«789 10 » Pages: ( 10/10 total )
本页主题: ***[情感&心情日记]记录,每天真诚的一刻*** - 情感版主每天都睇各位會員寫的點滴生活,多謝各位咁支持 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

薇薇
大猫猫老婆仔
级别: 普通人

多谢发贴的人[65]

Re:***[情感&心情日记]记录,每天真诚的一刻***

8月5 DGw*BN%`  
(]VY==t~  
坐监第2日…… }7K~-  
我表弟好呒义气啊!竟然逃了…… <u1`o`|-  
昨天,他终于说服了他老爸,不用去上雅思辅导课了,于是乎,他就急急忙忙退钱,然后就闪到他大表哥家不回来了。 ]l3Y=Cl  
今天,本还想他能陪我一下,谁知道,我中午打电话给他的时候,他居然跟我说,正拿东西,去坐车回去了…… $"}[\>e*{  
天啊……我想死啊……如此下去,真得找个人陪我都没了啊! g $^Yv4  
一个字:惨 Q~n%c7  
两个字:好惨 P)hGe3  
三个字:非常惨 >wFn|7\)s>  
四个字:十分之惨 *y` (^kyS  
…… DeeV;?:  
惨无人道啊……555555555 }AiF 7N0  
傍晚,8号风球登陆,天啊……你对我真好,怎么我哭你也哭!!!! D'^%Q_;u  
在跟老妈吵了一小架之后,终于得到放行,管他下大雨还是下“狗屎”马上包袱款款出门去! c+O:n:L  
死去了万国拍了版贴纸相,顺到打劫大猫猫的NDS过过瘾…… <xrya _R?  
哎……以后的日子,估计会有点惨了……
本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 日記文章
  • 顶端 Posted: 2008-08-07 11:48 | 270 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

2008.08.16 CHjm7  
    "5Z5x%3I  
        呢段时间都真系发生咗好多野,所幸既系已经全部尘埃落定,过咗去啦,唔使再烦。计下数,起码有大半个月系一种极度紧张既状态下度过,压力好大,冇咗好多头发,原本话去电发既,结果都系打消咗呢个念头,以免更加伤d头发。 ,% .)mf  
    JL<<EPC  
      公司好闷,d人好闷,我好闷,想搵个人同我去睇电影都唔得,真系激死我啦。岩岩约咗个女人,下星期去睇,不过唔知距老人家得闲冇,距今个月31成亲啦,姊妹就做硬架啦,不过我唔想着果条香槟色既礼服,距居然话:而家我结婚卜,你唔系甘求其,谂住牛仔裤啊? 真系知我心意既姐,就系谂住牛仔裤。 ^gY'^2bzxu  
    -q nOq[  
      好闷啊,再冇d野冲击下呢d甘既生活,我估计我会痴线架,想搵d刺激d既野玩下,不如去长隆玩机动游戏啦,唔系我就真系谂唔到仲有乜嘢系刺激架啦。
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 一切從ONS開始,貌似你的緣未到
  • 本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2008-08-16 09:46 | 271 楼
    cv--st
    笑笑
    级别: 普通人

多谢发贴的人[2]

2008年8月19   热 6['o^>\}f  
    失业2个月..纪录下..
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 点虫虫 | 理由: 你应该为你有新既开始而记录,祝你快d参完失业大军
  • 顶端 Posted: 2008-08-19 19:35 | 272 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

[hide=16] 2008.8.22.   晴天 R D?52\  
    A!}Ps"Z  
    eax"AmO  
    今日心情唔好,付出既努力都白費曬。 d'b9.ki\  
    (CJx Y(1K  
    無希望既時候,偏偏就得左。 ),^pi?  
    0Fsa&<{6?  
    覺得有希望既時候結果又令我失望。 o1-_BlZ  
    Dz8aJ6g  
    無可奈何! o,@ (]e~  
    <\P `<  
    只差兩步就成功,都要擋住我去路。 %7?Z|'\  
    0ZZ Wj%  
    係要俾D難關我踩先心滿意足。 iqN?'8  
    &)_ z!  
    我家裏已有一個負累,已經夠煩。 k^zU;  
     k)W&ZY  
    唔好再加壓力俾我,唔使再考我啦。 Ynp#3 r  
    dQO  5  
    對我好0的啦,唔該。[/hide]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 貌似人生就是如此,放著平常心去對待的可能才有意外收穫
  • 光榮家族
    顶端 Posted: 2008-08-23 13:40 | 273 楼
    «789 10 » Pages: ( 10/10 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式