« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: [BT]龙珠全套[mkv&rmvb][粤语](合集種子) 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

hudawei
胡钊滔
级别: 高人

多谢发贴的人[192]

[BT]龙珠全套[mkv&rmvb][粤语](合集種子)
 ┗ 老規矩只传畀bicoemt(1.87beta2版优先)!总大少153196.92MB

图片:
图片:
[BT][龍珠一世153集&龍珠超131集全&龍珠改98集全&龍珠GT64集全&劇場版20部全][mkv&rmvb][粤语](合集種子) Z^>{bW  
$yLsuqB}  
寻晚重装咗系统win11,因为bitcomet1.85正式版有一个问题,好似系经常链接唔到一啲人(当然系讲bitcomet用户,因为我都屏蔽其他软件接入的),所以顺带我用bitcomet1.86正式版版重新做过一个种,如果下载冇速度请重新下载过种子再继续下载,OK! [*]&U6\j  
呢个种子净系更新咗一下龙珠剧场版第19部啫,容量大少从900几M变成9000几MB!
*oKc4S+  
gb( a`  
bitcomet1.87beta1版: 9}:%CpD^~I  
链接:https://pan.xunlei.com/s/VMxKMUQOrJ-he00osG_fhUSHA1 3g^_Fq'  
提取码:4ebp (Lp<T!"  
复制这段内容后打开手机迅雷App,查看更方便 yM= % a3  
}&bO;o&>  
迅雷云盘:(龙珠GT全,龙珠超全,龙珠改全其中96集分享唔到) DO8@/W( `  
链接:https://pan.xunlei.com/s/VMw2OXyafRB9TYBUX1VUFK93A1 QI.{M$,m~  
提取码:aeft m\O<Yc keA  
复制这段内容后打开手机迅雷App,查看更方便 e4j:IK>  
9jCn|+  
阿里云:(龙珠GT全,龙珠超全,龙珠改全,剧场版全) d[6[3B  
「龙珠」https://www.aliyundrive.com/s/u8BHMpsUo4N bb}|"m .  
点击链接保存,或者复制本段内容,打开「阿里云盘」APP ,无需下载极速在线查看,视频原画倍速播放。 :l'61$=  
71Q-_Hi  
百度云盘:(龙珠GT全,龙珠改全,龙珠超分享唔到)   -1DQO|q#  
链接:https://pan.baidu.com/s/1eQS7sYZ6ZI_O1yL_CCUG5g?pwd=shcs   ~K&ko8  
提取码:shcs iYEhrb  
4'RyD<K\  
腾讯微云:(龙珠改01-98集全)   7%b?[}y4  
01-39集:https://share.weiyun.com/fkI2bkrN   !Z 3iu  
40-71集:https://share.weiyun.com/55WGkwd9   )!s f@F?  
72-98集:https://share.weiyun.com/LwGRKP8U
[ 此帖被hudawei在2022-03-09 00:11重新编辑 ]
附件: 龍珠全套.torrent (435 K) 下载次数:148 [种子详情]
顶端 Posted: 2022-02-21 14:09 | [楼 主]
yjyyjy
级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

点解获取信息失败??
顶端 Posted: 2022-02-21 17:43 | 1 楼
arsenal000
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

胡总,牛B,一次过满足晒所有人的龙珠愿望。扯旗撑你!!!
顶端 Posted: 2022-02-21 19:33 | 2 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

Quote:
引用第1楼yjyyjy于2022-02-21 17:43发表的  : NpIx\\d  
点解获取信息失败??
 HSR^ R  
哎,你用bitcomet1.85就绝对有速度!
顶端 Posted: 2022-02-21 21:40 | 3 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

图片:
自己睇到图总数有27个链接,点解链接唔到我,自己谂一下,唔好话我冇做种,我分享咗0.05架,即系8.5GB左右,不过人地系用bitcomet下载的!最好系1.85版本,如果大家都系用bitcomet(其他软件链接唔到我嘅IP),我优先畀1.85版本的,其他一律拒绝链接1小时,直到没有1.85为止谁版本接近新版,我就会传畀佢,所以用bitcomet嘅朋友如果你都系冇速度,麻烦你更换版本!
顶端 Posted: 2022-02-21 21:56 | 4 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

图片:
1楼朋友,你唔讲我都唔知道啊,终于可以知道原来噉样迅雷系下载唔到的!
顶端 Posted: 2022-02-21 22:05 | 5 楼
bboboy001

多谢发贴的人[0]

全套...正啊....感谢楼主
顶端 Posted: 2022-02-21 22:13 | 6 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

图片:
图片:
您用bitcomet1.85就一定有速度!端口开放尽可能设置与您嘅端口一样,上传速度尽量畀佢去到极限!
[ 此帖被hudawei在2022-02-21 22:51重新编辑 ]
顶端 Posted: 2022-02-21 22:40 | 7 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

图片:
又有人下载,做种做到凌晨3点啦,电脑自动关机,听日继续,真的晚安了!
[ 此帖被hudawei在2022-02-22 00:11重新编辑 ]
顶端 Posted: 2022-02-21 23:03 | 8 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

图片:
图片:
出现呢啲情况(即系冇1.85版本嘅情况下),我会优先最新版本,1.55嗰个一个我会拒绝链接我1小时!
顶端 Posted: 2022-02-22 09:24 | 9 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

用噉bitcoemt1.55版嘅东莞老乡,你速度咁慢,点解唔上去云盘下载呢?
顶端 Posted: 2022-02-22 10:48 | 10 楼
realname

多谢发贴的人[0]

啊,龙珠gt啊,多谢老细
顶端 Posted: 2022-02-22 10:52 | 11 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

Quote:
引用第11楼realname于2022-02-22 10:52发表的  : 2h:{6Gq8  
啊,龙珠gt啊,多谢老细
/b7]NC%  
你要下载BT嘅话最好用bitcomet1.85版!
顶端 Posted: 2022-02-22 10:58 | 12 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

图片:
唔好意思,东莞老乡,你噉样都有排下载了,我把这类软件屏蔽了,用bitcomt1.85,我快速传畀你吧!
顶端 Posted: 2022-02-22 17:08 | 13 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

图片:
又一东莞老乡,冇办法,只有你一个bitcoemt了,只好传给你了!
顶端 Posted: 2022-02-22 17:12 | 14 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

图片:
呢个种子唔好下载先,我等阵重做一个种,更新一下子剧场版!
顶端 Posted: 2022-02-25 23:33 | 15 楼

多谢发贴的人[0]

下载不了的
顶端 Posted: 2022-03-01 10:27 | 16 楼

多谢发贴的人[0]

可以上传到阿里吗?用楼主提供的的软件下载的
顶端 Posted: 2022-03-01 10:38 | 17 楼

多谢发贴的人[0]

1.86最新版了.下载速度0 KB.............
顶端 Posted: 2022-03-02 14:39 | 18 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

统一回复,各位唔好意思,呢两日冇开电脑,因为装机装到傻咗,哈哈!
顶端 Posted: 2022-03-02 16:16 | 19 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

我到时重新上传一个种子,呢个种子唔好下载先!
顶端 Posted: 2022-03-02 17:09 | 20 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

种子已经重新上传了!而家喺度做种,冇速度及时喺度问我!
顶端 Posted: 2022-03-03 00:33 | 21 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

图片:
如果你用bitcomet下载慢嘅话,不妨试一试把端口改成同做种者嘅一样,睇图,我原本跟这个下载嘅远程同监听端口都唔一样的,见传畀佢咁慢,大概150kb左右,所以索性改一改同佢嘅远程端口一样,点知道速度传出去OK了!
顶端 Posted: 2022-03-03 07:51 | 22 楼
a3652613

多谢发贴的人[12]

想问下点样改变端口
顶端 Posted: 2022-03-03 14:36 | 23 楼
一旧雲

多谢发贴的人[0]

正豆,一个完整大合集
顶端 Posted: 2022-03-03 14:43 | 24 楼
a3652613

多谢发贴的人[12]

楼主可以帮忙弄个迅雷的种子吗,这个BT下载好慢。因为迅雷我充了会员,现在用不了好慢,添加不了迅雷云盘
顶端 Posted: 2022-03-03 15:51 | 25 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

Quote:
引用第25楼a3652613于2022-03-03 15:51发表的  : klAlS%  
楼主可以帮忙弄个迅雷的种子吗,这个BT下载好慢。因为迅雷我充了会员,现在用不了好慢,添加不了迅雷云盘
ga\ s5  
呢个帮你唔到,你可以搵我之前嘅贴,有上传去云盘的,你冇睇到呢个贴嘅说明吗,只传畀用bitcoemt1.86版嘅会员,你用1.86版就自然有速度的,呢个种子主要系方便一啲用唔到云盘嘅会员下载!
顶端 Posted: 2022-03-03 16:29 | 26 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

Quote:
引用第23楼a3652613于2022-03-03 14:36发表的  : q {   
想问下点样改变端口
hNYO+LrI)  
好简单的!
顶端 Posted: 2022-03-03 16:31 | 27 楼
hudawei
胡钊滔

多谢发贴的人[192]

图片:
全部用埋一个端口就相互传送更加快了!
顶端 Posted: 2022-03-03 16:32 | 28 楼
a3652613

多谢发贴的人[12]

好复杂,。今天去网吧下了几个小时都没下好,本身电脑网速有几十m一秒。一开始下的时候10几M一秒,到下到百分之10时只降到1m一秒,
顶端 Posted: 2022-03-03 23:09 | 29 楼
« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 粤语动漫-BT下载