本页主题: 2006 最後幾日影架/// - 唔知甘多人看唔到flash, 依家發過普通的相啦. 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

ecmiyake
    絕
级别: 圣人

多谢发贴的人[1813]

2006 最後幾日影架/// - 唔知甘多人看唔到flash, 依家發過普通的相啦.

新的唔能夠再新的大頭相.係好係丑, 歡迎狂踩.
[ 此贴被ecmiyake在2007-01-12 02:22重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:50 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 參選利是~!!^^
  • 银纸:50 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 多謝你~~不過唔好講到好似我係D收數公司啦~! 係收都同你收加幣啦~~哈哈~~!!^^

• 顶端 Posted: 2007-01-11 11:35 | [楼 主]
    ecmiyake
        絕

Re:Re:2006 最後幾日影架///

Quote:
    引用第1楼幸福瞬間2007-01-11 11:47发表的: Bhq(bV  
    你成日放曬D合照出嚟~~搞到其他人對你無曬遐想啦~~
    qfYb\b  
    <Z8] W1)  
    A[ iP s9  
    甘唔放相,會唔會好d 呢.....

顶端 Posted: 2007-01-11 12:12 | 1 楼
    ecmiyake
        絕

Quote:
    引用第16楼西瓜刨2007-01-12 02:44发表的: >Ed^dsb&  
    嗯,点解少咗一张嘅?
    x b0+4w|  
    kxn;;  
    qBNiuV;*  
    個張唔夠清..看得唔舒服. >rFvT>@NU  
    % 9D@W*Z  
    你走堂啊..bad , bad..甘不如入黎幫我鏟雪..再車我去攞車啦...

顶端 Posted: 2007-01-12 02:55 | 2 楼
    ecmiyake
        絕

Quote:
    引用第27楼4568522007-01-15 20:28发表的: c Y"^3Ot%^  
    好一对狗男女!!!!!!
    nDOIE)#  
    B)Q'a3d#  
    哇.. 識你架.. 講野使唔使甘冇家教啊....如果我係狗, 你都係..重一定係流浪個只添啦.

顶端 Posted: 2007-01-17 09:28 | 3 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部