本页主题:    堆積情感 - 愛愛愛愛不玩   打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

金唯一
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

堆積情感 - 愛愛愛愛不玩  

今日 無意間聽番一只舊舊嘅歌~~系鄺美雲嘅『堆積情感』!~ ;c X^8;F0  
個KEY 個旋律啱晒我已家嘅心情~~ q: TT4MUj<  
個心真系好痛~ 因為今日我又撞返我一直都暗戀嘅女仔  O2q=gYX>\  
睇到拖住佢手仔嘅果條友  我就火滾!~ \]U<h ub  
雖然話真正愛一個人係唔需要擁有佢~~~~ Ld\LKwo  
但係我個心邊諗緊嘅 冚辯爛都係佢 5 dfe@$  
好想每晚都可以攬實佢訓覺!~~ [+%d3+27  
GX7 eRqz>  
d=t}T6.|  
由初三到已家大三 我個心從未變過 x&R9${e%  
淨系鍾意佢一個 \ W 'i0+  
(: ?5 i`  
pHj[O?F  
`J>E9p<  
=!?[]>Dh  
沒法抗拒濃情蜜意 cuQ7kECV  
始終思念你 ~m?74^ i  
堆積起每分的愛思啊 ]&C:>  
情象細雨沒法自持 <78$]Z2we  
好想給你知 HPt Tv}l  
柔情常在心中想放肆 V8sH{R-  
願對你說聲濃情莫變 abROFI5.L  
癡心可奉獻 U] V3DDN  
堆積起每分的愛思啊 I|KY+k> /  
誰料愛意沒法續延 s- ,=e  
傷心的每天 ]pOYVf *$  
悠悠長夜對雨哭百遍 9h:jFhsA9  
柔情地去愛 lh,ylh  
堆積至將來 nDHHYp  
但是沒法加深每點愛 {PODisl>\D  
柔情地去愛 ?W[J[cb  
夜對星發呆 Qp kKVLi  
眼角淚印始終帶著愛 y+4?U  
沒法抗拒濃情蜜意 }BI~am_  
始終思念你 %[]"QbF?  
堆積起每分的愛思啊 (s}Rj)V[^  
情象四季沒有盡頭 UAsF0&]  
只管跟你走 =vqsd4  
求能明白癡心的變奏 QKp+;$SE'  
[p:4]
[ 此贴被芝麻糊在2011-04-28 09:25重新编辑 ]
顶端 Posted: 2011-04-10 16:38 | [楼 主]
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Re:   堆積情感

LET ME LISTEN
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2011-09-19 23:47 | 1 楼
猫咪皇后
路还在,你还在,幸福持续。
级别: 新人

多谢发贴的人[42]

Re:   堆積情感

呢种感情仲要痛苦几耐? z.9FDQLp  
]Y: W[p  
呢条路你自己选择嘅,冇办法! eGypXf%  
!e\R;bYM  
其实可以尝试去放低! I^\ bS  
L+ETMk0  
但系现实系米真系做得到? E~@HC5.M  
F']%q 0  
爱一个人系米真系可以笑住佢祝福? ; 7v7V  
Y <i}"eI*  
换咗系我,我霖我都做唔到!
顶端 Posted: 2011-09-20 09:02 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式