本页主题: 【原創】对5住啊! - 对5住啊! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

级别: 普通人

多谢发贴的人[97]

【原創】对5住啊! - 对5住啊!

文字文字 HRHrSf7  
  今日距同我讲左好多句:“对5住” }+DDJ6Jzs  
  因为距话距比5到幸福我,让我受苦了,让我甘辛苦,话无照顾好我,其实我听左之后好5开心,毕竟呢点是事实,但系呢点只系以后将来的事,与我地依家系好有关联,但系听呢句野让我好有罪恶感,因为系我的存在先会让距变的甘辛苦,距为左让我过的好,距自己系度好努力甘做好每一件事,虽然我都系度努力紧~~但系好似觉得讲对5住的应该系我而5系距先至岩~~ ;+%Z@b%  
  唉、、搞到我依家都好似好5知点甘样~~系米我依然未大个女?未识林野?我觉得5系咯~~唉、、老公你无再同我讲对5住~~我会好大压力~~我会好内疚的~~你再甘样讲落去~~我林我好快就会顶顺就走左~~~ @1.9PR$x  
  老公~~无比甘大压力自己~~相信自己~~相信我~~你一定得的~~我信你的~~所以你可以放心~~只要你知道永远有一个人系你身后支持你就得了~~个个就系我~~
[ 此贴被bennypower在2007-05-11 22:43重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: bennypower | 理由: girl我已經由措施出臺,文章一定著名原創或轉帖,先獎勵對我工作支持
  • 顶端 Posted: 2007-05-11 19:43 | [楼 主]
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

Re:【原創】对5住啊!

彼此講清楚可能就少點誤會!愛情來得不易,維繫更加重要。多點溝通少點誤會
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2007-05-11 22:47 | 1 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

沟通好了...才能长久..

.....................
    顶端 Posted: 2007-05-12 00:04 | 2 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

错咗唔好一味讲对唔住,或者谂下点样解决会仲好
    顶端 Posted: 2007-05-12 00:13 | 3 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

其实最紧要系沟通啊!
    顶端 Posted: 2007-05-12 00:18 | 4 楼
    hxw520
    级别: *

多谢发贴的人[]

所以你要支持距啊
    顶端 Posted: 2007-05-12 01:29 | Unknown 5 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

从拍拖到结婚,係唔容易,大家讲清楚,灘開係最好。珍惜两個人係一齐。
    顶端 Posted: 2007-05-12 10:40 | 6 楼
    lhy92725
    级别: 新人

多谢发贴的人[77]

爱情要维持得长久首先要尊重,然后就系沟通,跟住就坦诚咯
    顶端 Posted: 2007-05-13 22:51 | 7 楼
    方丈
    Alex
    级别: 圣人

多谢发贴的人[187]

希望你地可以幸福啦
    Tī? ɡ LOVE ME__非你莫属
    顶端 Posted: 2007-05-14 18:15 | 8 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式