« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: To GDBT~Happy Birthday~^^ - 各位將就下~>.< 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

To GDBT~Happy Birthday~^^ - 各位將就下~>.<

描述:2月Martinique之旅~從未暴光相~
图片:
图片:
之前錄咗Janice嘅大哥~ kudXwj  
但係因為早排一度失聲~依家都未好翻曬~結果出嚟嘅效果強差人意~ |XJ|vQGU  
但~619~之期已到~~身為版主唔可以唔支持~~ 2XrYm"6w  
所以尋日錄咗千嬅嘅烈女~~ m0N{%Mf-  
真係唱得好差~~各位將就將就~~不過有意見一樣可以留底嘅~
a"8H(HAlNn  
>NZJ-:t  
烈女 <--- 直接下載 nTHCb>,vM  
ZOy^TR  
烈女 <--- 海外直接下載 G|j8iV O  
%$F_oO7"  
P.S.虎虎~今次就收住貨先啦~~ Bp/25jy  
KMXd  
~~Happy Birthday~~
mW1T4rR'  
g2 tM!IRQ  
.q'{ 3  
烈女 原唱歌手:楊千嬅 wRJ`RKJ-T  
作曲:雷頌德 填詞:林夕 編曲:雷頌德 Wql,*|  
:Fi$-g  
很想裝作我沒有靈魂 但你讚我性感 WQv`%%G2>  
很想偷呃拐騙的勾引 完了事便懷孕 f\~A72-  
然後便跟你 跟你到家裡去掃地 Y{<SD-ibZ$  
讓情敵跟我講恭喜 放棄事與非 Nuaq{cl  
與魔鬼在一起 f`-UC_(;  
c\VD8 :  
*烈女不怕死 但憑傲氣 絕沒有必要呵你似歌姬  k<  
 知你好過了便要分離 沒有骨氣只會變奸妃 2Zr,@LC  
 烈女不怕死 又何懼你 不會失去血性和品味 oG=4&SQ  
 知你一向以我去攝期 Is>~P*2Y=  
 迎合你便令名譽掃地 呸呸* R_Uy.0=4  
$ spk.j  
本應想我變做你類型 讓你與我有景 yUvn h  
只可惜得到你的尊敬 全因肯當佈景 .Ix[&+LsY  
無謂被選美 逼你待我好我寧願傷悲 gaR~K  
若然排在榜中最多三四 我縱像儲妃 G=&nwSL  
違背了我天地 }r|$\ms  
^=y%s  
REPEAT**
[ 此贴被幸福瞬間在2007-09-19 02:20 PM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 405861846 | 理由: 优秀文章
  • 银纸:10 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 无左条大毛巾就差吾多!
  • 银纸:5 | 操作人: 猪猪TouIs | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由: 好好喎…
  • 银纸:5 | 操作人: jjj9000 | 理由: 好野来的!看下拉!!!
  • 银纸:5 | 操作人: 114727097 | 理由: 原创内容
  • 银纸:5 | 操作人: 114727097 | 理由: 原创内容
  • 银纸:88 | 操作人: wbjwww | 理由: 活动奖励
  • 银纸:5 | 操作人: little伊 | 理由: 优秀文章, THX U,ANNIE,我下啦~~
  • 银纸:5 | 操作人: 猪猪TouIs | 理由: 5讲野
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-06-18 10:48 | [楼 主]
    yucci
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6068]

Re:To GDBT~Happy Birthday~^^

大哥、烈女我中意啊~ J Ah!#S(  
    支持下先
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:51 | 1 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

我都想稳返个烈女
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:53 | 2 楼
    浑沌之风
    BG KING
    级别: 普通人

多谢发贴的人[369]

坐低听下先~~~ 2PSExK57  
    3pWav 1"  
    大家姐好野吖~~~
    boardgameking.blog.163.com
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:54 | 3 楼
    伊健十三
    级别: 仙人

多谢发贴的人[2052]

Re:Re:To GDBT~Happy Birthday~^^

Quote:
    引用第3楼浑沌之风2007-06-18 10:54发表的: &{8:XJe*,%  
    坐低听下先~~~ Fc`IRPW<  
    ~>>_`;B  
    大家姐好野吖~~~
    *]yrN`  
    大家姐~社团啊............
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:56 | 4 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

Re:Re:To GDBT~Happy Birthday~^^

Quote:
    引用第2楼长腿叔叔2007-06-18 10:53发表的:  F;#$Q  
    我都想稳返个烈女
    "G>d8GbIh  
    烈女就稳5到啦~烈酒就大把~
    顶端 Posted: 2007-06-18 10:57 | 5 楼
    jerry

多谢发贴的人[1600]

个耳机坏左,拆左室友个终于听到 \12G,tBH  
    ANNIE开头独白把声好SWEET吖
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2007-06-18 11:01 | 6 楼
    獨1無er
    咿咿●.o俄o俄

多谢发贴的人[1264]

俾完分,觉觉啦,今日一日都冇开电脑,哈哈.
    >_________<  
    顶端 Posted: 2007-06-18 11:02 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

幫主嘅.梗支持啦.

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-06-18 11:02 | 8 楼
    ilikefanshu
    大番薯
    级别: 强人

多谢发贴的人[277]

排排坐,聽歌歌,
    顶端 Posted: 2007-06-18 11:03 | 9 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

如果兄妹相称太多~~哈哈~~ 一阵补THX
    顶端 Posted: 2007-06-18 11:09 | 10 楼
    浑沌之风
    BG KING

多谢发贴的人[369]

Re:Re:Re:To GDBT~Happy Birthday~^^

Quote:
    引用第4楼猪猪TouIs2007-06-18 10:56发表的: H +I,c1sF  
    *A!M0TK?i,  
    大家姐~社团啊............
    XGR63hXND  
    V C VqU Cc  
    g zi=+oJ|4  
    吓?乜唔系噶咩~~~~
    顶端 Posted: 2007-06-18 11:11 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼jerry232007-06-18 12:01 AM发表的: jo"+_)]  
    个耳机坏左,拆左室友个终于听到 z|AknEE,  
    ANNIE开头独白把声好SWEET吖
    7ojh=imY  
    (421$w,B%  
    多謝Jerry~~其實我本身把聲冇咁Sweet嘅~~ YdvXp/P:|  
    失完聲之後就變咗咁啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-18 11:12 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼浑沌之风2007-06-17 11:54 PM发表的: *URY8 a`bO  
    坐低听下先~~~ @:hWahMy  
    `m AYK)N  
    大家姐好野吖~~~
    ]lJ#|zd8o  
    ArX*3  
    唔好咁叫我呀~~~叫翻Annie得啦~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-18 11:15 | 13 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

多谢发贴的人[6316]

Re:Re:Re:To GDBT~Happy Birthday~^^

Quote:
    引用第12楼幸福瞬間2007-06-18 11:12发表的: aM[fag$c  
    R'K /\   
    F r2 +p  
    多謝Jerry~~其實我本身把聲冇咁Sweet嘅~~ Rx%kAt2X  
    失完聲之後就變咗咁啦~~
    &#q%#M:  
    咁失多几次声都唔区啵,帮主!!
    2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2007-06-18 11:22 | 14 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

乜整隻咁嘅歌呀,可能儍女啱D喎. p-g@c wOu  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-06-18 11:22 | 15 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第15楼肥牛肉2007-06-18 12:22 AM发表的: ]Otl(\v(h  
    乜整隻咁嘅歌呀,可能儍女啱D喎. :TWHmxch  
    !lB,2_  
    wA)R7%&  
    傻女翻嚟再唱啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-06-18 11:30 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

岩岩听完.真係好听呀.尤其独白一段.好有感情.同好親切。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-06-18 11:31 | 17 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:To GDBT~Happy Birthday~^^

Quote:
    引用第14楼西瓜刨2007-06-18 12:22 AM发表的: XJ NKM~  
    a+BA~|u^  
    咁失多几次声都唔区啵,帮主!!
    Em.?  
    `RzM)ILl  
    唔好啦啩~~~失聲好辛苦架~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:

顶端 Posted: 2007-06-18 11:33 | 18 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

顶完帖再去听`~`
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-06-18 11:35 | 19 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼花無缺和尚2007-06-18 12:31 AM发表的: u!S{[7 FY  
    岩岩听完.真係好听呀.尤其独白一段.好有感情.同好親切。
    5VcYdu3  
    #,;k>2j0  
    多謝曬~~其實我都覺段獨白唔錯~~

顶端 Posted: 2007-06-18 11:36 | 20 楼
    浑沌之风
    BG KING

多谢发贴的人[369]

好似完全没把声唔掂嘎迹象喔~~~~正吖~~
    顶端 Posted: 2007-06-18 11:39 | 21 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

好得吖~``尤其```独白果断`~~``LZ```你失声失得岩吖~~``
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-06-18 11:41 | 22 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

响公司听唔到啊 Fqv5WoYVf  
    ^b~5zhY&  
    今晚听过
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-06-18 11:51 | 23 楼
    巴屎閉
    至愛星爺

多谢发贴的人[535]

把声都几唔错喎。。。
    顶端 Posted: 2007-06-18 12:11 | 24 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第24楼巴屎閉2007-06-18 01:11 AM发表的: $NH Wg(/R@  
    把声都几唔错喎。。。
    k Dt)S$N4n  
    dk/*%a +  
    多謝曬~~咁你就係咁2都俾個thanks啦~~

顶端 Posted: 2007-06-18 12:27 | 25 楼
    kenciwen
    ↓最愛我的YA
    级别: 圣人

多谢发贴的人[579]

今晚返屋企先慢慢訢賞~~~ GN c|)$  
    _ZBR<{  
    藍調生日快樂啊~~~雖然早咗一日~~不過講住先啦!!!
    明知無可能嘅嘢都仲去堅持,真系傻!
    顶端 Posted: 2007-06-18 12:35 | 26 楼
    pchllhp

多谢发贴的人[132]

一唱一和...一个郑中基,一个千华...
    风带走一切,心飘到遥远的它方!
    顶端 Posted: 2007-06-18 19:32 | 27 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

我都仲味听,download紧。
    顶端 Posted: 2007-06-18 20:07 | 28 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

唔down,我要annie直接传俾我~~或者发嚟我mail度~~咔咔~~ | V,jd  
    支持吓annie先~~
    鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2007-06-18 20:55 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部