本页主题: 这样扣分,那样扣分,哪来的钱买电影 - 强力投诉 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

leejonh
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

这样扣分,那样扣分,哪来的钱买电影 - 强力投诉

甘扣分法,同5给我地DOWN 电影有咩分别,摆明就系斋要我地既点激率啦
`ycU-m==  
\~X&o% y  
有同感的DDDDDDDDDDD
顶端 Posted: 2007-04-17 23:29 | [楼 主]
刘纹虎
冬眠中,勿扰!
级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

Re:这样扣分,那样扣分,哪来的钱买电影

入屋叫人,入庙拜神。 KT}}=st%  
每个版都有每个版的版规,你不看而违反了版规遭到删贴、扣分,怪晤得人地。
  本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2007-04-17 23:32 | 1 楼
vincentco
拒做大猫扯线小丑
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[9151]

Quote:
引用第0楼leejonh17-04-2007 11:29 PM发表的: =|6IyL_N  
甘扣分法,同5给我地DOWN 电影有咩分别,摆明就系斋要我地既点激率啦
-y~JNDS1]  
FQ[::*-  
y|X[NSA  
*l|CrUa  
|_-FQ~Hf F  
请问你有无体谅及明白发贴人D心情??? 他们这么无私地同大家分享到头来换回来只系一点无意义的会复甚至是灌水!系你你会点?只是一个简单的会复你都做误到?你今日是否应该反省下?你又有无想过,假如吾系有你D这样不知悔改、大言不惭、错佐总敢黎投诉的人,版主根本就吾需要禁辛苦!
[ 此贴被vincentco在18-04-2007 10:51 AM重新编辑 ]
顶端 Posted: 2007-04-18 06:21 | 2 楼
leejonh

多谢发贴的人[0]

5回复,边得来甘多钱,没钱,边到有资本,没资本,边到可以DOWN 电影,没电影,边到稳到平日既所需,我并没要求过版主服我贴,我只希望得到同样待遇的人,给我1D支持,要DOWN 1出电影就需要甘辛苦,我地稳钱既人难道5辛苦
顶端 Posted: 2007-04-18 06:53 | 3 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

我哋係絕對支持會員對發帖人作出友善及有建設性嘅回覆~~ |eJ4"OPC  
而唔係一D惡性或冇意義嘅回帖~~~ $T Wt[  
因為你哋嘅回覆係會直接影響到發帖人嘅心情~~~ x?T/=C  
好多時~喺BT區~~都會見到"Thanks for sharing~"、"謝謝分享"~~等詞句~~ ]7Tjt A.\q  
雖然好行貨~~~但總好過睇到~"dddddd~"、"%%%%5555"~~~或一d無意義嘅回覆~!! *s<FEF  
你想搵錢好易~~請參照論壇有心人為新會員所提供嘅賺快錢方法啦~!
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-04-18 07:37 | 4 楼
ray1122

多谢发贴的人[39]

Quote:
引用第0楼leejonh2007-04-17 23:29发表的: CQ9B;i`  
q0,Diouq  
\E5%.KR  
7g[T#B'/x,  
HI*xk  
dUyit-  
:%~+&q S  
樓主你講嘢真是不知所謂!!自己亂q甘嚟!!被扣咗分. l 2y_Nz-;  
唔先檢討想清楚問題,仍然亂q甘嚟,今次更離譜出埋陰謀論,話人全心5给你dl,放得torr出來自然想多人下,你下截只不過複製咗又唔會無咗.更對各方面都利.試問既然你都上到嚟何解要唔比你dl啊!!!!!!!
[ 此贴被ray1122在2007-04-18 09:59重新编辑 ]
顶端 Posted: 2007-04-18 09:50 | 5 楼
vincentco
拒做大猫扯线小丑

Re:Re:这样扣分,那样扣分,哪来的钱买电影

Quote:
引用第3楼leejonh18-04-2007 06:53 AM发表的: EW7heIT$  
5回复,边得来甘多钱,没钱,边到有资本,没资本,边到可以DOWN 电影,没电影,边到稳到平日既所需,我并没要求过版主服我贴,我只希望得到同样待遇的人,给我1D支持,要DOWN 1出电影就需要甘辛苦,我地稳钱既人难道5辛苦
R] L|&{   
t`1E4$Bb\  
你要人支持你首先你要支持人,所谓将心比心!你知唔知版主的心意从来都系想办法加钱给人而唔系扣钱!你无钱难道其他人一进蓝调就有?你看一看你的蓝调帐号注册日期同埋我的蓝调帐号注册日期,边过早D?你想要快钱已经有好大的提示系你眼前,请问你有无留意过?
顶端 Posted: 2007-04-18 10:47 | 6 楼
donlee010909
团长
级别: 普通人

多谢发贴的人[119]

灌水有错,但系都唔使一下子扣成20蚊噶! "$#X[ .  
第一次可以扣少D噶,再犯就扣多D咯~~~~
顶端 Posted: 2007-04-18 14:34 | 7 楼
刘纹虎
冬眠中,勿扰!
级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

Re:Re:这样扣分,那样扣分,哪来的钱买电影

Quote:
引用第7楼donlee0109092007-04-18 14:34发表的: %6rMS}  
灌水有错,但系都唔使一下子扣成20蚊噶! ~u| k1  
第一次可以扣少D噶,再犯就扣多D咯~~~~
wi]ya\(*yl  
7 $AEh+f  
版主们一向以扣5-10分警告为主,但不排除某些版会不警告,如我管理的tv连续剧区中的连载贴里面回复而没有上传种子,就会直接删除扣分。 |L|)r)t  
M\\t)=q  
都系果句,看清楚各区规定,依足版规做野,凡事依照既定的游戏规则,无人会无啦啦扣你分和删你贴
  本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2007-04-18 15:04 | 8 楼
donlee010909
团长

多谢发贴的人[119]

Re:Re:Re:这样扣分,那样扣分,哪来的钱买电影

Quote:
引用第8楼刘纹虎2007-04-18 15:04发表的: {|)u).n|  
=fA* b  
R1.No_`PHq  
版主们一向以扣5-10分警告为主,但不排除某些版会不警告,如我管理的tv连续剧区中的连载贴里面回复而没有上传种子,就会直接删除扣分。 pbg[\UJyd  
t\YN\`X D  
都系果句,看清楚各区规定,依足版规做野,凡事依照既定的游戏规则,无人会无啦啦扣你分和删你贴
NR3]MGBKv  
5~10蚊?个范围到好大喔~~ (pY'v /a-  
“不排除某些版会不警告”?哇~~0甘噶? =apcMW(zn  
强烈要求蓝调版主处理灌水事件规范化! Vy*&po[   
顶端 Posted: 2007-04-18 19:26 | 9 楼
永恆之心
GNowenT

多谢发贴的人[2740]

电影区是BT区的先锋队,已经确立详细的版规,有条的赏罚制度,有需要的还会陆续加入。如果无人违反规则,绝对不会乱扣分![/SIZE]点击进入“在『粤语电影-BT下载区』玩的详细规则”
顶端 Posted: 2007-04-19 01:01 | 10 楼
vincentco
拒做大猫扯线小丑

Re:Re:Re:Re:这样扣分,那样扣分,哪来的钱买电影

Quote:
引用第9楼donlee01090918-04-2007 07:26 PM发表的: Ggy_ Ctu  
]Po9a4w#  
5~10蚊?个范围到好大喔~~ E",s ]  
“不排除某些版会不警告”?哇~~0甘噶? }h< \qvCcU  
强烈要求蓝调版主处理灌水事件规范化! 3/8o)9f.  
,Iq+v  
VKy:e.  
k$kq|  
再大的范围都有,不明白看我的上楼!
顶端 Posted: 2007-04-19 04:22 | 11 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:这样扣分,那样扣分,哪来的钱买电影

Quote:
引用第9楼donlee0109092007-04-18 08:26 AM发表的: yCkfAx8 ]  
.6SdSB ^M  
5~10蚊?个范围到好大喔~~ q a#Fa)g*  
“不排除某些版会不警告”?哇~~0甘噶?  bW<_K9"  
强烈要求蓝调版主处理灌水事件规范化! +Y(cs&V*  
k\|G%0Jw  
raY5 nc{  
每個版塊都有各自嘅版規~~係針對同因應唔同嘅情況去扣分嘅~!! `,H\j?  
但當然~~論壇亦有總規係為灌水扣分而定嘅~!! *#e%3N05_  
uS bOGhP  
之於係咪有d版主會唔警告就重罰~當然呢樣係冇可避免嘅~~ *MW)APw=  
因為每個人嘅處事方式都唔同~~~ 1g9Q vz3  
正如好多會員唔會亂灌水而部份會員又會惡意灌水一樣~!! UTKS<.q  
其實我哋藍調對於灌水問題已在不斷完善嘅佳段~!! qc~6F'?R  
所以唔想被扣分最好就係入版後先睇版規~!!!
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-04-19 06:36 | 12 楼
巴屎閉
至愛星爺

多谢发贴的人[535]

而家做乜无着个论坛巡警噶? 'VFxg,  
恢复翻对呢D问题咪有帮助罗~
顶端 Posted: 2007-04-19 13:40 | 13 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】

Total 0.024195(s) query 6, Time now is:05-18 13:31, Gzip enabled 粤ICP备06028238号