本页主题: 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? - 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

leaf.feng
级别: 新人

多谢发贴的人[3]

一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢? - 一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?

一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?[p:4]文字
顶端 Posted: 2010-12-04 09:55 | [楼 主]
xjb

多谢发贴的人[3730]

Re:Re:一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?

Quote:
引用第3楼MR.BLACK2010-12-04 15:12发表的: ByCnD  
首先由暧昧的方向下手,暗示类型比较重要,但唔好表白,让她知道还有个男人等紧距,或者让她知道你甘愿做这个后备,虽然唔会甘快为左你同男朋友分手,但起码知道你着紧距,无论伤心或者开心,如果距系对你无感觉的话,就算你点暗示距都会讨厌,甚至向你讲清楚,如果距无甘做,证明你成功3成了
f=)2f =  
e{m2l2Tx:  
]X I*Wsn  
5 ~TdD6}  
真系得嘎?
顶端 Posted: 2010-12-04 17:52 | 1 楼
xjb

Re:Re:一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?

Quote:
引用第5楼芝麻糊2010-12-05 17:08发表的: t^w"w`v\u  
点解一定要系人地既女人?
'#k0a,<N  
ELj\[&U  
eM+!Y>8Y  
有无搞错啊?甘你都5识嘎,糊糊! K"r*M.P>  
e d<n9R  
正所谓"隔离饭餸香"吖嘛! ]w.;4`l*  
qzTuxo0B  
)a-Du$kd  
顶端 Posted: 2010-12-06 16:30 | 2 楼
xjb

Quote:
引用第8楼gy77gy772010-12-07 00:44发表的: 3d e_V|%  
改變自己先...天下靚女多的是!! VSSu &Q  
當您變得外向...自然生活圈子放大...識到啲單身女子再追啦!! bdc&1I$  
;LMJd@  
溝人條女...下世做烏龜架 pim!.=vN/U  
咪亂嚟呀
#H :7@  
hy`?E6=9+  
43@{JK9G  
5系甘大镬挂?7爷,我仲谂住……,俾你甘讲一讲,我都要再谂真D先啦
顶端 Posted: 2010-12-07 11:29 | 3 楼
xjb

Re:Re:Re:Re:一个内向噶人如何追求一个外向又有男朋友噶女性呢?

Quote:
引用第11楼gy77gy772010-12-07 22:04发表的: *^:N.&]  
|v$JCU3!A  
H kQ) n3  
拆散一段大好感情仍係一件陰質事
TL}++e 7+  
'7i Sp=  
L:i-BI`J  
甘要睇下你从边个角度去睇啦! FgB& b  
[m|YWT=  
你或者会认为我去拆散人地,但我会认为我系为自己去争取幸福姐,5通甘都有错咩?
顶端 Posted: 2010-12-08 14:00 | 4 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式