本页主题: 半年冇發過相咯.. - 2010年12月同2011年1月嘅相 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

甲乙丙丁
级别: 普通人

多谢发贴的人[54]

半年冇發過相咯.. - 2010年12月同2011年1月嘅相

描述:10年12月中返廣州
图片:
描述:10年12月中同Fan喺紅磡
图片:
描述:10年12月中屋企
图片:
描述:10年聖誕去完山頂返屋企
图片:
描述:2011年元旦通宵之後於旺角地鐵站
图片:
好耐冇上過嚟... I]EbodAyZ,  
畢業之後返香港都好少上咯... ~S7 D>D3S  
依家Po呢排啲相比大家睇下,我都仲會返嚟呢度... X'qU*Eo  
大家高抬貴手,唔好踩咁盡...
本帖最近评分记录:
  • 银纸:88 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: Happy 2011~~Good Luck~
  • 顶端 Posted: 2011-01-04 03:49 | [楼 主]
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

Re:半年冇發過相咯..

楼主好 MR. 下窝   如果我喺陈奕迅...   楼主应该喺港男喺广州大学城读书&沟女吧?绝对有优势啦
    顶端 Posted: 2011-01-04 20:56 | 1 楼
    甲乙丙丁

多谢发贴的人[54]

Re:Re:半年冇發過相咯..

Quote:
    引用第1楼moonwalk2011-01-04 20:56发表的: gtIEpYN+  
    楼主好 MR. 下窝   如果我喺陈奕迅...   楼主应该喺港男喺广州大学城读书&沟女吧?绝对有优势啦
    P @Fx6  
    呃,關MR.咩事啊? 嗯,系喺廣州讀書,不過都畢咗業咯...唔系溝女,我系讀書,哈哈...
    顶端 Posted: 2011-01-05 00:43 | 2 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

佢唔係溝女~~係俾女溝~~~哈哈~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2011-01-07 04:38 | 3 楼
    kitty888

多谢发贴的人[139]

Quote:
    引用第3楼幸福瞬間2011-01-07 04:38发表的: 4^k8| # c  
    &y7 =tEV  
    齊齊共溝係喇!
    顶端 Posted: 2011-01-09 14:28 | 4 楼
    甲乙丙丁

多谢发贴的人[54]

Quote:
    引用第3楼幸福瞬間2011-01-07 04:38发表的: `:R9M+ OX  
    =v!Z8zk=W  
    何德何能可以比女溝啊...
    顶端 Posted: 2011-01-12 02:47 | 5 楼
    sanshui
    级别: 新人

多谢发贴的人[1]

管理提醒: (幸福瞬間)
    請重人自重~!!! (2011-01-15 13:04)
    头发都快无拉
    顶端 Posted: 2011-01-14 19:44 | 6 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

he has a lot of hair, he must younger than me.
    光榮家族
    顶端 Posted: 2011-04-10 09:48 | 7 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部