本页主题: (原创)阿婆都鹹濕??我朋友真人真事,文章用第一人稱 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

yucci
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6068]

(原创)阿婆都鹹濕??我朋友真人真事,文章用第一人稱

阿婆都鹹濕??我朋友真人真事,文章用第一人稱 @JMiO^  
vXs"Dst  
1}x%%RD_  
我个F开左间模型店, HJ"GnZp<  
距叫阿明~~~ zX[ U~.  
同我好多年老友了, ';CNGv -  
周不时晚黑稳我出去饮野~~~ HPl<%%TI  
系距模型店开张果日, js(pC@<q5  
好多F都去距度玩~~~ .('SW\u-  
果晚我记得吾系好早既, d{?LD?,)  
玩到大概9点未到, D*jM1w_`  
我就同距去附近D士多度买啤酒~~~ t.<i:#rj>l  
去士多会经过一间公厕, 4?kcv59  
阿明就话想去小个便, ( .:e,l{U%  
正当离公厕仲有20米既时候, >MZ/|`[M  
我地都一齐见到一个阿婆走入个公厕男厠度, {: /}NpA$  
阿明仲话:“哇,乜家下D阿婆都开始咸湿啦?” y29m/i:  
我吾急, kiEa<-]  
就叫距自己去搞掂, O- wzz  
我去买啤酒~~~ O.? JmE  
体住距行入去点知好快就跑左过来我度, 6nn *]|7  
话搞掂了, YK_ 7ip.a[  
我觉得好奇怪, 4#D,?eA7  
仲讲笑问距系米中尿毒, - ).C  
距求其笑左下就差开左个话题~~~ 6u jW Nf  
我果时不以为然~~~ OUnA; _  
到到番番去模型店, Rq-ZL{LR7  
距先话比我知, wYea\^co  
距行入厕所里面, }f ?y* H  
见到一个人都无, ).O)p9  
距仲专登每个格都望下, }e1ZbmW  
望完吓到乜甘跑左出来, ?ub35NLa  
个公厕根本就无人入过去, ^iA9%zp  
但系我地都好明显见到有个阿婆行左入去~~~ 4g/dP^  
好彩我无去, ctQ/wrkU  
我觉得距都应该吓到赖左尿~~~ CpN>p.kM  
个公厕免费既~~~ P}iE+Z 3  
讲埋比你知边个了, `[A];]  
就系宝岗球场隔离果个~~~ 4+n\k  
有兴趣去体下咯.....
[ 此贴被yucci在2007-05-09 07:18重新编辑 ]
顶端 Posted: 2007-05-09 00:38 | [楼 主]
q5201314
缘来是你
级别: 普通人

多谢发贴的人[330]

粉粉都讲鬼?
爱~总系超过我想象
顶端 Posted: 2007-05-09 01:27 | 1 楼
細蚊@zi
工作先学会做人
级别: 普通人

多谢发贴的人[118]

粤语鬼古。。我喜欢~
╰*鬼の甘o疯-sHoW﹌
顶端 Posted: 2007-05-09 03:49 | 2 楼
bigbig9731
Big輱
级别: 新人

多谢发贴的人[19]

甘以后都唔入公厕`````就随地ALL算啦
顶端 Posted: 2007-05-09 08:31 | 3 楼
Mc.大醜醜
寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

呢篇野好似见过了..

.....................
顶端 Posted: 2007-05-09 08:35 | 4 楼
yucci

多谢发贴的人[6068]

Quote:
引用第4楼MC.醜仔2007-05-09 08:35发表的: q**G(}K  
呢篇野好似见过了..
AN SFdc  
龙龙讲架~~
顶端 Posted: 2007-05-09 08:36 | 5 楼
伊健十三
级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

一般我都5去公厕既。。。。
顶端 Posted: 2007-05-09 12:00 | 6 楼
hxw520
级别: *

多谢发贴的人[]

有无甘邪啊?
顶端 Posted: 2007-05-09 13:09 | Unknown 7 楼
zp1185
我爱笑笑爱老公!
级别: 新人

多谢发贴的人[35]

你们那的公厕都这么恐怖吗?
顶端 Posted: 2007-05-09 19:06 | 8 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 侦灵地带