«1 2 » Pages: ( 2/2 total )
本页主题: 征集开区建议 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

toomyou
?♡.TOMMY
级别: 圣人

多谢发贴的人[291]

1、迅雷区 uBlPwb,V  
本人认为呢个区一开我哋蓝调一定旺场,而家迅雷都开始好普遍.其实资源都唔会难搵囖..! ? "I %K%  
2、情感区 Q4u.v,sE  
开呢个区可以方便好多人(例如我)讲多D自己情感上嘅问题.帮助解决问题!!呵..!多好!!我支持开呢个区!! {'IO  
3、汽车 Bv<gVt  
汽车,呢个区都系D好大众化嘅区黎嘅..我本身系做汽车买卖嘅!哈哈!~我对呢方面有好多见解.如果有需要搵我做斑竹..都可以啊!哈哈! ;iKLf~a a  
4、灵异、侦探 '7?Y+R@|L  
呢个区都系D好热门嘅区,香港有几个大论坛都有咖..我见到人气都好好..!呵.. ,:t,$A  
Z*k(Q5&U  
以上纯属本人见解..请刘sir见谅..!
顶端 Posted: 2007-05-09 00:58 | 30 楼
兔子婆婆
级别: 新人

多谢发贴的人[2]

如果真系系上网问功课版区回答到问题,对他人有帮助噶话,有d奖励会好d咯,一5系人气会好小,同埋最好分开问题类别。
顶端 Posted: 2007-05-10 00:23 | 31 楼
刘纹虎
冬眠中,勿扰!
级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

Quote:
引用第31楼兔子婆婆2007-05-10 00:23发表的: _.JQ h   
如果真系系上网问功课版区回答到问题,对他人有帮助噶话,有d奖励会好d咯,一5系人气会好小,同埋最好分开问题类别。
e4z~   
奖励是肯定的,至于版规啊,问题类别啊等等,就要交由版主去搞
  本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2007-05-10 00:54 | 32 楼
«1 2 » Pages: ( 2/2 total )
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】