« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: [其他][粤语][中文]劲多搞笑MP3铃声,绝对唔会令你失望!(九) - 【奸人坚】经典金句 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

鸣少
级别: 高人

多谢发贴的人[210]

[其他][粤语][中文]劲多搞笑MP3铃声,绝对唔会令你失望!(九) - 【奸人坚】经典金句

希望大家钟意!
[ 此贴被gxbbzm在2007-10-24 02:30重新编辑 ]
描述:你識做,我識做
附件: 你識做,我識做.mp3 (57 K) 下载次数:485
描述:我浪子美男計上計,打孖咁上,有邊個女人唔死喺我手上
附件: 我浪子美男計上計,打孖咁上,有邊個女人唔死喺我手上.mp3 (96 K) 下载次数:385
描述:我预咗俾雷噼,但系喺我俾雷噼之前,边个睇我唔顺眼,我就要佢陪葬。由今日开始我唔姓何,我姓奸,我系奸人坚
附件: 我预咗俾雷噼,但系喺我俾雷噼之前,边个睇我唔顺眼,我就要佢陪葬。由今日开始我唔姓何,我姓奸,我系奸人坚.mp3 (323 K) 下载次数:389
描述:一二三,五六七,我的仇人在那裡?我的仇人,一二三四,我的仇人在那裡
附件: 一二三,五六七,我的仇人在那裡?我的仇人,一二三四,我的仇人在那裡.mp3 (227 K) 下载次数:310
描述:有金童無玉女,玉女係我到,無玉女.....玉女我有份,好靓嘅玉女
附件: 有金童無玉女,玉女係我到,無玉女.....玉女我有份,好靓嘅玉女.mp3 (166 K) 下载次数:263
描述:你係醜,但醜係無罪吖嘛,唔知醜就罪大惡極喎
附件: 你係醜,但醜係無罪吖嘛,唔知醜就罪大惡極喎。.mp3 (74 K) 下载次数:342
描述:女人過六十斤,男女授受不親
附件: 女人過六十斤,男女授受不親。.mp3 (38 K) 下载次数:297
描述:女人唔係雞屎鴨屎,就係豬屎啦,我話你牛屎,講緊你係最高級喎
附件: 女人唔係雞屎鴨屎,就係豬屎啦,我話你牛屎,講緊你係最高級喎。.mp3 (90 K) 下载次数:288
描述:人地扮靚係越扮越靚,唔係越扮越攞命吖嘛!一篤牛屎插朵花,始終都係一篤牛屎,你明唔明呀
附件: 人地扮靚係越扮越靚,唔係越扮越攞命吖嘛!一篤牛屎插朵花,始終都係一篤牛屎,你明唔明呀?.mp3 (134 K) 下载次数:413
描述:一個純情少女忽然發姣,真係一個謎
附件: 一個純情少女忽然發姣,真係一個謎。.mp3 (93 K) 下载次数:333
顶端 Posted: 2007-10-23 01:56 | [楼 主]
675rui
级别: 新人

多谢发贴的人[3]

Re:[其他][粤语][中文]劲多搞笑MP3铃声,绝对唔会令你失望!(九)

经典.!!我好喜欢!哈哈! 7`'fUhB!  
eABdy e  
又一 沙发!!!哈哈
顶端 Posted: 2007-10-23 08:36 | 1 楼
鸣少
级别: 高人

多谢发贴的人[210]

已更新
顶端 Posted: 2007-10-24 02:31 | 2 楼
断肠草
级别: 普通人

多谢发贴的人[26]

Re:[其他][粤语][中文]劲多搞笑MP3铃声,绝对唔会令你失望!(九)

不错啊,支持下~你~!!~
顶端 Posted: 2007-10-24 10:00 | 3 楼
rijinli

多谢发贴的人[34]

阿坚哥D铃声又几坚... 3ij I2Zy  
中依
顶端 Posted: 2007-10-24 10:04 | 4 楼
lesun000

多谢发贴的人[0]

太正啦,支持到底
顶端 Posted: 2007-10-24 12:34 | 5 楼
hide
*粉_肠*

多谢发贴的人[3]

支持奸人坚
顶端 Posted: 2007-10-24 22:32 | 6 楼
xkbtony

多谢发贴的人[4]

有时候简单的分享,加一点真诚的肯定,这已是一种积极的态度
顶端 Posted: 2007-10-25 02:03 | 7 楼
hjqlmcf

多谢发贴的人[89]

都几好笑喔,但都唔知用系电话铃声好还是信息好~~~~~~~
顶端 Posted: 2007-10-25 17:46 | 8 楼
hhy501

多谢发贴的人[0]

好野就系好野,正啊!
顶端 Posted: 2007-10-25 17:57 | 9 楼
qyjie33
级别: 强人

多谢发贴的人[226]

好呀,支持下先,GOOD
顶端 Posted: 2007-10-25 18:03 | 10 楼
cyhbbq
檬檬

多谢发贴的人[7]

正野..我中意!
顶端 Posted: 2007-10-25 19:09 | 11 楼
cmyk

多谢发贴的人[8]

支持一下啦
顶端 Posted: 2007-10-26 12:36 | 12 楼
shedow

多谢发贴的人[1]

lz强啊,甘都稳到,唔顶你都对唔住自己啊!
顶端 Posted: 2007-10-26 12:55 | 13 楼
h0rr0rm1nd

多谢发贴的人[3]

想唔支持都唔得啦!!!
顶端 Posted: 2007-10-27 00:59 | 14 楼
benfeather
無錢揸刀仔

多谢发贴的人[16]

下完,有无其他添!?
顶端 Posted: 2007-10-27 01:27 | 15 楼
leofrog

多谢发贴的人[28]

thanks for sharing A\>qoR!Y  
I like it
顶端 Posted: 2007-10-27 23:26 | 16 楼
david06

多谢发贴的人[1]

好野!顶!!!
顶端 Posted: 2007-10-28 08:14 | 17 楼
hotqoo

多谢发贴的人[1]

多谢晒!
顶端 Posted: 2007-10-28 11:03 | 18 楼
和尚仔

多谢发贴的人[119]

好喜欢,谢谢!
顶端 Posted: 2007-11-05 02:16 | 19 楼
rr8255

多谢发贴的人[12]

距讲得真系好鬼搞野的
顶端 Posted: 2007-11-06 00:48 | 20 楼
lg168

多谢发贴的人[0]

好野黎喔~~~~~
顶端 Posted: 2007-11-06 19:20 | 21 楼
jetron12

多谢发贴的人[20]

顶啊
顶端 Posted: 2007-11-07 20:55 | 22 楼
zqkod

多谢发贴的人[0]

经典.!!THX
顶端 Posted: 2007-11-10 13:03 | 23 楼
pictabcdef

多谢发贴的人[0]

无眯钱啦~~~~~~~~~~
顶端 Posted: 2007-11-10 21:31 | 24 楼
milkbob
研究生

多谢发贴的人[56]

太中意啦。。。支持下先
命运
顶端 Posted: 2007-11-10 22:59 | 25 楼
wjylww
级别: 圣人

多谢发贴的人[179]

子华哥好野~!
顶端 Posted: 2007-11-10 23:14 | 26 楼
forestb

多谢发贴的人[12]

劲,果然系奸人坚D经典
顶端 Posted: 2007-11-11 22:46 | 27 楼
靓女

多谢发贴的人[23]

哈哈哈哈,好好好奸啊
顶端 Posted: 2007-11-21 23:02 | 28 楼
人狼k

多谢发贴的人[0]

还有很多呢
顶端 Posted: 2007-11-22 10:34 | 29 楼
« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 手机相关