查看完整版本: [-- 奇怪的女人 --]

蓝调粤语 -> 恋爱方程式 -> 奇怪的女人 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

12319 2012-10-06 17:02
向距表白失败左,距话唔岩,无感觉,无可能一齐,将我电话黑名单左,QQ屏蔽左,点解仲要用小号入我空间。。。。点解??

12319 2012-10-06 18:43
有人可以解答下无???

caniow 2012-10-06 20:34
唔觉得入下姐,人家讲得甘清楚咯

02127309 2012-10-07 02:54
多疑喇,话唔定个小号系佢D追随者,而唔系佢。

12319 2012-10-07 10:44
个小号肯定系距噶,我见过,距唔睬我之后系距微博发左几条关于感情噶微博

傻飛 2012-10-07 11:00
可能系因为你钟意佢,就特别在意佢嘅行为,所以无论条囡做乜嘢你都觉得有特别意义~~ f=ac I|w  
其实可能人哋只系无聊八卦下遮~~ )N(9pnyZH  
条囡都讲得咁清楚,仲要做到拉黑咁绝,你就无谓谂咁多啦,做人潇洒啲好~~

12319 2012-10-07 11:42
好睬而家淡忘拉

bicoco 2012-10-09 20:35
楼主多疑了。鉴定完毕

12319 2012-10-16 11:10
唔系多疑,其实仲有其他细节,不过唔讲拉

芝麻糊 2013-01-28 15:53
Quote:
引用第8楼12319于2012-10-16 11:10发表的  : lv4(4 $T  
唔系多疑,其实仲有其他细节,不过唔讲拉
L=,OZ9aA  
可能距想知道你对距仲有冇野瓜

lhl8812 2013-02-27 17:39
甘你未【www.canton8.com不良信息过滤】七距咯~

查看完整版本: [-- 奇怪的女人 --] [-- top --]