本页主题: 可不可以不要发那些中国无节操电影!那是垃圾好不 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

eax324
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

可不可以不要发那些中国无节操电影!那是垃圾好不

以前还没有这些粗制滥造的东西,发就发些好的,知道垃圾无节操还发。。。妈蛋的
顶端 Posted: 2015-10-24 16:42 | [楼 主]
ttddmic

多谢发贴的人[0]

太赞了 支持
顶端 Posted: 2015-10-24 16:57 | 1 楼
12124gf

多谢发贴的人[0]

虽然是垃圾。但是人各有志。各人有各人的爱好。网站是公平的,好坏参差一定是会有的。我们要保持中立。 ?CSc5b`eo  
7!.#:+rg5#  
但是!!!!我本人就TMD CAO这些拍片和制片的人。什么狗屎垃圾的就放那在一齐,炒成一堆就直接上盘了。 dd 4g?):  
J+oK:tzt8  
三级、幼稚、重口味当时尚!!!
顶端 Posted: 2015-10-24 17:15 | 2 楼
gzjudy
JUDY

多谢发贴的人[21]

只能发主旋律歌颂英雄人物和好领导干部的电影 2xy &mNx  
多多赞美党和政 府和谐社会
顶端 Posted: 2015-10-24 17:22 | 3 楼
sdczk

多谢发贴的人[0]

绝对支持,简直污染环境。
顶端 Posted: 2015-10-24 18:23 | 4 楼
samchan2008

多谢发贴的人[0]

新电影太少,人气少,多左垃圾电影,无办法
顶端 Posted: 2015-10-24 18:42 | 5 楼
moonwalk
级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

雕你班閪佬咁多要求 已经唔加弹窗广告了还意见多多
顶端 Posted: 2015-10-24 20:05 | 6 楼
kaoheelo

多谢发贴的人[0]

楼上说的不错。。个人喜好不同。。不能因为你不喜欢看这种的就要求别人不要发啊!!喜欢看的看不到怎么办呢!
顶端 Posted: 2015-10-24 21:00 | 7 楼
winnyho

多谢发贴的人[23]

Quote:
引用第6楼moonwalk于2015-10-24 20:05发表的  : vkFfHzR$  
雕你班閪佬咁多要求 已经唔加弹窗广告了还意见多多
R~9\mi5^UH  
Y\CR*om!W  
zGm#er E  
D个就是客户服务里边嘅客户满意度控制问题了。客户的要求只会无限大,佢地会自认为对方就应该按佢地想嘅咁做先是合格的(注意只是合格,不是优秀)。要控制好客户满意度,只能从控制客户期望值下手,唔好俾咁多期望佢。简单D讲,我就是只能做咁多了,尼玛你要就要,唔要就扯。 #. mc+n:I  
hYm$Sx(=  
最好的例子就是中国移动了。投诉左咁多年,咁多投诉嘅种类了,佢移动有没理过用户先?有没道歉过?有没按用户要求改过?没,通通没。佢一直我行我素,是有优惠,但是,是移动自己订制的优惠。因为移动是中国三大运营商,而且信号最好,所以,佢根本唔使理D人屌乜七。 +f#o ij  
eVRFb#EU0e  
你使閪理佢地班人讲乜鸠咩,你睇佢注册时间和发贴数就知道,佢同我一样都是伸手党,伸手党有伸手党嘅觉悟,已经没咩人发贴了,仲咁七多意见,佢自己又唔发嘢出嚟俾人下载下?烦到閪咁,赶鸠扯D发贴人,佢就拍拍罗柚走人了,走左之后仲周围讲,D个论坛没人发贴架,乜资源都没,米鬼嚟玩啦。
顶端 Posted: 2015-10-24 22:46 | 8 楼
火花
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[222]

楼上的意见 俾个赞 哈哈
支持原声电影
顶端 Posted: 2015-10-24 23:47 | 9 楼
哆啦b夢
一辈子活在梦里

多谢发贴的人[0]

冇可能做到人人满意,只能大部分人满意···注意:係大部分人
顶端 Posted: 2015-10-26 10:20 | 10 楼
xmax123

多谢发贴的人[0]

都写明是无节操了,你还下载来看
顶端 Posted: 2015-10-26 10:20 | 11 楼
szxiaoxiao

多谢发贴的人[0]

人地发乜野,同你有咩关系哦。你唔钟意,唔DOWN咪得咯。再唔系就你自己上传做种。造福世人~~~~~~~
顶端 Posted: 2015-10-26 11:13 | 12 楼
mcmiruku

多谢发贴的人[0]

咁有节操点解唔自己拍d有节操嘅电影嚟睇 反而要系度鸠up,然后又稳电影下载 \0K3TMl)J  
RW4}n< 88  
有各有志 咸鱼白菜各有所爱 唔中意嘅就唔好下载lor \Lp|S:u  
TFIP>$*_C  
米讲到自己好似好伟大,好有节操,好有理想咁先得噶 }8H_^G8  
pzkl;"gK  
到头嚟米俾人笑
顶端 Posted: 2015-10-30 01:17 | 13 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 直下-电影