查看完整版本: [-- 教你如何删除Qzone!! - 今日发现!! --]

蓝调粤语 -> 我个性我空间[OicQ] -> 教你如何删除Qzone!! - 今日发现!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

熊o(∩_∩)o猫 2007-03-28 12:43
请打开以下网址http://imgcache.qq.com/qzone/web/load_login_2.htm,请大家放心,一级域名系以qq.com结尾噶网页都系属于腾信公司噶,所以我可以响大家保证绝非钓鱼网站。 wl1m*`$  
进入后登陆就可以选择删除Qzone,并将于7日后删除所有qzone数据。 J# kl 7  
我已经上去删左自己噶空间啦! 1h7+@#<:a  
有乜用? x|KWyfOS  
1,对于5想理个空间又怕朋友话点解你个空间乜都无噶人。 |*mL1#bB  
2,对于5满意空间服务,想去开其他blog噶人。 Y $-3v.  
3,对于想重新开qzone噶人。 AddeaB5<  
4,对于5小心开左个qzone觉得好鬼烦,5想响QQ度见到果只图标噶人。(就好似我甘 5yVkb*8HS  
等等,都可以通过呢个方法取消Qzone业务。 ~3RC>8*Qw  
tM j1~ R  
大家觉得有用5该比个小小噶thanks支持下

saint文少 2007-03-28 13:59
多谢熊猫兄

戰神1號 2007-03-28 15:31
既然开左就由得佢吧!

語無倫次 2007-03-28 15:58
我唔使删~~任距自生自灭

yucci 2007-03-29 18:20
五想比人睇,关左去就得,删左去五舍得

wchdon 2007-03-30 00:15
8错呢~~支持~~

zhangchubin 2007-03-31 21:48
甘都比你发现!犀利!我依家先知!

临疯 2007-03-31 22:00
不过还是继续用吧,反正都开通了

Mc.大醜醜 2007-04-03 08:17
我就系为咗个图标而开通嘅~~~

liuseaz 2007-04-03 14:46
用做qzone一个星期啦~发觉腾讯真系好发钱寒~

Mc.大醜醜 2007-04-03 18:06
系甘噶喇~~~咩都要钱~~~

jacky6046 2007-04-03 18:23
多谢熊猫兄

zoe 2007-04-10 19:33
我都好少理~~

son.ix 2007-06-28 13:41
我都由得距自生自灭..

我只是个平凡人 2007-07-19 00:55
5知有无得删埋QQ音速各个呢 C!/8e (!N  
\")YKN=W  
wkZ2Y-#='  
距无拉拉帮我开佐嘎

huihuikaka 2007-07-26 11:12
好似唔得WO

儍偉 2007-07-26 20:31
N年前就知有得刪啦...

likaixin20 2007-08-27 23:45
算吧啦……得闲我就写,感就5使删啦

pasu+ 2007-11-23 05:50
你今天才发现吖!我早知道了!!

永远等你的人 2009-01-26 20:18
应该仲未到要删噶地步

bi2004 2009-06-28 23:54
个个网址打唔开了,我就系想删除QQ空间好奈了,点删呀

zhuweihaozj 2009-07-27 18:55
既然开左就由得佢吧!

q241798 2009-08-30 12:17
任距自生自灭

查看完整版本: [-- 教你如何删除Qzone!! - 今日发现!! --] [-- top --]