本页主题:    堆積情感 - 愛愛愛愛不玩   打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

金唯一
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

堆積情感 - 愛愛愛愛不玩  

今日 無意間聽番一只舊舊嘅歌~~系鄺美雲嘅『堆積情感』!~ ;IZ?19Q  
個KEY 個旋律啱晒我已家嘅心情~~ +,flE= 5]s  
個心真系好痛~ 因為今日我又撞返我一直都暗戀嘅女仔  k#)Ad*t  
睇到拖住佢手仔嘅果條友  我就火滾!~ G<qIY&D'  
雖然話真正愛一個人係唔需要擁有佢~~~~ 30F!kP*E  
但係我個心邊諗緊嘅 冚辯爛都係佢 O/OiQ^T  
好想每晚都可以攬實佢訓覺!~~ wH6u5*$p  
~&VN_;j_  
H\G{3.T.9  
由初三到已家大三 我個心從未變過 jqcz\n d  
淨系鍾意佢一個 fCUT[d+H  
[Ot,q/hBJ  
,x_Z JL  
K"{HseN{  
J|QiH<  
沒法抗拒濃情蜜意 ]/dVRkZeAE  
始終思念你 xtfRrX^  
堆積起每分的愛思啊 bEH de*q(  
情象細雨沒法自持 FY#!N L  
好想給你知 =@r--E  
柔情常在心中想放肆 "{BqtU* .  
願對你說聲濃情莫變 xJ(:m<z  
癡心可奉獻 R>)MiHcCg  
堆積起每分的愛思啊 Cmd329AH  
誰料愛意沒法續延 R p.W,)i  
傷心的每天 (M t5P  
悠悠長夜對雨哭百遍 w:ULi3  
柔情地去愛 dcq#TBo8  
堆積至將來 G=d(*+& B  
但是沒法加深每點愛  <!'M} s  
柔情地去愛 x:z0EYL  
夜對星發呆 6Wf^0ok  
眼角淚印始終帶著愛 YUkud2,j  
沒法抗拒濃情蜜意 ? y7w}W  
始終思念你 3<(q }  
堆積起每分的愛思啊 4zc<GL3[  
情象四季沒有盡頭 `y!/F?o+!  
只管跟你走 >-cfZ9{!  
求能明白癡心的變奏 J !#Zi#8sF  
[p:4]
[ 此贴被芝麻糊在2011-04-28 09:25重新编辑 ]
顶端 Posted: 2011-04-10 16:38 | [楼 主]
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Re:   堆積情感

LET ME LISTEN
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2011-09-19 23:47 | 1 楼
猫咪皇后
路还在,你还在,幸福持续。
级别: 新人

多谢发贴的人[42]

Re:   堆積情感

呢种感情仲要痛苦几耐? 1\=pPys)  
?%_]rr9  
呢条路你自己选择嘅,冇办法! k-;.0!D^  
Z={UM/6w  
其实可以尝试去放低! \>w@=bq26  
wV]sGHuF}  
但系现实系米真系做得到? hVROzGZk  
44g`=o@  
爱一个人系米真系可以笑住佢祝福? q^Q|.&_k /  
U+I3P  
换咗系我,我霖我都做唔到!
顶端 Posted: 2011-09-20 09:02 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式