«1 2 3» Pages: ( 2/3 total )
本页主题: 留一點餘地給得罪你的人 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

西瓜刨
嘘,低调D...
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6316]

Quote:
引用第29楼花無缺和尚2007-03-08 12:30发表的:

乜你咁殘暴架.上次你姐妹比你刨傷几日啦.而家又想刨我

你要同我姐妹同甘共苦,共同进退咖.你执到啦.
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: Eunice※Like | 理由: 最近忙, 迟D清闲嘎啦. 眼训,训觉啦,姐妹
  • 2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2007-03-08 12:32 | 30 楼
    Josselin
    冷淡人生
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

Quote:
    引用第30楼西瓜刨2007-03-08 12:32发表的:

你要同我姐妹同甘共苦,共同进退咖.你执到啦.

时间到, 训觉
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-03-08 12:34 | 31 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第31楼Eunice※Like2007-03-07 23:34发表的:

时间到, 训觉

又多一只爛訓猪呀!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-03-08 12:36 | 32 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Quote:
    引用第32楼花無缺和尚2007-03-08 12:36发表的:

又多一只爛訓猪呀!

你唔知甘多噶喇.
    2007年7月水区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2007-03-08 12:38 | 33 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第32楼花無缺和尚2007-03-08 12:36发表的:

又多一只爛訓猪呀!

咩啊,眼训去训觉,好正常嗻
    顶端 Posted: 2007-03-08 12:38 | 34 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第34楼Eunice※Like2007-03-07 23:38发表的:

跟得刨妹多哩!

顶端 Posted: 2007-03-08 12:42 | 35 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Quote:
    引用第34楼Eunice※Like2007-03-08 12:38发表的:

至弊系你成日眼训呢下唔正常哩.
    顶端 Posted: 2007-03-08 12:43 | 36 楼
    ♂风♂
    幻术师
    级别: 高人

多谢发贴的人[255]

恩```我好大度嘎````不过我D手下就小气D```
    嘻嘻
    顶端 Posted: 2007-03-08 12:45 | 37 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第36楼西瓜刨2007-03-07 23:43发表的:

至弊系你成日眼训呢下唔正常哩.

你都唔使話佢咯.你都差唔多訓啦!

顶端 Posted: 2007-03-08 12:54 | 38 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第18楼一乐2007-03-08 01:04 AM发表的:

有晴空,有蓝调,仲争个渔人。甘网上3个国内最大的粤语bt论坛就齐晒

另外嗰兩個都唔知NNN世紀未上過囉~~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-03-08 12:59 | 39 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Quote:
    引用第38楼花無缺和尚2007-03-08 12:54发表的:

你都唔使話佢咯.你都差唔多訓啦!

我又点同呢?我日头唔训觉咖.况且我呢D叫做生活有规律,自细养成噶好习惯.
    顶端 Posted: 2007-03-08 13:05 | 40 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第40楼西瓜刨2007-03-08 00:05发表的:

我又点同呢?我日头唔训觉咖.况且我呢D叫做生活有规律,自细养成噶好习惯.

話時話.廣州D人好似一定要訓晏覺嘅

顶端 Posted: 2007-03-08 13:11 | 41 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Quote:
    引用第41楼花無缺和尚2007-03-08 13:11发表的:

話時話.廣州D人好似一定要訓晏覺嘅

佢地真系好幸福啊.
    顶端 Posted: 2007-03-08 13:16 | 42 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第42楼西瓜刨2007-03-08 00:16发表的:

佢地真系好幸福啊.

喺浪費時间咋.百年之后.你惊冇得訓咩

顶端 Posted: 2007-03-08 13:21 | 43 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第43楼花無缺和尚2007-03-08 13:21发表的:

喺浪費時间咋.百年之后.你惊冇得訓咩

和尚你知唔知廣州而家好多政府工,仲係11:00下班至14:00先上班噶.
    呢班大哥唔訓覺你話做乜吖.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-03-08 13:33 | 44 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第44楼肥牛肉2007-03-08 00:33发表的:

和尚你知唔知廣州而家好多政府工,仲係11:00下班至14:00先上班噶.

所以話社会主義好........香港人唔恨得咁多咯。做到得閑死.唔得閑病呀

顶端 Posted: 2007-03-08 13:42 | 45 楼
    得閒飲茶
    拉登細佬拉麵

多谢发贴的人[99]

我嘅決點。。噈係冇決點。
    打是情,罵是愛,實在不行下腳踹
    顶端 Posted: 2007-03-08 15:40 | 46 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

无点得罪人.....

除非....................惹我~

.....................
    顶端 Posted: 2007-03-08 19:09 | 47 楼
    no364825
    级别: 新人

多谢发贴的人[2]

讲得好:风雨己過去.晴空再現
    顶端 Posted: 2007-03-08 19:28 | 48 楼
    wenwenanan
    级别: 新人

多谢发贴的人[3]

对对对``有道理~~今日学倒野啦~~
    顶端 Posted: 2007-03-08 22:23 | 49 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔

多谢发贴的人[11076]

明白了........回一个代表支持
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2007-03-08 23:32 | 50 楼
    小蘿
    我真系得架!

多谢发贴的人[292]

太有道理啦,茅塞顿开!
    过去了的一切能重来吗?
    顶端 Posted: 2007-03-09 00:55 | 51 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第51楼小蘿2007-03-08 11:55发表的:
    太有道理啦,茅塞顿开!

咁你就更應該珍惜眼前人咯.善哉。

顶端 Posted: 2007-03-09 04:29 | 52 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第44楼肥牛肉2007-03-08 02:33 AM发表的:

唔係啩~~~真係幸福~~~我呢邊d政府人員都好幸福嘅~~
    返8點落兩點~~~但係12點後通常都唔再辦公啦~~
    要搞paper...唔該10點前好到啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-03-09 07:04 | 53 楼
    karrie228
    飛天少女猪事丁

多谢发贴的人[409]

和尚~好野~果然系高人~
    寧願笑著流淚゛也不哭著說後悔
    顶端 Posted: 2007-03-09 10:25 | 54 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Quote:
    引用第51楼小蘿2007-03-09 00:55发表的:
    太有道理啦,茅塞顿开!

讲到好似结弓甘.
    顶端 Posted: 2007-03-09 10:38 | 55 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第55楼西瓜刨2007-03-09 10:38发表的:

讲到好似结弓甘.

咩叫结弓甘?
    顶端 Posted: 2007-03-09 10:40 | 56 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第56楼Eunice※Like2007-03-09 10:40发表的:

咩叫结弓甘?

便祕呀.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-03-09 10:43 | 57 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

Quote:
    引用第56楼Eunice※Like2007-03-09 10:40发表的:

咩叫结弓甘?

即系便秘,constipation.
    顶端 Posted: 2007-03-09 10:43 | 58 楼
    Josselin
    冷淡人生

咦~~~甘恶心嘎
    顶端 Posted: 2007-03-09 10:45 | 59 楼
    «1 2 3» Pages: ( 2/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区