查看完整版本: [-- 再偷  腾讯    运势符 --]

蓝调粤语 -> 我个性我空间[OicQ] -> 再偷  腾讯    运势符 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

camsen1314 2007-01-18 22:40
xxxx

saint文少 2007-01-18 23:19
腾讯的附加功能都是骗钱的

camsen1314 2007-01-19 19:34
道个歉...... :\ mRtVH   
我呢个帖好似同版主既一个帖有D重复既嫌疑 mW~P!7]  
再加上我呢个帖比版主发迟左成个钟....... a& C.=  
如果版主觉得有必要就删左讵啦 kQIfYtT  
SORRY

花街17號 2007-01-19 23:02
Quote:
引用第2楼camsen13142007-01-19 19:34发表的: ab@=cL~^  
道个歉...... ;SKcbws  
我呢个帖好似同版主既一个帖有D重复既嫌疑 0cFn{q'u  
再加上我呢个帖比版主发迟左成个钟....... \Tyf*:_F>  
如果版主觉得有必要就删左讵啦 &wjB{%  
SORRY
O#:&*Mv  
无事噶~你噶有新旧版之分~~所以吾算系重复~~继续努力发多D好贴~

戰神1號 2007-01-20 19:28
无错啦,支持楼主!

jackylong 2007-01-28 00:38
都无用的,看不了详情的~!要来都未用

saint文少 2007-01-28 02:25
多谢楼主帮我地省钱

spica 2007-02-11 11:11
搞掂, 畀個Thanks你!

spica 2007-02-11 11:12
搞掂, 畀個Thanks你!

查看完整版本: [-- 再偷  腾讯    运势符 --] [-- top --]