本页主题: 第一屆感情路上原創故事徵文活動帖公佈結果 - 冠軍1名;亞軍2名;季軍2名 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

第一屆感情路上原創故事徵文活動帖公佈結果 - 冠軍1名;亞軍2名;季軍2名

本次活動首屆雖然得8位參賽者,但我都好多謝參賽者鼎力支持,希望往後第二屆徵文活動可以多D人來參加。期待各位原創者故事。為左下次徵文活動做好鋪路上唔到榜朋友都有鼓勵獎勵28蚊作為鼓勵,期待下次你們再次參與活動。 K9OYri^TQ  
?84 s4BpV1  
現公佈結果,此活動有朋友採用匿名系統所以好難有投標,所以小弟不才自己評閲所有參加者故事評出冠亞季軍名單。(如有不滿可以直接論壇PM同我商量進行協調) @ ]/AjjLt  
n(L\||#+  
冠軍1名(188+38=226蚊) 4Qo]n re!  
DM}YJ  
亞軍2名(88+38=126蚊) 72oF,42y  
Up, vD)tG  
季軍2名(68+38=106蚊) IaT$ 6\>  
OnK~3j  
鼓勵獎(28+38=66蚊)
S6AU[ASY.  
%7gkNa  
對於各位睇愛情觀點都各有不同,我自己本身唔夠膽去嘗試異地戀愛,我怕,我怕背叛也怕俾人欺騙,所以寧願分手也唔想維繫異地戀愛;或者咁睇法,戀愛無論對男士或者女士都一樣愛得徹底,愛得麻木,當失去左,自己内心世界當然承受唔起,人人都希望自己付出努力應該得到回報,雖然曾經有人對我講,戀愛付出就唔應該希望得到回報,呢句簡直係廢話,自欺欺人講法,人人都想有付出就有同等回報;如果大家可以成爲朋友卻因爲某D事物令大家無法成爲情侶,其實可能彼此之間係有緣無份。我自己睇法既然失去左自己係唔開心,但地球依然繼續運轉唔會因爲失戀的人而停止自轉,既然如此點解仲要自己折磨自己傷害自己?NEXT個或許就係自己真愛。絕對唔係客套説話,人一生就要不斷經過熱戀與失戀經歷,尋找真正屬於自己真命天子或真命公主。
e(I =^#u6  
[email protected]@9N  
獎勵我會直接在參賽者故事直接奉上,再次感謝各位對我支持與厚愛。歡迎下次再來乘坐,...唔係...係再次參與活動。 '*?WU_L(g  
F$hY KT2|  
[ 此贴被bennypower在2007-05-13 21:51重新编辑 ]
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2007-05-13 21:35 | [楼 主]
一串紅
闲人
级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

Re:第一屆感情路上原創故事徵文活動帖公佈結果

来 来争奖!!!

顶端 Posted: 2007-05-14 01:22 | 1 楼
karrie228
飛天少女猪事丁
级别: 普通人

多谢发贴的人[409]

多谢版主噶错爱..我无喃过我果篇野写到甘平淡都罗到冠军~多谢晒.. bP,_H  
我一定会继续支持你搞嘅活动噶.. tug\X  
PS...其实我本身对异地恋都无信心.不过时间过得耐咗,就会慢慢习惯~最重要一定系要做到个信字..只要互相信任~无野系5得噶~~ F"M$ "rC]  
寧願笑著流淚゛也不哭著說後悔
顶端 Posted: 2007-05-14 11:48 | 2 楼
jerry

多谢发贴的人[1600]

K仔你真系写得好好,睇得我好感动
冷眼旁观,静心思考
顶端 Posted: 2007-05-14 12:21 | 3 楼
獨1無er
咿咿●.o俄o俄
级别: 仙人

多谢发贴的人[1264]

你只死佬,居然快過我. [n_H9$   
恭喜賀喜K仔,估唔到佢会写得禁好. 7BX%z$_)A  
你讲果个唔了解你嘅朋友不会是我吧?我会好伤心咖~~ *0^t;A+  
DON'T GIVE UP!~~
>_________<  
顶端 Posted: 2007-05-14 12:24 | 4 楼
melonli
没西的瓜
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

K仔,我憎你,你抢做我D奖金!
顶端 Posted: 2007-05-14 12:30 | 5 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

其實異地戀係最緊要嘅就係一個"信"字~~Karrie同男友可以keep到咁耐真係好難得~~ IEzZ$9,A5  
我就差D啦~哈~~經歷過3次異地戀失敗嘅個案~~~不過如果再有緣份嘅安排~ )^!-Aj\x  
都會接受~~因為依然深信"愛"嘅力量~~ )_EobE\  
一對分隔兩地的戀人...除了要互相信任對方外...最重要的還是要彼此不受距離的影響去給予對方支持與鼓勵...
[ 此贴被幸福瞬間在2007-05-14 03:29 AM重新编辑 ]
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-05-14 14:18 | 6 楼
bennypower
齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

我从来都吾咁去相信異地戀!so你可以維持真係...
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2007-05-14 16:46 | 7 楼
karrie228
飛天少女猪事丁

多谢发贴的人[409]

Re:Re:第一屆感情路上原創故事徵文活動帖公佈結果

Quote:
引用第4楼little伊2007-05-14 12:24发表的: uR "]w7=  
你只死佬,居然快過我. & 8&WY1cU  
恭喜賀喜K仔,估唔到佢会写得禁好. !9)*.9[8  
你讲果个唔了解你嘅朋友不会是我吧?我会好伤心咖~~ A)7'\JK7b  
DON'T GIVE UP!~~
EoY#D'[  
db%`- UST  
>8NQ8i=]V1  
亲爱的..点话系话ING你呢?~
寧願笑著流淚゛也不哭著說後悔
顶端 Posted: 2007-05-14 22:36 | 8 楼
长腿叔叔
风一样的男子
级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

点解无写边个第一的?冠军系K仔呀??哈哈~恭喜晒喔,甘其他呢?
顶端 Posted: 2007-05-15 00:20 | 9 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式