本页主题: 校園小說..>>借過<<~粵語版本.!~ - 更新part 1&2 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

buscame
级别: 新人

多谢发贴的人[15]

校園小說..>>借過<<~粵語版本.!~ - 更新part 1&2

有人囬復再髮上嚟.~~ |B0.*te6  
INHN=KY{  
X?F$jX|c  
,;_D~7L  
借 过 JMT?+/Qbu  
CCX!>k]  
相爱或是害我都惨不过教我记得一起幸福过…… 9hG+?   
/@*J\0h(-  
CHAPTER 1 平凡有乜唔好?点先算特别啊? (\^)@Y  
好细個就好想有個啊哥,但係我冇;我想有個人可以好似D书同电视入边嘅大哥哥咁又靓 vGk} r  
ItoSORVV  
仔又有型又细心,不过仲未揾到。陈减杰?唔算掛,佢又唔细心又唔靓仔。当初都唔知贪 \sy;ca)[6g  
yk5T"# '+  
佢乜好。....................... ]/d4o  
Kk^tQwj/QE  
$j~oB:3n7  
CHAPTER 2 我唔知到佢嘅出现係好定唔好,至少我而家觉得,破坏我感情嘅就一定唔好。 o6} +5  
l7]$Wc[  
唔惊唔觉,就到咗学校门口,有個着住附近高中校服嘅靓仔企喺嗰度。 D4"](RXH  
OGy/8B2c  
“喂,你睇,好靓仔啊!”我专登激吖杰。 3xW;qNj:!l  
lB\ "*K;  
“车~~~~~”佢都未发完个尾音,嗰靓仔就走咗过嚟。............
描述:chapter 1-2
附件: 借 过.rar (4 K) 下载次数:26
顶端 Posted: 2007-03-25 22:20 | [楼 主]
magdadada
级别: 普通人

多谢发贴的人[32]

Re:校園小說..>>借過<<~粵語版本.!~

thank you, 睇下好唔好睇先
顶端 Posted: 2007-03-27 01:02 | 1 楼
金銮殿

多谢发贴的人[3]

Thank you
顶端 Posted: 2007-03-28 15:21 | 2 楼
gzbowe

多谢发贴的人[6]

睇下好唔好睇先
顶端 Posted: 2007-04-01 09:24 | 3 楼
daniel975

多谢发贴的人[23]

下黎睇下先~~~
顶端 Posted: 2007-04-01 13:01 | 4 楼
jjj9000
级别: 圣人

多谢发贴的人[436]

谢谢!!看下先!!
我有我天地
顶端 Posted: 2007-04-01 17:49 | 5 楼
junlyanson

多谢发贴的人[0]

thank you, 睇下好唔好睇先
顶端 Posted: 2007-04-08 08:43 | 6 楼
cavikegu

多谢发贴的人[0]

thank you for sharing
顶端 Posted: 2007-04-15 13:54 | 7 楼
solomon_2

多谢发贴的人[0]

多谢晒!~~~~~~~~
顶端 Posted: 2007-05-28 03:08 | 8 楼
miriam_yu

多谢发贴的人[2]

点解好似无尾甘噶?!!??
顶端 Posted: 2007-06-17 05:03 | 9 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 『 电子杂志 』