本页主题: 虎哥,请求你吸纳zeroexe0123 做版主! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

rrr123456rrr
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

虎哥,请求你吸纳zeroexe0123 做版主!

虎哥,zeroexe0123 喱位兄弟一直有自己制作,录制,压片,分享出来俾大家 [AX).b  
而且佢对论坛嘅不足之处俾意见,着紧,有心。。。 <)n    
我了解到,有人不动声色盗用佢制作嘅片当自己嘅分享,佢都喺一忍再忍,令到佢好灰心。 PLo.q|%  
我唔想见到一个咁有热诚,对论坛咁有贡献嘅人走咗。 L1C' V/g  
希望你可以吸纳佢做版主,发挥下佢嘅能力,带俾大家更多质量更好嘅粤语影片。
顶端 Posted: 2022-10-20 14:43 | [楼 主]
wbjwww
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[612]

Quote:
引用楼主rrr123456rrr于2022-10-20 14:43发表的 虎哥,请求你吸纳zeroexe0123 做版主! : b@X+vW{S  
虎哥,zeroexe0123 喱位兄弟一直有自己制作,录制,压片,分享出来俾大家  \uG^w(*)  
而且佢对论坛嘅不足之处俾意见,着紧,有心。。。 'u}OeS"f  
我了解到,有人不动声色盗用佢制作嘅片当自己嘅分享,佢都喺一忍再忍,令到佢好灰心。 ?LSwJ @#  
我唔想见到一个咁有热诚,对论坛咁有贡献嘅人走咗。 9w!PA-) L  
希望你可以吸纳佢做版主,发挥下佢嘅能力,带俾大家更多质量更好嘅粤语影片。
6v?tZ&, G  
1 EL#T&  
死老虎可能被外星人绑架佐啦,我五月份连续几日在微信联系他都没有回复

白天不定时做种,晚上多数通宵做种。下载我的种子记得只能用BitComet下载,迅雷等下载软件我都禁止了下载没有速度的哦!有事就在论坛短消息里留言给我。
顶端 Posted: 2022-10-20 19:21 | 1 楼
zeroexe0123
级别: 普通人

多谢发贴的人[5]

不如你请公仔箱saiabl大神做板主好过啦,距先系大神   
顶端 Posted: 2022-10-20 19:36 | 2 楼
wbjwww
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[612]

我跟大家讲一下吧,做版主只是多了一份责任和一些论坛管理的权限。如果有时间和比较有责任心的可以做一下,不过大家别意为有钱收的噢!!!都是因为爱好和想搞好论坛用多余时间来玩的而已,我之前应该是07年到08年左右吧,我在蓝调还做过管理员呢是没有钱给的噢!!!后来因为工作忙没时间就跟老虎辞职了。

白天不定时做种,晚上多数通宵做种。下载我的种子记得只能用BitComet下载,迅雷等下载软件我都禁止了下载没有速度的哦!有事就在论坛短消息里留言给我。
顶端 Posted: 2022-10-20 20:01 | 3 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第1楼wbjwww于2022-10-20 19:21发表的  : oM!zeJNA  
mXT{c=N)w  
RDxvN:v  
死老虎可能被外星人绑架佐啦,我五月份连续几日在微信联系他都没有回复
MjW{JR)I  
,a3M*}Y ~3  
唔喺啊嘛
顶端 Posted: 2022-10-20 23:22 | 4 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第2楼zeroexe0123于2022-10-20 19:36发表的  : `svOPB4C'  
不如你请公仔箱saiabl大神做板主好过啦,距先系大神   
_| >bOI  
IAd[_<9D  
公仔箱我听喺听得多咯,都未打得开过,, 2Uy}#n|)r  
我哋喱个巨型局域网向来都只可以内部沟通,,上鬼倒咩 $-uMWJ)l  
老友,做个版主姐,唔洗大神先可以做嘅,能够有心做少少贡献就OK啦,,
顶端 Posted: 2022-10-20 23:28 | 5 楼

多谢发贴的人[0]

Quote:
引用第3楼wbjwww于2022-10-20 20:01发表的  : Lu[xoQ~I  
我跟大家讲一下吧,做版主只是多了一份责任和一些论坛管理的权限。如果有时间和比较有责任心的可以做一下,不过大家别意为有钱收的噢!!!都是因为爱好和想搞好论坛用多余时间来玩的而已,我之前应该是07年到08年左右吧,我在蓝调还做过管理员呢是没有钱给的噢!!!后来因为工作忙没时间就跟老虎辞职了。
KV|ywcGhT  
d[&Ah~,  
喱个应该大家都清楚明白嘅,没人会往钱度谂。 i>PKE.  
我读书嘅时候都响1027个足球论坛做过版主,80后都喺玩论坛大架啦 yb-/_{Y  
就喺兴趣爱好,,大家都喺钟意粤语节目先聚埋一齐,,,,
顶端 Posted: 2022-10-20 23:39 | 6 楼
snk3721

多谢发贴的人[34]

呵呵,版主冇版主都冇乜問題,個論壇可以正常運轉我就好開心啦,有人發貼轉貼回貼就得啦!我地都係沖著對粵語文化的熱愛和傳承傳播做返D嘢姐!!!!至於虎哥都唔知係 唔係 羊 咗,真係 好耐冇見蒲過頭囉!!!!
顶端 Posted: 2022-12-29 17:37 | 7 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】