查看完整版本: [-- 我想买车.............. --]

蓝调粤语 -> 车天车地 -> 我想买车.............. [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

togawin 2007-05-08 01:17
近期我想买部车...都吾嗯知买咩车好.想买飞度,不过好似无几好睇.买凯越,,人地话部车好散,,不好开. 跟住睇到部俊捷.都几好,,点知个朋友话,,外表好看,里面吾得...大家话我买边部好,,比D意见啦..........

yucci 2007-05-09 00:16
你遇左几钱先

刘纹虎 2007-05-09 00:25
Quote:
引用第1楼yucci2007-05-09 00:16发表的: wY2#xD  
你遇左几钱先
}MDuQP]  
睇距提到的车,应该都是9-12左右

yucci 2007-05-09 00:28
Quote:
引用第2楼刘纹虎2007-05-09 00:25发表的: '!64_OMj'  
=j 6amk-  
睇距提到的车,应该都是9-12左右
'g8~539{&  
你比钱我,帮你砌1部出来~~

肥牛肉 2007-05-09 01:21
賽拉圖啦.

汉哥 2007-05-09 01:22
今天还收到一条卖黑车的短信呢

細蚊@zi 2007-05-09 03:04
其实我觉得 飞度~ 几好睇啊~都好多人开~~

toomyou 2007-05-09 03:41
想買車,你可以穩我..我本身係做汽車買賣嘅!新車,二手我都有門路幫你.! L=Q- r[  
保證至平!~

toomyou 2007-05-09 03:46
呵..!如果係珠海,飛度,我撈到靚價.!!

king2001 2007-05-09 13:21
东风日产骊威~~~我都准备买呢部~~~唔会贵~~~技术可以~~~牌子可以~~~空间可以~~~油耗可以~~~而且系1.6~~~应该够用啦!!!

king2001 2007-05-09 13:24
如果你自己比较高大嘅~~~咁你就买伊兰特或者赛拉图~~~~

长歌 2007-05-09 13:27
一睇图片,仲以为你想买电单车添,想悭油买飞度,想实净买欧系,POLO,高尔夫,韩国车一无事处,美国车太大食

king2001 2007-05-09 13:28
飞度相对骊威可能贵D~~空间细D~~~~凯越油耗大~~~~俊捷唔知技术得唔得~~~~都系骊威好~~~

hxw520 2007-05-09 16:13
想买乜车啊

table1314 2007-05-09 20:41
你想9-12啊?买部飞度拉,唔错,喔D边有部飞度改装版,12万包牌,车头灯,尾灯,尾翼,座椅,车头盖,大包围,车铃,乜都改晒(除咗部机头入面),买部全黑或者全白,型死啊!!!

肥肥仔 2007-05-09 21:59
俊折同福克丝(两箱版)~~不过两箱版太有个性~五知岩五岩你~

金銮殿 2007-05-10 14:10
M5五知岩五岩

查看完整版本: [-- 我想买车.............. --] [-- top --]