本页主题:    堆積情感 - 愛愛愛愛不玩   打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

金唯一
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

堆積情感 - 愛愛愛愛不玩  

今日 無意間聽番一只舊舊嘅歌~~系鄺美雲嘅『堆積情感』!~ Rj4C-X 4=  
個KEY 個旋律啱晒我已家嘅心情~~ -Lu&bVt<>  
個心真系好痛~ 因為今日我又撞返我一直都暗戀嘅女仔  R}cNhZC  
睇到拖住佢手仔嘅果條友  我就火滾!~ .xuzu#-  
雖然話真正愛一個人係唔需要擁有佢~~~~ N .H<'Q8&  
但係我個心邊諗緊嘅 冚辯爛都係佢 G|[{\  
好想每晚都可以攬實佢訓覺!~~ 9K#3JyW*  
7BL)FJ]UR]  
>:4`y"0  
由初三到已家大三 我個心從未變過 e#,(a  
淨系鍾意佢一個 [sjkm+ ?  
!n` |k  
gb|;]mk*"  
1;H"4u_IG&  
-jy0Kl/p  
沒法抗拒濃情蜜意 Uqb]&2  
始終思念你 \=7jp|{Yl  
堆積起每分的愛思啊 cdh0b7tj n  
情象細雨沒法自持 " :vEWp+g  
好想給你知 Ix} 6%2\  
柔情常在心中想放肆 X9NP,6  
願對你說聲濃情莫變 !><asaB]1  
癡心可奉獻 N'WC!K.e  
堆積起每分的愛思啊 /`7+Gy<  
誰料愛意沒法續延 Mn/@?K?y  
傷心的每天 ]ly" K!1,  
悠悠長夜對雨哭百遍 CGzu(@dd\  
柔情地去愛 M2N8?Ycv3  
堆積至將來 aWlIq(dU  
但是沒法加深每點愛 fBctG~CJH  
柔情地去愛 n=bdV(?4  
夜對星發呆 KbtV>  
眼角淚印始終帶著愛 W7 dSx  
沒法抗拒濃情蜜意 huS*1xl  
始終思念你 D[#V  
堆積起每分的愛思啊 M:{Aq&.  
情象四季沒有盡頭 ];4!0\M  
只管跟你走 Y*PfU +y~  
求能明白癡心的變奏 #XA`n@2Uoo  
[p:4]
[ 此贴被芝麻糊在2011-04-28 09:25重新编辑 ]
顶端 Posted: 2011-04-10 16:38 | [楼 主]
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Re:   堆積情感

LET ME LISTEN
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2011-09-19 23:47 | 1 楼
猫咪皇后
路还在,你还在,幸福持续。
级别: 新人

多谢发贴的人[42]

Re:   堆積情感

呢种感情仲要痛苦几耐? Cut~k"lv  
w'@gzK  
呢条路你自己选择嘅,冇办法! l(>6Yq  
D \ rns+  
其实可以尝试去放低! [:X@|,1V!L  
qTuR[(  
但系现实系米真系做得到? j yHa}OT  
 S!?T0c?>  
爱一个人系米真系可以笑住佢祝福? 2 }xePX9?  
0z=KnQx"4  
换咗系我,我霖我都做唔到!
顶端 Posted: 2011-09-20 09:02 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式