本页主题: 国语、外语动漫-BT下载版规 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

戰神1號
文仔
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6327]

国语、外语动漫-BT下载版规

为何每日限转5贴? \RQ='/H*  
为何我发布连载贴无分加?

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
顶端 Posted: 2007-05-09 12:36 | [楼 主]
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

唔好意思~幾日上唔到~好多嘢都要待網絡回覆正常運作先做到嘢~! L:k@BCQM  
或交由其他版主代勞~ 限制轉帖應該係想保證翻帖嘅質量同質素~ ^-c si   
至於你嘅連載帖未及時得到加分~~係我失識~~唔好意思~~會盡快處理~!!
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-09 16:01 | 1 楼
累斗累
酒精能清醒
级别: 圣人

多谢发贴的人[1762]

限制5帖对我来说无问题
我发现饮佐酒会比没饮酒清醒
顶端 Posted: 2007-05-09 18:47 | 2 楼
永恆之心
GNowenT
级别: 新人

多谢发贴的人[2740]

限制转贴,纯粹跟大队、顺应潮流!还有就是给多点机会其他人发一发贴,大家发贴、分享资源,而且还可以用“群众的眼光”提高及保证动漫&影片的质量,何偿不好?! ^c [CyZ:a  
外语动漫区“发布连载贴”或者“跟贴连载”都有分加!每增加一个种子就奖励20蚊!!欢迎大家连载啊!!![/SIZE]
[ 此贴被永恆之心在2007-05-09 23:12重新编辑 ]
顶端 Posted: 2007-05-09 22:57 | 3 楼
戰神1號
文仔
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6327]

Quote:
引用第1楼幸福瞬間2007-05-09 16:01发表的: 5)SZd)  
唔好意思~幾日上唔到~好多嘢都要待網絡回覆正常咦飨茸龅絿S~! U~zN*2-  
或交由其他版主代勞~ 限制轉帖應該係想保證翻帖嘅質量同質素~ )1tnZ= &  
至於你嘅連載帖未及時得到加分~~係我失識~~唔好意思~~會盡快處理~!!
#*;fQ&p  
限制发贴如何提高质量吖?限制你训教既时间会吾会提高左你睡眠既质量吖?

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
顶端 Posted: 2007-05-11 13:43 | 4 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

我所指限制轉帖可能係想提高及帖嘅質量嘅意思係~~ %RD7=Z-z  
當實施限制轉帖後~~好自然~~好質量嘅帖就會被轉帖人優先轉貼啦~~ H|Fqc=qp  
呢個都係我個人嘅見解啫~~冇其他意思~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-11 13:55 | 5 楼
颠佬
级别: *

多谢发贴的人[]

梗系要限制发帖啦~~~如果网友打开一个版区噶时候见到得多张帖都系一个人发噶话就话联想呢个区系米好少人气~你发多帖悟系悟好~只不过你也都要给D空间或者位置其他人发~ [email protected] [  
一打开个区得你发帖~系我都悟入啦~
顶端 Posted: 2007-05-11 21:10 | 广东省广州市电信(白云区) 6 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】

Total 0.014218(s) query 6, Time now is:05-18 13:35, Gzip enabled 粤ICP备06028238号