本页主题: 你地有冇聽過呢首歌啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

xuanlin
哈哈哈哈!
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

你地有冇聽過呢首歌啊!

邊個有好心好報改版個首好笠好套。以前聽過覺得好好笑,宜家想重溫一下!
顶端 Posted: 2023-01-16 16:09 | [楼 主]
tyq
级别: 普通人

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?   
顶端 Posted: 2023-01-16 20:46 | 1 楼
阿仙奴

多谢发贴的人[0]

落力为你好,笠凡个胶套?  
顶端 Posted: 2023-03-21 14:36 | 2 楼
kisstim
我爱你 可惜你唔知道

多谢发贴的人[0]

https://youtu.be/UAkP-r1RFaY a;&0u>  
男: 落力為細佬 5JG`FRW!  
笠番個膠套 gRZ!=z[&  
我要是冇笠它日後難做 *r|1 3|k  
它可保我跟你 (aB:P03  
免病痛煎熬 l(}l([rdQ  
Qz$Wp*  
女: 我要你戴它 xFA`sAucr  
先至做愛吧 ZbH_h]1$D  
你要維護我 [I[*?9}$"  
性液別留下 tv; ?W=&P  
減低感覺也不怕 2/x~w~3U  
記住要笠它 \[/}Cy  
L\"eE'A  
男: 來進入你 g9IIC5  
女: 它會穿掉嗎? jPg[LZQ'  
男: 已到達前面濕洞 VS65SxHA  
男: 不去插入你 yP34h*0B  
女: 它會甩掉嗎? 'Hu+8,xA  
男: 盞谷死自己 V3/OKI\o  
女: 我要你戴好 我先願做 若臨時唔用套 唔會做 7(H?3)%0  
yz)Nco]  
男: 用套好 fS%B/h=  
能防A屎最好 <d{>[R)  
能防生仔也好 `u8(qGg7GF  
人人要習慣笠膠套 T7(d  
從前沒有戴套 -1ci.4F&  
嚇一餐死我知道 6 I43a1[s  
急於抽出 N _(-\\mq  
高潮難禁 gmOP8.g  
就易射太早 Ki /j\  
TnuA uui*  
女: 它 人人都應戴它 #.LI `nYA  
從前死黨冇它 `Y, Rk  
仍然去做 結果驚訝 59V8cO+qH  
祈求經血會到 C @P$RVS  
然而尚未等到 D8b9 T.[(  
經期到這日還未到 G%CS1#  
S5cs(}Bq  
男: 沒受孕至好 8boiJku`  
幾驚有料到 Z,>owoP4  
你說用套總比生仔更好 w; :{  
W^ eQ}A+Z  
女: 我個Friend得果十幾歲 \3x+Z!  
已受到煎熬 E:P_ CDSd]  
0 n|>/i  
男: 從佢學到 gj }Vnv1[  
女: 穿個笠就好 M0]J `fL@  
男: 要每日隨時準備 CH6;jo]  
女: 穿個笠就好 w4RtIDW:  
男: 一兩個大套 `U>]*D68  
分分鐘用到 j(c;r>  
合: 我最怕興起臨時冇套 |"}rC >+  
用保鮮紙怎包住去做 _iu^VK,}  
`b_n\pf ]  
男: 用套好 _A=i2?g  
能防A屎最好 ZtpbKy!\$B  
能防生仔也好 p<B*)1Tj0  
人人要習慣笠膠套 +t(Gt0+  
從前沒有戴套 $-39O3  
嚇一餐死我知道 $;)A:*e  
急於抽出 ] B>.}  
高潮難禁 98CS|NEe  
就易射太早 %~N| RSec  
Bey9P)_O f  
女: 它 人人都應戴它 Kw`}hSE>o  
從前死黨冇它 1Q$/L+uJ5  
仍然去做 結果驚訝 Yr>7c1FZi  
而如果你愛我 eqyUI|e  
最好就用膠套 'Ojxzz*tT  
安全 要戴實才做到 Q776cj^L  
)OFf nKh  
男: 我要戴King Size :7s2M  
你看得到 H$6;{IUz~  
我個套已笠得牢牢 D<T:UJ  
t]ID  
合: 彼此也是沉迷做愛控制不到 F2Mxcs* M  
幾多笠都數不到 k%;oc$0G-3  
tjcsT>  
男: 怎去做 5W09>C>OC  
誰人珍惜細路 ]5e|W Q>*X  
提防出得太早 3k:`7E.  
原來要學會笠膠套 @ b} -<~  
從前沒有戴套 R^yh,  
嚇一餐死我知道 -CTLQyj)  
急於抽出 4?c0rC<  
高潮難禁 a@C}0IP)  
就易射太早  bDq<]h_7  
Dp?lgw  
女: 粗 從來都知你粗 R'^J#"[  
男: 用套好 d}@n,3  
女: 原來笠左更粗 k: z)Sw  
男: 我可更粗 7H?lR~w  
女: 抬頭你又再笠膠套 ?',GRaD  
xN!In-v[j;  
合: 仍然相信每次 GGsAisF"N  
戴好笠用好套 ]#W9l\  
安全 要套住至知道
顶端 Posted: 2023-03-26 12:08 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 音乐-BT下载