本页主题: 你地有冇聽過呢首歌啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

xuanlin
哈哈哈哈!
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

你地有冇聽過呢首歌啊!

邊個有好心好報改版個首好笠好套。以前聽過覺得好好笑,宜家想重溫一下!
顶端 Posted: 2023-01-16 16:09 | [楼 主]
tyq
级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?   
顶端 Posted: 2023-01-16 20:46 | 1 楼
阿仙奴

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?  
顶端 Posted: 2023-03-21 14:36 | 2 楼
kisstim
我爱你 可惜你唔知道

多谢发贴的人[0]

https://youtu.be/UAkP-r1RFaY #y|V|nd  
男: 落力為細佬 ;V<iL?  
笠番個膠套 :R):b  
我要是冇笠它日後難做 #}^-C&~  
它可保我跟你 !se0F.K  
免病痛煎熬 qNyzU@  
2FD=lR?6  
女: 我要你戴它 mW%?>Z1=>d  
先至做愛吧 4lKVY<  
你要維護我 Nx#4W1B[`H  
性液別留下 f`>/ H!<2  
減低感覺也不怕 #GaxZ  
記住要笠它 %7`f{|.  
}6 5s'JB  
男: 來進入你 NrDi   
女: 它會穿掉嗎? ;d$qc<2uA  
男: 已到達前面濕洞 U }Hwto`R  
男: 不去插入你 Da$r`  
女: 它會甩掉嗎? 27ckdyQx  
男: 盞谷死自己 (J"T]-[  
女: 我要你戴好 我先願做 若臨時唔用套 唔會做 FI8Oz,  
fQ+VT|jzx  
男: 用套好 9 t@:4O  
能防A屎最好 i~J;G#b  
能防生仔也好 NvjJ b-u  
人人要習慣笠膠套 ~8|t*@D  
從前沒有戴套 Ff^@~X+W<  
嚇一餐死我知道 pS4&w8s  
急於抽出 #<( = }?  
高潮難禁 j <%])  
就易射太早 6I_Hd>4  
-oz`"&%  
女: 它 人人都應戴它 j\RpO'+}  
從前死黨冇它 M9!AIHq4  
仍然去做 結果驚訝 TgU**JN)  
祈求經血會到 <*H^(0  
然而尚未等到 8&"(WuZ@  
經期到這日還未到 vFrt|JC_{  
mYB`)M*Y  
男: 沒受孕至好 Kt>X3m,  
幾驚有料到 ~#\i!I;RY}  
你說用套總比生仔更好 "x'),  
<b+[<@wS  
女: 我個Friend得果十幾歲 aKF*FFX  
已受到煎熬 c':ezEaC  
weMww,:^[  
男: 從佢學到 HEqWoV]{d  
女: 穿個笠就好 #0b&^QL  
男: 要每日隨時準備 CGw--`#\  
女: 穿個笠就好 &@"]+33  
男: 一兩個大套 q ^rl)  
分分鐘用到 *5$&`&,  
合: 我最怕興起臨時冇套 %[<Y9g,:Q  
用保鮮紙怎包住去做 6`\]derSon  
$3=:E36K  
男: 用套好 IGX:H)&*  
能防A屎最好 O gmO&c E  
能防生仔也好 v;y0jD#b  
人人要習慣笠膠套 0h$GI"dR  
從前沒有戴套 i54md$Q^  
嚇一餐死我知道 {mE! Vf  
急於抽出 m8+(%>+7  
高潮難禁 *5%*|>  
就易射太早 (\puf+  
#iSFf   
女: 它 人人都應戴它 .DJDpP)M  
從前死黨冇它 A CNfS9M_w  
仍然去做 結果驚訝 z/&;{J  
而如果你愛我 :&'{mJW*{t  
最好就用膠套 %>Xr5<$:&  
安全 要戴實才做到 I.}1JJF*   
5CJZw3q  
男: 我要戴King Size E(<LvMiCa  
你看得到 e1 *__'  
我個套已笠得牢牢 iZ[tHw||  
BH0!6Oq  
合: 彼此也是沉迷做愛控制不到 %R0v5=2'  
幾多笠都數不到 guN4-gGDr<  
 Kn+=lCk  
男: 怎去做 #`tD1T{;  
誰人珍惜細路 J."{<&  
提防出得太早 ?BCy J  
原來要學會笠膠套 a! Yb1[  
從前沒有戴套 E(+T*  
嚇一餐死我知道 {g/wY%u=  
急於抽出 o}8{Bh^  
高潮難禁 `0BdMKjA  
就易射太早 eNySJf  
%|3e.1oX  
女: 粗 從來都知你粗 /L) 9tt.  
男: 用套好 5!fSW2N  
女: 原來笠左更粗 hQh9ok8S  
男: 我可更粗 coQ[@vu  
女: 抬頭你又再笠膠套 ]S8LY.Az5  
( (3t:  
合: 仍然相信每次 4".J/I5u  
戴好笠用好套 #dJ 2Q_2  
安全 要套住至知道
顶端 Posted: 2023-03-26 12:08 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 音乐-BT下载