 Posted: 2006-10-18 16:02 | 8 楼
    jjli878
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[74]

我都 upload 5到啵... 搞5掂啊....
    顶端 Posted: 2006-10-18 16:53 | 9 楼
    飞天猫猫

多谢发贴的人[23]

又一位靓女
    顶端 Posted: 2006-10-18 17:30 | 10 楼
    加利囝
    摩图摩图
    级别: 神人

多谢发贴的人[551]

掂啊~楼主
    顶端 Posted: 2006-10-18 18:46 | 11 楼
    戰神1號
    文仔
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6327]

哇,靓女啊!!!!!!!

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2006-10-18 19:29 | 12 楼
    kelly
    爱你久久2099
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[411]

幸福瞬間~~~你都几掂啊,靓女 9y BENvq  
    比個 KISS 你 KKKKK
    我爱你,爱着你,就像老鼠爱大米.

不管有多少風雨, 我都會依然陪着你.

多想你, 想着你,不管有多麼的苦.

只要能讓你開心,我什麼都願意, 一生爱你..Linc@@...
    顶端 Posted: 2006-10-18 20:08 | 13 楼
    ecmiyake
        絕
    级别: 圣人

多谢发贴的人[1813]

Re:Re:[分享]幸福瞬間嚟報到啦~~!!

Quote:
    下面引用第 13 楼kelly2006-10-18 20:08发表的“Re:[分享]幸福瞬間嚟報到啦~~!!”: :]EAlaB4Q  
    幸福瞬間~~~你都几掂啊,靓女 _[zZm *  
    比個 KISS 你 KKKKK
    z 6~cm6j  
    ^[K3]*!@  
    6S#Y$2 P  
    真唔公平, 你看完我的裸照都没有比kiss 我,'' 嚼完鬆''??哈哈.

顶端 Posted: 2006-10-19 01:45 | 14 楼
    ray030873

多谢发贴的人[562]

Re:[分享]幸福瞬间嚟报到啦~~!!

又多一名亲女
    顶端 Posted: 2006-10-20 00:27 | 15 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    下面引用第 8 楼ayay2006-10-18 16:02发表的“Re:[分享]幸福瞬間嚟報到啦~~!!”: F32N e6Y6"  
    幸福瞬間, 你都几靓女啊. 大家一起支持蓝调.
    ~%SmH [i  
    {M`yYe o  
    #nK38W#  
    嘩~~你過獎啦~~  ]/l"  
    不過支持藍調就一定唔使講...No problem 呀~!!!

顶端 Posted: 2006-10-20 01:18 | 16 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:[分享]幸福瞬間嚟報到啦~~!!

Quote:
    下面引用第 14 楼ecmiyake2006-10-19 01:45发表的“Re:Re:[分享]幸福瞬間嚟報到啦~~!!”: F52%og~N  
    &cZQ,o  
    @uh^)6i]/  
    ~lBb%M  
    真唔公平, 你看完我的裸照都没有比kiss 我,'' 嚼完鬆''??哈哈.
    1 M1|Wp  
    noSkKqP  
    嘩~!!!你淨係裸咗個膊頭,咩都冇啦~~都叫'' 嚼完鬆''呀~~! :P #Hn<4g"AjM  

顶端 Posted: 2006-10-20 01:31 | 17 楼
    木亟贝戋
    ┠晓┨℡

多谢发贴的人[77]

侧身看.比较不舒服. GHs,,J;  
    可以改变下角度么!?
    做男人就要做金刚那样的男人——在世界最高的大楼上为心爱的女人打飞机

顶端 Posted: 2006-10-20 03:00 | 18 楼
    ray2046

多谢发贴的人[135]

有人话广东无靓女?我吾信
    顶端 Posted: 2006-10-20 17:57 | 19 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    下面引用第 18 楼木亟贝戋2006-10-20 03:00发表的“Re:[分享]幸福瞬間嚟報到啦~~!!”: \CU-a`n  
    侧身看.比较不舒服.  JT,[;  
    可以改变下角度么!?
    _J,lF-,  
    /f*QxNZ,p  
    U/#X,Bi~  
    已經轉咗啦~~!!ok嗎?舒服D未? KgH_-REN  
    幾時到你Show up俾我哋睇呀?

顶端 Posted: 2006-10-20 22:26 | 20 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

其實妳短頭髮咪趁妳麵型咯

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2006-10-21 15:23 | 21 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    下面引用第 21 楼kuugaking2006-10-21 15:23发表的“Re:[分享]幸福瞬間嚟報到啦~~!!”: Z[G [.\0  
    其實妳短頭髮咪趁妳麵型咯
    A4tb>O M  
    :!QT ,  
    }~#Tsv  
    你係講好似我頭像咁0既髮型?定係再短d呀?!

顶端 Posted: 2006-10-22 01:54 | 22 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

小顶一下! [9C{\t  
    支持下靓女
    2010 world championship
    顶端 Posted: 2006-12-13 13:17 | 23 楼
    crazy.markco
    老得太快、聪明得太迟

多谢发贴的人[82]

做乜搞到露脖头咁诱惑啊
    唔够5千!唔买威望!
    顶端 Posted: 2006-12-13 22:19 | 24 楼
    saint文少
    BEAT L.A

多谢发贴的人[14534]

我原本都想发下珠海航展的,可惜传不上来
    顶端 Posted: 2006-12-13 22:34 | 25 楼
    宾宾囝囝
    孤獨dё釾涮
    级别: 仙人

多谢发贴的人[496]

支持下先,不过间房好暗喔.....
    顶端 Posted: 2006-12-14 03:37 | 26 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第26楼宾宾囝囝2006-12-13 04:37 PM发表的: owzcc-g  
    支持下先,不过间房好暗喔.....
    4vi [hiV   
    !}hG|Y6s  
    張相唔係喺房影0架~~~係完咗一個酒會返到公司時~~喺樓梯影嘅~~

顶端 Posted: 2006-12-14 05:05 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第25楼hhw85122006-12-13 11:34 AM发表的: P@0J!  
    我原本都想发下珠海航展的,可惜传不上来
    m>f8RBp]'  
    +ZR>ul-c  
    有冇你自己嘅先?如果係風景相就發上貼圖區啦~~!! hm0MO,i"  
    點會放唔上嚟??咩事??有冇原因??

顶端 Posted: 2006-12-14 05:09 | 28 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第24楼crazy.markco2006-12-13 11:19 AM发表的: yeLd, M/I  
    做乜搞到露脖头咁诱惑啊
     = Atyy  
    deOk>v&U  
    係我個friend話咁影好睇~~~

顶端 Posted: 2006-12-14 05:23 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部