本页主题: (原创)学校的经历(朋友真事) 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

yucci
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6068]

(原创)学校的经历(朋友真事)

我以前学校系番禹既~~~而且系沙湾~~~即系番禹理工啊~~~过度系系几座山中间既 Jk-WD"J6  
果时我系学生会做到几大下~~~ $*G3'G2'iS  
有一次搞活动,就想话搞个试胆比赛~~~想去征求老师意见~~~ 3e;|KU   
因为我地个辅导员都比较贪玩,就应承左我地, zl6]N3+4  
但系距讲左好多次,叫我地千其吾可以去东区教学楼果边既山度玩~~~ $.pCoS]i  
而且果度已经封左5年了,绝对吾可以去~~~ wkGr}  
我地就问个辅导员点解,距话吾知道,要问D老D既老师先知~~~ |f @A-d X  
后来我趁上画画课落课就走去问个老师,因为距够老~~~ 2w3LK2`ZL  
距就同我地讲左点解个山会封左~~~ b9vud r  
系5年前,有个女仔比人捉左上果座山奸杀左,其实开头只系失踪,根本就无人知道个女仔去左边 oA[`| ji  
后来喺我地系有个学生,好突然甘系自己个宿舍自杀, dp^PiyL  
且自杀得好恐怖,系先切左自己条野, \ t1#5  
然后再割脉,两度一齐放血而死~~~ 'DVn /3?X  
距有封遗书,话自己点样杀左个女仔,将距埋左系个山边度,讲得好清楚~~~ K=o {  
但系警察上到个男仔讲既山上果个地方, __xmn{{L6P  
虽然见到有挖过泥,松过土既痕迹, -k7b# +T  
但系挖左成差吾多两米深都吾见个女仔条尸体~~~ $(;Ts)P  
后来点解封呢,因为有三个学生扮侦探,话要上去稳个女仔~~~ |Vqm1.1/Zv  
点知又失踪左,三日都吾见人~~~ w-ald?`  
结果又报警了,呢三个学生D室友就讲左距地去边, )K@D4sl  
但系警察稳晒成个山都稳吾到~~~ @,e o*  
到到而家,个女仔条尸,仲有三个学生,一直都无消息~~~ {Kr}RR*{X  
甘后来学校就将座山封左,校规都加左条话吾比立乱上山~~~ Z2m^yRQ(  
我去查过校规确实有写,不过无写咩原因~~~
[ 此贴被yucci在2007-05-09 08:34重新编辑 ]
顶端 Posted: 2007-05-09 02:30 | [楼 主]
Mr.Jerry
J&W
级别: 普通人

多谢发贴的人[575]

怕怕呢
顶端 Posted: 2007-05-09 08:18 | 1 楼
bigbig9731
Big輱
级别: 新人

多谢发贴的人[19]

可能距地晚晚系度BBQ
顶端 Posted: 2007-05-09 08:22 | 2 楼
hxw520
级别: *

多谢发贴的人[]

不会吧!有无甘离奇啊?
顶端 Posted: 2007-05-09 12:10 | Unknown 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 侦灵地带